- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 133
- 29
Ufuk beyin hesabına baktım.Ben kontrole gitmedim, bir hafta önce de başka bir doktora Fransız askısı yaptırdım. Yüzüm şu an şiş. İnanın korkacak bir şey yok. Ben de korkuyordum, çok kötü yorumlar okumuştum ama Ufuk Bey'in hastaları pek iyi yorumlar yazmıştı. Şişlik ve morarma olmadı, ilk günden itibaren çok katı olmamak kaydıyla yemek de yedim.
çok yanağınız varsa yaptırın, ben de çoktu ve yüzüm kareydi ama az bir yanağınız varsa ve yüzününüz üçgense yaptırmayın derim :)Ufuk beyin hesabına baktım.
Çok başarılı sonuçlar gördüm.
Sanırım artık yaptıracağım diyorum.
Umarım pişman olmam.
Yüzüm bildiğiniz yuvarlak.çok yanağınız varsa yaptırın, ben de çoktu ve yüzüm kareydi ama az bir yanağınız varsa ve yüzününüz üçgense yaptırmayın derim :)
Evet her ikisi de yaptırdım. Yanaklarım yeterince küçüldü ama Ufuk bey bana yüzümdeki sarkmalardan dolayı hem bişektomi hem de orta yüz germe önermişti. Orta yüz germeye bütçem yetmediği için Nejat Bey'e askı yaptırdım.Sanırım hem bişektomi sonrasında Fransız askısı yaptırdınız galiba.
Peki Fransız askısına neden gerek duydunuz ki?
Yeteri kadar yanaklarınız küçülmedi mi?
bişektomi den sonra çok ağrı sızı oluyor mu? Ne kadar sürede geçiyor acaba? Şişlikler ne kadar sürede indi sizde. bende düşünüyorum ama korkuyorum cildim ve bedenim hassas çünkü. birde sizin yaş kaç acaba?Rejuvent Kinik'de yaptırdım ama geçen hafta bişektomi de yaptırdım Ufuk Askeroğlu'na. Agassi benim yanaklarım için yeterli gelmedi. Çok fazla yanağı olmayan, genel bir incelme isteyenler için uygun Agassi. Bende bayağı bir yanak vardı.
Ağrı çok fazla olmadı, ben çok rahat geçirdim. Şişlikler de çok az oldu, kimse bir şey anlamadı en başta. Ben memnun kaldım. Yaş 45.bişektomi den sonra çok ağrı sızı oluyor mu? Ne kadar sürede geçiyor acaba? Şişlikler ne kadar sürede indi sizde. bende düşünüyorum ama korkuyorum cildim ve bedenim hassas çünkü. birde sizin yaş kaç acaba?
Ne güzel olmuş bitirmişsiniz, before afterları iletebilir misinizAğrı çok fazla olmadı, ben çok rahat geçirdim. Şişlikler de çok az oldu, kimse bir şey anlamadı en başta. Ben memnun kaldım. Yaş 45.
Öncesini çektiler ama sonrasını çektirmedim.Ne güzel olmuş bitirmişsiniz, before afterları iletebilir misiniz
Yorumlarınızı bekliyoruz.Agassi falan hiçbir işe yaramıyor ameliyatsız hersey hikaye,bunları denemiş biri olarak soyleyebilirm.ameliyattan snra da 1ay içinde şekillenme oluyormuş yuzde ,beklemedeym
Gerçekten mi ya nerde yapıldı kaç seans yaptırdınız soruyorum kusura bakmayın çünkü agassi baya süredir beklediğim bir şeyAgassi falan hiçbir işe yaramıyor ameliyatsız hersey hikaye,bunları denemiş biri olarak soyleyebilirm.ameliyattan snra da 1ay içinde şekillenme oluyormuş yuzde ,beklemedeym
Merhaba, ben de aynı yaştayım. Hala memnun musunuz ilerleyen zamanda sarkma oluşuyor deniyor bu yüzden biraz çekiniyorum.Ağrı çok fazla olmadı, ben çok rahat geçirdim. Şişlikler de çok az oldu, kimse bir şey anlamadı en başta. Ben memnun kaldım. Yaş 45.
Çok memnunum ama ben üzerine ip askı da yaptırdım. Gayet güzel oldu.Merhaba, ben de aynı yaştayım. Hala memnun musunuz ilerleyen zamanda sarkma oluşuyor deniyor bu yüzden biraz çekiniyorum.
Ben de salı günü Aydın mamak a görüşmeye gidicem ama başka bir işlem yaptıramam bakalım ne diyecek çünkü yaşıma göre uygun olmadıgını ve sarkma olabileceğini söyledi.Çok memnunum ama ben üzerine ip askı da yaptırdım. Gayet güzel oldu.
Acaba ip askıyı nerede ve kaça yaptırdınız? Bana Aydın Bey yüzümde % 5 ihtimal olsada sarkma olabileceğini söyledi.Çok memnunum ama ben üzerine ip askı da yaptırdım. Gayet güzel oldu.
Dr Nejat CanAcaba ip askıyı nerede ve kaça yaptırdınız? Bana Aydın Bey yüzümde % 5 ihtimal olsada sarkma olabileceğini söyledi.
TeşekkürlerDr Nejat Can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?