merhaba arkadaşlar,yanaklarından benim gibi şikayetçi olan çok insan olduğunu gördüm.ben 48 kiloyum ama yanak yağlarımdan şikayetçiyim herkes yanaklarımı sıkarak severdi çocukluğumdan beri.araştırmalarım sonucu bişektomi ameliyatını gördüm.ama izlediğim ameliyat vidyoları beni caydırdı.ameliyatsız yöntemlere yöneldim.agassi ve forma diye iki yöntem keşfettim.özellikle agassi ilgimi çekti.ağız içinden ısı verilerek yağ dokusu parçalanıyormuş. iki gündür aramadığım doktor kalmadı istanbulda.hem fiyat hem işlem bilgisi için.15 gün yada bazı doktarlara göre 1 ay arayla 2 yada 3 seans uygulanıyormuş.ben şuan doktor seçim aşamasındayım.bu ay içinde yaptırmayı planlıyorum.aranızda bu yöntemi uygulatan bu şekilde yanak yüz inceltme yaptıran var mı ? bi yan etkisi bi zararını gördünüz mü? hiç bi zararı yok öğle yemeğinde bile yaptırabilirsiniz diyolar.o kadar parayı verip sonuç alamamaktan ya da 3 senas yaptırsam fazla incelmesinden ya da parçalanan yağ dokusunun vücuda zararı olur mu gibi endişelerim var.bu konuda araştırması olan bilgisi ve tecrübesi olan var mı ? ameliyat istemiyorum şahsen.