• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatsız Göğüslerim büyüsün istiyorum :/!!!

bahart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
13
0
0
İstanbul
Göğüslerim büyüsün istiyorum ama bu gibi estetik hareketlerinden de korkuyorum.. Herhangi birşey kullanabilir miyim acaba? Önerisi olan var mı?

Göğüslerim büyüsün istiyorum ama bu gibi estetik hareketlerinden de korkuyorum.. Herhangi birşey kullanabilir miyim acaba? Önerisi olan var mı?

ameliyatsız göğüs ancak doğum kontrol haplarıyla, hamilelikle geçici olarak büyür (bir de menapoz döneminde büyüyormuş.) piyasada doğum kontrol haplarını taklit eden haplar var. boşu boşuna kullanıp sağlığına zarar verme. zaten onlar da biliyor o hapların geçici büyüttüğünü, ara ara kullanmanız gerekiyor diyorlar. belirli ay aralıklarıyla.
gücün yoksa hazır olduğunda olabilirsin ameliyatını. acele etme. yanlış yollara girme canım.

bence hıc hap ve krem pıyasasına para kaptırma hıc bı ıse yaramıyo..ben kullanmadım ama bı arkadasım 3 kutu aldı ama hıc bı degısıklık olmadı ve amelıyat masasına yattı sılıkon protezle buyuttu..zaten endokrınolojı dokttorlarıda hiç önermıyo bu tarz hapları ve jellerı..arzumunda dedıgı gıbı hormon dengenı alt ust edersın..
onlara paranı kaptırcagına bırıktır ve guvendıgın bır cerraha amelıyat ol bence..

bencede ne paranı ziyan et nede o ilaçları ve kremleri kullanma öyle hapla kremle olcak olsaydı şimdiyee herkess onları kullanmıştı canım bende bi zamanlar onların peşinden koştum ama sonuç sıfır baktım olmuyor gittik taktırdık protez en iyi tek çözüm korkmana bişey diyemem ama korkulacakta bişey yok gözünü kapamanla açman bir oluyor..

kim istemiyorki tatlım yaa.. :(
benden sana altin tavsiye :6: sakin bu bu bölümde çok gezme :( ben gibi hiç aklında yokken estetik düşünüverirsin birden:17:

ameliyatsız göğüslerim büyüsün diye sakın sağlığını tehlikeye atacak haplar kremler kullanma canım..tek yok ameliyat olmak.

maalesef yok oyle birsey..ben 5 kutu en pahalisindan krem kullandim ki 3 kutuda bir beden buyur diyordu, gram faydasi olmadi:(

Back