• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatsız Göğüs Büyütme operasyonu yaptıran arkadaşlar var mı? Yorumlarınız?

Aylinsmh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
49
30
88
izmir
Merhabalar.. Ben göğüs büyütme operasyonu düşünüyorum ve bunun için tek çarenin silikon olduğunu sanıyordum. Daha sonra istanbulda Op. Dr. Oygar Aytekin / Permalip - Dudak İmplantı ve Estetik Cerrahi Uzmanı adlı doktorun silikon değilde jel gibi bi ürün kullanarak kesip biçmeden göğüs büyütme operasyonu yaptığını öğrendim. Ancak hala kesin kararımı veremiyorum. Eğer böyle bir operasyon geçirenleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum. Sonrasında memnun kaldınız mı? Sorun yaşadınız mı? Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum, gününüz güzel geçsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sabah SedaSayanın programında bahsedildi bende merak ettim burdada konuşulmuştur dedim ama sanırım duyulmuş bi yöntem değil. Aama çok övülüyor ya, banada çok mantıklı geldi işin aslı hani Kadın bi cerrah bulsam bu işlemi yapan bende isterim çok.Düşünsene kuaföre gider gibi gidip 40dk da çıkıyorsun memeler büyümüş ne güzel:) Senin maliyeti hakkında bilgin var mı peki ? Ne kadara mal oluyor?

bu sabah SedaSayanın programında bahsedildi bende merak ettim burdada konuşulmuştur dedim ama sanırım duyulmuş bi yöntem değil. Aama çok övülüyor ya, banada çok mantıklı geldi işin aslı hani Kadın bi cerrah bulsam bu işlemi yapan bende isterim çok.Düşünsene kuaföre gider gibi gidip 40dk da çıkıyorsun memeler büyümüş ne güzel:) Senin maliyeti hakkında bilgin var mı peki ? Ne kadara mal oluyor?

Ben görüştüm bu dediğim doktorla kişi ye göre 50cc ve 250cc boyutunda enjekte yapılıyormuş tatlım, 3000-10000 arası değişiyor dedi gidip yüzyüze görüşmek lazım ama yaptıranlar varsa memnun kalmışlar mı onu da öğrenmek lazım.

Kızlar ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesinde :D gelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!

CAnım ben yaptırdım Dr. Oygar Bey'e üstte yazdım nasıl olduğunu. çok memnun kaldım. umarım yazdıklarım yardımcı olur :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Koca sitede 1 kisi mi ? Suan kafam cok karisti harika bir yontem gibi gorunuyor

Ben bunu doktora sordugumda 7000 tl tutar sana ve 5 sene falan gider en fazla dedi. Hafif dolgunluk icin ok ama buyutmek icin cok pahali ve gecici bi yontem oldugu soyledi

Kızlar ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesinde :D gelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!

Bunu bi ara ben de araştırmıştım yalnız bu günden güne göğüsleri küçültüyo diye biliyorum. Hatta her 4 yıl gibi bir sürede tekrar yaptırmamız gerekiyo öyle değil mi? yoksa ben mi yanlış biliyorum

Bunu bi ara ben de araştırmıştım yalnız bu günden güne göğüsleri küçültüyo diye biliyorum. Hatta her 4 yıl gibi bir sürede tekrar yaptırmamız gerekiyo öyle değil mi? yoksa ben mi yanlış biliyorum

küçülme hızı metobolizmaya göre değişiyomuş canım öyle söylediler ortalama 6-8 sene ömür biçiyorlar bu dolgular için sonrasında da idrarla atılıyor :1::1: ama istediğin zmaan eklettirebiliyorsun :)

Cevap için çok teşekkür ediyorum canım ama benim göğüslerim baya baya yok dolgu değilde direk göğüse ihtiyacım var malesef yorumlarda bir arkadaş bunun için çözüm olmayacağını söylemiş. Ki benim için maliyeti de baya bi kabarık olacak:/ Ama öyle ya da böyle ben de bir gün yaptırıcam ☺️☺️☺️

Meme bolgesine yapilan bu dolgular pek yaygin kullanilmiyor bildigim kadariyla. Burada onemli olan dolgu nun omru yada masrafi degil bence. Meme kadinlar icin riskli bir bolge ve yuzde bile bazen reaksiyon allerji yapiyorken goguste reaksiyon yapmasi sıkıntılı bence

Back