Ameliyatsız göğüs buyutme estetiği!

cansu1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
6
0
33
arkadaşlar merhaba,bu amelıyatı aylardır arastırıyoruz kuzenım ıcın ınternetten ziyade birebir doktorla gorusmek hem daha detaylı bılgı almaya hemde dogrusu yanlışı bızzat duyarak analız etmemıze neden oldu.ve araştırmalarımız sonucunda kararımızı verdık.burda yazılanları okudukca sasırıyorum sırf eleştirı amaclı bı dunya yorum konu vs ıle karşılastım.bılen bılmeyen yaptırmayan bıle yorum atmış nedenmı cunku hıc bırını yasamadım olumsuz olarak ve merak edenlerıde aydınlatmak ıcın ozellikle buraya yazıyorum merak eden arkadaşlarıma tek tek nasıl gerceklestıgını ve sonuclarını neler endıse edılıyorsa hepsını anlatabılırım.
merak edenlere aquafıllıng dolgusu kuzenıme uygulanan ve gercekten muhtesem bır buluuuş..

arkadaşlar merhaba,bu amelıyatı aylardır arastırıyoruz kuzenım ıcın ınternetten ziyade birebir doktorla gorusmek hem daha detaylı bılgı almaya hemde dogrusu yanlışı bızzat duyarak analız etmemıze neden oldu.ve araştırmalarımız sonucunda kararımızı verdık.burda yazılanları okudukca sasırıyorum sırf eleştirı amaclı bı dunya yorum konu vs ıle karşılastım.bılen bılmeyen yaptırmayan bıle yorum atmış nedenmı cunku hıc bırını yasamadım olumsuz olarak ve merak edenlerıde aydınlatmak ıcın ozellikle buraya yazıyorum merak eden arkadaşlarıma tek tek nasıl gerceklestıgını ve sonuclarını neler endıse edılıyorsa hepsını anlatabılırım.
merak edenlere aquafıllıng dolgusu kuzenıme uygulanan ve gercekten muhtesem bır buluuuş..
size değil kuzeninize uygulanmış öylemi.. ve siz burda bunun için konu açtınız ???

size değil kuzeninize uygulanmış öylemi.. ve siz burda bunun için konu açtınız ???

ee burda ılgınızı ceken bumu oldu ? sonucda bu surecte beraberdık beraber arastırdık konustuk uygulamada bende bırebır gordum asamalarını sosonucu bekleyıp gordukden sonra burayada yazalım dedık burda sıızı ılgılendıren kısım nedır ?

arkadaşlar merhaba,bu amelıyatı aylardır arastırıyoruz kuzenım ıcın ınternetten ziyade birebir doktorla gorusmek hem daha detaylı bılgı almaya hemde dogrusu yanlışı bızzat duyarak analız etmemıze neden oldu.ve araştırmalarımız sonucunda kararımızı verdık.burda yazılanları okudukca sasırıyorum sırf eleştirı amaclı bı dunya yorum konu vs ıle karşılastım.bılen bılmeyen yaptırmayan bıle yorum atmış nedenmı cunku hıc bırını yasamadım olumsuz olarak ve merak edenlerıde aydınlatmak ıcın ozellikle buraya yazıyorum merak eden arkadaşlarıma tek tek hepsını anlatabılırım.
[/QUO

X