- 1 Nisan 2017
- 86
- 12
- 88
- Konu Sahibi beyazjasmin
Merhabalar. Ameliyatsız ayak bileği nasil inceltilir bilen varmi ? Radyofrekans ve fokuslu lazer tarzi işlemler yapiliyormuş. Yaptiran var mi birtakım işlemler? Bilgisi olan lütfen yazabilir mi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi derdini açıp fikir bekleyen insanlara pat diye ters cevap veren insanlara sinir oluyorum!İnce bilekli olunmaz ince bilekli doğulur
Kendi derdini açıp fikir bekleyen insanlara pat diye ters cevap veren insanlara sinir oluyorum!
Kendi derdini açıp fikir bekleyen insanlara pat diye ters cevap veren insanlara sinir oluyorum![/QUOTE
Aynen, asla muattap olmayacağim tarzdaki insanlar :)
Valla öyle lazer işlem filan bilmem ama ;
Bir hareket var, o bilekleri inceltiyor diye biliyorum.
Ayak parmaklarınızın üzerinde kalkıp inmek, topukları kaldırıp indirmek yani...
Anlatabildiysem iyi
Valla bende bir bilek var bileklerine bakıp aşık olursun. Bu kadar takma. Allah öyle yaratmış sen neden takıyorsun bu kadar. El bileğim parmaklarım ve ayak bileğim okadar kalınki. Ne kadar zayıflarsam zayıflıyım incelmezde. Üzme kendini. Bu kadar takılıp üzülecek birşey değil bu.
[/QU
Vazer lipoliz yöntemi varmiş , liposuction gibi zor değilmiş ilgilenirseniz araştırın kızlar
Kendi derdini açıp fikir bekleyen insanlara pat diye ters cevap veren insanlara sinir oluyorum!