Ameliyatli eş bırakılıp düğüne gidilir mi

Saka gibi. Gercekten de yatakta birakip gidicek o zaman sizi. Birden hastalansaniz kimsrye haber veremeseniz nolucakmis acaba?

Nedense esim için kadin hastaliklari sanki burun akmasi gibi basit gozukuyor. Herkesin aci esigi farklidir kiminin cani kati yada tatli. Benim aci esigim dusuk ve canim cok tatli. Oranin ameliyatli oldugunu dusununce bile wc ye nasil gidicem nasil yapicam diye düşünüyorum. :d

İnsani ameliyattan daha cok sonrasi strese sokuyor zaten :) insallah sorunsuz bir ameliyat ve ameliyat sobrasi gecirirsiniz. Stres yapmayin. Soylersiniz esinize. "Kotuyum, korkuyorum. Suan sana ihtiyacim var" diye. Umarim oda hakli oldugunuzy anlar ve gitmez.

Saka gibi. Gercekten de yatakta birakip gidicek o zaman sizi. Birden hastalansaniz kimsrye haber veremeseniz nolucakmis acaba?

Aynen oyle :) umarim oyle olur. Sagolun iyi dilekleriniz icin

Eşin öncelikle sana değer veriyorsa sağlığını vs seni cok önemse se sanırım gitmeyi aklına dahi getiremezdi diye düşünüyorum şimdiden geçmiş olsun inşallah şimdiki hepsi degilsede bazilari erkeklerde maalesef merhamet den yoksunlar ayni şey kendine gelse sen öyle yapsan dünyayı başına eminim yıkardı

Konu sahibine abartılısın diye yüklenilmiş ama biraz empati kurmakta fayda var, basit dediğiniz ameliyatlarda bile komplikasyonlar oluşabiliyor bi kere. O nedenle hafife almak tıbben yanlış. Konunun özüne dönersek konu sahibi küçük bir lokal anestezi operasyonuna da girse ilkkez ameliyat masasına yatıyor olmanın verdiği korkuyu şimdiden hissetmiş olabilir. Bundan mütevellit eşin manevi olarak destek olmasını arzulaması gayet olağan, eşin nezaketen de olsa yanında kalmamı istermisin demesi gerekir bana göre. Evliliğin ilk yıllarında biz irdeleyici kadınlar bu tür küçük detaylara takılıp eşimizden ilgi bekleyebiliriz o açıdan konu sahibinin hisleri bana sevgi dilenmesini değil aksine evliliğe değer verdiğini hissettirdi (ha sürekli hale gelen trip atan durumlar olursa o başka)Tabi durumu abartı olarak görenlerin düşüncelerine de saygı duymak lazım herkesin evliliğe bakışı, beklentisi, halihazırda ki evlilik yaşantısı farklı çünkü. Şahsen ben ve eşim basit bir gripte bile birbirimize ilgimizi belli edenlerdeniz. Bilemiyorum ama bu tür detaylarda beklentilerin gerçeğe dönüşü daha da sağlamlaştırıyor sevgi ve saygıyı bana göre. Konu sahibine tekrar dönersek hisleriniz normal, ancak kırılmanızı gerektirecek bir durum şu aşamada yok bayan...

Dipnot: Yorum yazan bazı kişilerin erkek olduğunu düşünüyorum bazen. Kadın duygusallığından ziyade erkek odunluğu seziliyor birçok topikte

Son düzenleme:
Yanımda benimle ve oğlumla igilencek biri varsa eşimin gitmesine bi şey demezdim.. ama beni oğlumla yalnız bırakıp gitmesi söz konusu bile değil

Bartolin kistinden ameliyat olucam aslinda basit bakildiginda ama ben isterdim ki ufak bisey de olsa benimle kalmayı tercih etsin
Aynı kist ameliyat ondan bende oldum eşimde hastanede beni bırakıp göreve başka sehire gitmişti çok üzülmüştüm bana da kolay bi ameliyat demişlerdi ama benim 1 ay sürdü ayağa kalmak, kistim çok büyüktü ve ben tuvalet hissimi kaybetmiştim ameliyat ta doktor kurbanı oldum resmen, Rabbim şifa versin ama bıçak altına yatmanın kolayı zoru yok ben olsam bende çok kırılırdım.

Eşin gitmemeli senin sürekli orana pansuman yapılacak ve sen yatacaksın, oturamayacaksın valla benim çok zor geçmişti kişiden kişiye değişir tabi.

Valla sünnet düğünü olunca benm için önemsiz gitme derdim. Ama evlilik olsaydı da git yada takını yolla derdim.

Valla siz bilirsiniz. Tecrubeli halim bu diyorsaniz...

Gününe bağlı. Hemen ertesi günse bende eşimi bırakıp gitmezdim ama bir kaç gün ara giriyorsa ve tehlikeli bir durum yoksa gidilebilir sanirim.

Sünnet düğününde ne işi var ya ameliyattan bağımsız olarak? Komik bence. Akraba değil bir şey değil. Onun dışında ameliyat için konuşuyorum, ben eşimi bırakıp gitmem ama o beni bırakıp giderse de bozulmam sanırım. Çok büyük bir operasyon değilmiş çünkü. Ama sünnet düğünü yaa ahaha.
Ay şimdi okudum bir de şehir dışındaymıs. Bursadan kalkıp taa marmarise mi gidecek sünnet için şaka olmalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…