- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi mayissinegi
-
Saka gibi. Gercekten de yatakta birakip gidicek o zaman sizi. Birden hastalansaniz kimsrye haber veremeseniz nolucakmis acaba?
İnsani ameliyattan daha cok sonrasi strese sokuyor zaten :) insallah sorunsuz bir ameliyat ve ameliyat sobrasi gecirirsiniz. Stres yapmayin. Soylersiniz esinize. "Kotuyum, korkuyorum. Suan sana ihtiyacim var" diye. Umarim oda hakli oldugunuzy anlar ve gitmez.Nedense esim için kadin hastaliklari sanki burun akmasi gibi basit gozukuyor. Herkesin aci esigi farklidir kiminin cani kati yada tatli. Benim aci esigim dusuk ve canim cok tatli. Oranin ameliyatli oldugunu dusununce bile wc ye nasil gidicem nasil yapicam diye düşünüyorum. :d
Saka gibi. Gercekten de yatakta birakip gidicek o zaman sizi. Birden hastalansaniz kimsrye haber veremeseniz nolucakmis acaba?
İnsani ameliyattan daha cok sonrasi strese sokuyor zaten :) insallah sorunsuz bir ameliyat ve ameliyat sobrasi gecirirsiniz. Stres yapmayin. Soylersiniz esinize. "Kotuyum, korkuyorum. Suan sana ihtiyacim var" diye. Umarim oda hakli oldugunuzy anlar ve gitmez.
Aynı kist ameliyat ondan bende oldum eşimde hastanede beni bırakıp göreve başka sehire gitmişti çok üzülmüştüm bana da kolay bi ameliyat demişlerdi ama benim 1 ay sürdü ayağa kalmak, kistim çok büyüktü ve ben tuvalet hissimi kaybetmiştim ameliyat ta doktor kurbanı oldum resmen, Rabbim şifa versin ama bıçak altına yatmanın kolayı zoru yok ben olsam bende çok kırılırdım.Bartolin kistinden ameliyat olucam aslinda basit bakildiginda ama ben isterdim ki ufak bisey de olsa benimle kalmayı tercih etsin
Eşin gitmemeli senin sürekli orana pansuman yapılacak ve sen yatacaksın, oturamayacaksın valla benim çok zor geçmişti kişiden kişiye değişir tabi.Nedense esim için kadin hastaliklari sanki burun akmasi gibi basit gozukuyor. Herkesin aci esigi farklidir kiminin cani kati yada tatli. Benim aci esigim dusuk ve canim cok tatli. Oranin ameliyatli oldugunu dusununce bile wc ye nasil gidicem nasil yapicam diye düşünüyorum. :d
Valla sünnet düğünü olunca benm için önemsiz gitme derdim. Ama evlilik olsaydı da git yada takını yolla derdim.Kizlar merhaba sekiz aylik evliyim. Bayramdan once yada bayramdan sonra ameliyat olucam. Esimin is yerinden bi amcanin torununun sunnet dugunu var bayramdan hemen sonra. Esimle bu sabah konusurken ben ameliyat olursam bayramdan sonra nasil yapicaz gibisine konustum. Ben giderim sen gelemesende dedim. Nedense zoruma gitti. O amca bizim dugune gelmisti gitmesse ayip olurmus. Ama ayni kisinin bi kac ay sonra baska torunun dugunu var. Yani telafi edebilme sansimizda var. Ben mi fazla hassasim yada beklentimmi cok ? Ben isterdim ki beni birakip gitmesin yani ihtiyacim oldugu zamanda yanimda olsun. Sahsen ben esim hastayken yahut ameliyatliyken onu birakip kendi akrabamin dahi dugunune gitmezdim. Esimin bana ihtiyacı varken dugunlerde fink atmazdim. Biraz yuzum asıldı oyle diyince bir de ne oldu ne oldu diye soruyor. Degerimi anladim bisey olmadi dedim. O dakikadan sonrada muhabbeti normale döndürdü. Sanki bisey olmamis gibi. Hakli miyim sizce kirilmakta ?
Valla siz bilirsiniz. Tecrubeli halim bu diyorsaniz...Yasim 23 ama ikinci evliligim..yani evlilik hangi değerleri kaldirir yada kaldırmaz gayet tecrübem var. Eşimden her kosulda yaninda olmami bekliyorsa ayni hak bendede var diye düşünüyorum. Ki kendisi grip diye beni yegenimin sunnetine gondermedi hastanede olucak kesilme ameliyatina. Binbir surat yapti. Davulun sesi uzaktan hos gelir diye bosa dememisler :) ki herkesin beklentisi karakteri farkli. Sizin icin sorun olmayan bisey benim icin pek ala sorun olabilir. Nazla niyazla tabir edilcek bisey degil ki bu. Ben ameliyatta yada sonrasinda kendimi pskolojik ve bedenen iyi hissedene kadar esimi yanimda bulamicaksam bu hangi evlilik degerine yakisiyor acaba ? Yada nicin anlayis yada fedakarlık göstermesi gereken benim bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?