- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi mayissinegi
-
Amcayla dahi pek samimiyetimiz yok birakin torunlari :) ailesini torunlarini tanimayiz. Adam bizim dugunumuze geldi diye sulalesindeki butun dugunlere gitme mecburiyetimiz var mi bana mantiksiz gelen bu
düğün başka şehirde mi?Kizlar merhaba sekiz aylik evliyim. Bayramdan once yada bayramdan sonra ameliyat olucam. Esimin is yerinden bi amcanin torununun sunnet dugunu var bayramdan hemen sonra. Esimle bu sabah konusurken ben ameliyat olursam bayramdan sonra nasil yapicaz gibisine konustum. Ben giderim sen gelemesende dedim. Nedense zoruma gitti. O amca bizim dugune gelmisti gitmesse ayip olurmus. Ama ayni kisinin bi kac ay sonra baska torunun dugunu var. Yani telafi edebilme sansimizda var. Ben mi fazla hassasim yada beklentimmi cok ? Ben isterdim ki beni birakip gitmesin yani ihtiyacim oldugu zamanda yanimda olsun. Sahsen ben esim hastayken yahut ameliyatliyken onu birakip kendi akrabamin dahi dugunune gitmezdim. Esimin bana ihtiyacı varken dugunlerde fink atmazdim. Biraz yuzum asıldı oyle diyince bir de ne oldu ne oldu diye soruyor. Degerimi anladim bisey olmadi dedim. O dakikadan sonrada muhabbeti normale döndürdü. Sanki bisey olmamis gibi. Hakli miyim sizce kirilmakta ?
Bu adamin hayatindaki tek insan olmadiginizin farkindasiniz insallah? İl disinda bir dugun olur soylediginizi anlarim. Vefa diye bir duygu var. 1-2 saat yaninizda olmadigi zaman sorumsuz koca mi olucak esiniz? anlayis gormek istiyorsaniz anlayisli olun.Pardonda ben bu kadar ilgiyi kimden talep edicem ? Yoldan gecen adamdan mi ? Herkesin esine karsi sorumlulugu var. Ben ne yapiyorsam.karsimdakinden aynisini gormek isterim.
Bu adamin hayatindaki tek insan olmadiginizin farkindasiniz insallah? İl disinda bir dugun olur soylediginizi anlarim. Vefa diye bir duygu var. 1-2 saat yaninizda olmadigi zaman sorumsuz koca mi olucak esiniz? anlayis gormek istiyorsaniz anlayisli olun.
O zaman geldiğinde sizi iyi görmezse gitmez. Şuan kestiremiyordur.
Işe gidip gelmeyecek mi peki eşiniz ?
gitmemesi gerekirdiKizlar merhaba sekiz aylik evliyim. Bayramdan once yada bayramdan sonra ameliyat olucam. Esimin is yerinden bi amcanin torununun sunnet dugunu var bayramdan hemen sonra. Esimle bu sabah konusurken ben ameliyat olursam bayramdan sonra nasil yapicaz gibisine konustum. Ben giderim sen gelemesende dedim. Nedense zoruma gitti. O amca bizim dugune gelmisti gitmesse ayip olurmus. Ama ayni kisinin bi kac ay sonra baska torunun dugunu var. Yani telafi edebilme sansimizda var. Ben mi fazla hassasim yada beklentimmi cok ? Ben isterdim ki beni birakip gitmesin yani ihtiyacim oldugu zamanda yanimda olsun. Sahsen ben esim hastayken yahut ameliyatliyken onu birakip kendi akrabamin dahi dugunune gitmezdim. Esimin bana ihtiyacı varken dugunlerde fink atmazdim. Biraz yuzum asıldı oyle diyince bir de ne oldu ne oldu diye soruyor. Degerimi anladim bisey olmadi dedim. O dakikadan sonrada muhabbeti normale döndürdü. Sanki bisey olmamis gibi. Hakli miyim sizce kirilmakta ?
Bu hikayeyi degistiren bir faktor. Siz belirtmediyseniz bende bunu ayni il icinde olarak dusunup cevap veririm. Bi aydinlanma yasayarak ogrenmem mumkun degil.Dugunun il disinda olup olmadigini belirtmemistim neye dayanarak bole yorum yaptiniz anlayamadim. Biz bursada oturuyoruz dugun marmariste. İs arkadasi amcanin kizi marmariste yasiyor.
Bu hikayeyi degistiren bir faktor. Siz belirtmediyseniz bende bunu ayni il icinde olarak dusunup cevap veririm. Bi aydinlanma yasayarak ogrenmem mumkun degil.
Son mesajimda da soyledim. Baska bir ildiyse tabikide gitmemesini beklerim bende. Cok yakin bir akrabada olsa degismez. İnsanlik hali ameliyatin beklenmeyen bir sonucu olsa ha diyince yetisemez.
Aynı şehirde olsanız bile gitmemeli...Ayni sehirde olsa bi kac saat zaten problem teşkil etmez benim açımdan. Onun dışında ilgilenebilcek kimse de yok. Bahsettim yukarda kv ile görüşmüyoruz. Kendi annemde babamin saglik sorunlari oldugundan tek birakamiyor. Ablamin zaten kucuk cocugu var kendine hayri yok. İs boyle olunca konu sinir bozucu hâl aliyor zaten.
Bu kadar ilgiye muhtaç davranmayin aciz görünüyorsunuz. .neden kendinize bunu yapıyorsunuz;diyecektim ama Allah dert vermesin; derdiniz yok demek ki ..daha ortada birsey yok olursa giderse Alinayim mi diye soruyorsunuz. .lüks valla. ..Ayrıca benim söylemem ile yanımda olacak eşimi ben istemem ki...gerekiyorsa zaten yanımda olmalı. .şart değilse de ben birkaç saat idare ederim ne olacak ki...Kizlar merhaba sekiz aylik evliyim. Bayramdan once yada bayramdan sonra ameliyat olucam. Esimin is yerinden bi amcanin torununun sunnet dugunu var bayramdan hemen sonra. Esimle bu sabah konusurken ben ameliyat olursam bayramdan sonra nasil yapicaz gibisine konustum. Ben giderim sen gelemesende dedim. Nedense zoruma gitti. O amca bizim dugune gelmisti gitmesse ayip olurmus. Ama ayni kisinin bi kac ay sonra baska torunun dugunu var. Yani telafi edebilme sansimizda var. Ben mi fazla hassasim yada beklentimmi cok ? Ben isterdim ki beni birakip gitmesin yani ihtiyacim oldugu zamanda yanimda olsun. Sahsen ben esim hastayken yahut ameliyatliyken onu birakip kendi akrabamin dahi dugunune gitmezdim. Esimin bana ihtiyacı varken dugunlerde fink atmazdim. Biraz yuzum asıldı oyle diyince bir de ne oldu ne oldu diye soruyor. Degerimi anladim bisey olmadi dedim. O dakikadan sonrada muhabbeti normale döndürdü. Sanki bisey olmamis gibi. Hakli miyim sizce kirilmakta ?
Konunuzu düzenleyin bence, tüm sayfaları okumadan yorum yapan çok olacaktır doğal olarak.Yazilanlari okumadan yorum.yapmak neden ? Bursa ve marmaristen bahsediyorum. İki saatlik demis birisi saka gibi :) burda atip tutanlarinda ev hayatini merak etmiyor degilim
Tamam iste asıl sorun bu. Ameliyatli olmanizin konuyla alakasi yok. Siz dugune gidilmesine takmissiniz. Neden sanki sorunu ameliyatliyken birakip gitmesi gibi gosteriyorsunuz. Hem daha operasyon dugunden once mi sonra mi belli bile degil.Amcayla dahi pek samimiyetimiz yok birakin torunlari :) ailesini torunlarini tanimayiz. Adam bizim dugunumuze geldi diye sulalesindeki butun dugunlere gitme mecburiyetimiz var mi bana mantiksiz gelen bu
Saka gibi. Gercekten de yatakta birakip gidicek o zaman sizi. Birden hastalansaniz kimsrye haber veremeseniz nolucakmis acaba?Ayni sehirde olsa bi kac saat zaten problem teşkil etmez benim açımdan. Onun dışında ilgilenebilcek kimse de yok. Bahsettim yukarda kv ile görüşmüyoruz. Kendi annemde babamin saglik sorunlari oldugundan tek birakamiyor. Ablamin zaten kucuk cocugu var kendine hayri yok. İs boyle olunca konu sinir bozucu hâl aliyor zaten.
Tamam iste asıl sorun bu. Ameliyatli olmanizin konuyla alakasi yok. Siz dugune gidilmesine takmissiniz. Neden sanki sorunu ameliyatliyken birakip gitmesi gibi gosteriyorsunuz. Hem daha operasyon dugunden once mi sonra mi belli bile degil.
Yaş kac bilmiyorum ama evlilik "degerimi anladim hıhh" gibi tripleri uzun sure kaldirmaz. Siz bosuna yipratir. Esinizin olan ilgisi de gereksiz tripleriniz yuzunden azalir. ki zaten Adam bu sozun uzerine iplememis gibi yapmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?