- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi mayissinegi
-
Sabah sabah tam ise gider ayak iyice canimiz sikilmasin istedim. Ki kendisi eminim ki hatirlamistir yaptığını. Burda bazi arkadaslar gereksiz naz trip demis evet. İnsanlar vermeden almayi cok seviyor. Esiminkide biraz boyle oldu. Sanki herkes super anlayisli sifir kaprissiz. Ameliyatinda basitliği zorluğu benim icin muhim degil. Onemli olan onun agzindan ben hayatim sen iyi olda gitmesekte olur vs tarzi yapici bi cumle kurmasiydi.
Erkekler bizim kadar ince düşenemiyor hafızada okuyamıyorlar biz içimizden kurup sonrada istedigimiz cvp gelmeyince böyle tripleniyoruz.
Neden bunu duymak istiyorsun? Eşinin sana verdiği değerden emin değil misin?
Akseden mi bilemedim bi sorun bakalım yarın doktora , çok geçmiş olsun
Ve böyle bir adam, sırf grip olduğu için sizi yeğeninizin sünnetine göndermedi.Ve nedense her zaman hastalandigimda adama bi haller oluyor. Neden bunlar senin basina geliyor hepte seni buluyor vs tarzi konuşmalar. Bi sorumu var belliki sanki ben gule oynaya hasta oluyorum yada keyfimden yapiyorum. Bende pco var evlenmeden once kadin doguma baya sik gittim bi donem. Nisanliydik o ara. Annesi olacak sahis bunka evlenme hastalikli zirt pirt hastaneye gidiyor falan demis kendisiyle gorusmuyoruz. Ve ben bunu evlendikten sonra ogrendim. Esim bir keresinde yine hastaneye gittiğimde annemi hakli cikardin demisti bende ne konuda oldugunu sorunca bana annesinin dediğini soyledi. Ve gayet hakli olarak zoruma gitti. Sonrada ozur dilerim vs gibi konusma yapti. Simdi adama hastayim yada suramda su var demeye korkar oldum. Hastalancam diye ödüm kopuyor. Sanki bi benim basima geliyor. Acaba diyorum annesi gibi bi dusuncesi var da bana boyle o yuzden mi umursamaz sorunlu davraniyor ?
Açık kalp ameliyatı oldum da ameliyat bitip yoğun bakimdayken duş alsın yemek yesin diye babası eve götürmüş birkaç saat için ve o sırada komplikasyon geçirip yeniden ameliyat a alinmisim..sonra telafi etmeye çalıştı bebek gibi baktı ama ben allah korusun eşim o haldeyken duş ve iftar aklıma gelecek en son şey olurdu.babasi ayrı bir mahluk zaten de.neyse konu sahibi basit bir ameliyat ve düğün şehir dışında değilse çok da üzerinde durmayın konununAncak naz niyaz peşindesiniz gerçek hayata dönün lütfen sanki açık kalp ameliyatı olacaksınızda adam sizi yalnız bırakmış. Bukadar ilgi dilenmeyin,dilendikçe bulamayacaksınız.
Bu kadar ilgi talep ederseniz, verilen ilgiden de olursunuz. 1 saat 2 saat durur en fazla. Yatagindan kalkamayan kadini evde kaderine terkediyor muamelesi yapmissiniz.
Bartolin kisti ameliyatı basit birşey değil ki
?
Bartolin kistinden insan ölüyor
Niye bu kadar hafife aldılar anlamadım
Tabiki eşimi yanımda isterim sonraki düğüne gitsin telafisi varmış
Bademcik ameliyatı bile olsa sağlık herşeyin üstünde bana göre
Esin bir grip icin böyle triplendiyse senin ameliyatin icin de gitmemesi lazim öyleyse.Kizlar haklısınız . Bi arkadasim babamin grip oldugu zaman aklima geldi demis. Benim esimde gripken ablamin bebegi sunnet olucakti hastanede ablam beni cagirmisti yanina zaptedemem tek basima diye. Kendisi bana bir suru afra tafra yapip yollamamisti. Kendisi benden bubu beklerken bana yaptığı benim zoruma giden. Yinede herkese gorusleri icin tesekkurler
Bartolin kisti apseden hallicedir evet hatta tekrarlama durumunda varCiddimisinizzz ??
Siz tavrınızda haklısınız,ne duşu o anda. İnsan hiçbişey düşünmez.. ama bu konudaki durum bence başka..Açık kalp ameliyatı oldum da ameliyat bitip yoğun bakimdayken duş alsın yemek yesin diye babası eve götürmüş birkaç saat için ve o sırada komplikasyon geçirip yeniden ameliyat a alinmisim..sonra telafi etmeye çalıştı bebek gibi baktı ama ben allah korusun eşim o haldeyken duş ve iftar aklıma gelecek en son şey olurdu.babasi ayrı bir mahluk zaten de.neyse konu sahibi basit bir ameliyat ve düğün şehir dışında değilse çok da üzerinde durmayın konunun
Bunları baştan söylesene anası şartlamış eşini karın hastalıklı diye ondan bu öküzlüğüVe nedense her zaman hastalandigimda adama bi haller oluyor. Neden bunlar senin basina geliyor hepte seni buluyor vs tarzi konuşmalar. Bi sorumu var belliki sanki ben gule oynaya hasta oluyorum yada keyfimden yapiyorum. Bende pco var evlenmeden once kadin doguma baya sik gittim bi donem. Nisanliydik o ara. Annesi olacak sahis bunka evlenme hastalikli zirt pirt hastaneye gidiyor falan demis kendisiyle gorusmuyoruz. Ve ben bunu evlendikten sonra ogrendim. Esim bir keresinde yine hastaneye gittiğimde annemi hakli cikardin demisti bende ne konuda oldugunu sorunca bana annesinin dediğini soyledi. Ve gayet hakli olarak zoruma gitti. Sonrada ozur dilerim vs gibi konusma yapti. Simdi adama hastayim yada suramda su var demeye korkar oldum. Hastalancam diye ödüm kopuyor. Sanki bi benim basima geliyor. Acaba diyorum annesi gibi bi dusuncesi var da bana boyle o yuzden mi umursamaz sorunlu davraniyor ?
narkoz verilen her operasyon ciddidir.
grip olduklarında dünya dursun isteyen adamlar bir zahmet eşleri hasta olduğunda da aynı tepkiyi versinler
sanki çok önemli işyerindeki amcanın torununun sünneti
Bunları baştan söylesene anası şartlamış eşini karın hastalıklı diye ondan bu öküzlüğü
Ne demek annemi haklı çıkardın hastalık bu Allahtan gelen bişey eşin bu kafayla giderse Allah bi hastalık verir kendisine o anası da el olur sana muhtaç olur kafasını taşlara vurur
Düğün ne ya sünnet bi de dıdının dıdısı
Çok düşüncesiz ya da değer vermiyor ve değersiz hissetmekte çok haklısın
Bence kesinlikle haklısınız ama erkekler böyle imalı laflardan pek anlamaz açıkça ve güzellikle onu yanınızda istediğinizi aksi durumun onu uzecegini söyleyin.Kizlar merhaba sekiz aylik evliyim. Bayramdan once yada bayramdan sonra ameliyat olucam. Esimin is yerinden bi amcanin torununun sunnet dugunu var bayramdan hemen sonra. Esimle bu sabah konusurken ben ameliyat olursam bayramdan sonra nasil yapicaz gibisine konustum. Ben giderim sen gelemesende dedim. Nedense zoruma gitti. O amca bizim dugune gelmisti gitmesse ayip olurmus. Ama ayni kisinin bi kac ay sonra baska torunun dugunu var. Yani telafi edebilme sansimizda var. Ben mi fazla hassasim yada beklentimmi cok ? Ben isterdim ki beni birakip gitmesin yani ihtiyacim oldugu zamanda yanimda olsun. Sahsen ben esim hastayken yahut ameliyatliyken onu birakip kendi akrabamin dahi dugunune gitmezdim. Esimin bana ihtiyacı varken dugunlerde fink atmazdim. Biraz yuzum asıldı oyle diyince bir de ne oldu ne oldu diye soruyor. Degerimi anladim bisey olmadi dedim. O dakikadan sonrada muhabbeti normale döndürdü. Sanki bisey olmamis gibi. Hakli miyim sizce kirilmakta ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?