Ameliyatli eş bırakılıp düğüne gidilir mi

Sabah sabah tam ise gider ayak iyice canimiz sikilmasin istedim. Ki kendisi eminim ki hatirlamistir yaptığını. Burda bazi arkadaslar gereksiz naz trip demis evet. İnsanlar vermeden almayi cok seviyor. Esiminkide biraz boyle oldu. Sanki herkes super anlayisli sifir kaprissiz. Ameliyatinda basitliği zorluğu benim icin muhim degil. Onemli olan onun agzindan ben hayatim sen iyi olda gitmesekte olur vs tarzi yapici bi cumle kurmasiydi.

Erkekler bizim kadar ince düşenemiyor hafızada okuyamıyorlar biz içimizden kurup sonrada istedigimiz cvp gelmeyince böyle tripleniyoruz.

Neden bunu duymak istiyorsun? Eşinin sana verdiği değerden emin değil misin?

Ve nedense her zaman hastalandigimda adama bi haller oluyor. Neden bunlar senin basina geliyor hepte seni buluyor vs tarzi konuşmalar. Bi sorumu var belliki sanki ben gule oynaya hasta oluyorum yada keyfimden yapiyorum. Bende pco var evlenmeden once kadin doguma baya sik gittim bi donem. Nisanliydik o ara. Annesi olacak sahis bunka evlenme hastalikli zirt pirt hastaneye gidiyor falan demis kendisiyle gorusmuyoruz. Ve ben bunu evlendikten sonra ogrendim. Esim bir keresinde yine hastaneye gittiğimde annemi hakli cikardin demisti bende ne konuda oldugunu sorunca bana annesinin dediğini soyledi. Ve gayet hakli olarak zoruma gitti. Sonrada ozur dilerim vs gibi konusma yapti. Simdi adama hastayim yada suramda su var demeye korkar oldum. Hastalancam diye ödüm kopuyor. Sanki bi benim basima geliyor. Acaba diyorum annesi gibi bi dusuncesi var da bana boyle o yuzden mi umursamaz sorunlu davraniyor ?

Bu kadar ilgi talep ederseniz, verilen ilgiden de olursunuz. 1 saat 2 saat durur en fazla. Yatagindan kalkamayan kadini evde kaderine terkediyor muamelesi yapmissiniz.

Ve böyle bir adam, sırf grip olduğu için sizi yeğeninizin sünnetine göndermedi.
Daha sekiz aylık evlilikte hastalığınızdan şikayet eden adam, hamileliğinizde, ya da ileride başka durumlarınızda, çocuklarınızın hastalıklarında ne yapacak?

Bartolin kisti ameliyatı basit birşey değil ki
?
Bartolin kistinden insan ölüyor
Niye bu kadar hafife aldılar anlamadım

Tabiki eşimi yanımda isterim sonraki düğüne gitsin telafisi varmış
Bademcik ameliyatı bile olsa sağlık herşeyin üstünde bana göre

Ancak naz niyaz peşindesiniz gerçek hayata dönün lütfen sanki açık kalp ameliyatı olacaksınızda adam sizi yalnız bırakmış. Bukadar ilgi dilenmeyin,dilendikçe bulamayacaksınız.
Açık kalp ameliyatı oldum da ameliyat bitip yoğun bakimdayken duş alsın yemek yesin diye babası eve götürmüş birkaç saat için ve o sırada komplikasyon geçirip yeniden ameliyat a alinmisim..sonra telafi etmeye çalıştı bebek gibi baktı ama ben allah korusun eşim o haldeyken duş ve iftar aklıma gelecek en son şey olurdu.babasi ayrı bir mahluk zaten de.neyse konu sahibi basit bir ameliyat ve düğün şehir dışında değilse çok da üzerinde durmayın konunun

Bu kadar ilgi talep ederseniz, verilen ilgiden de olursunuz. 1 saat 2 saat durur en fazla. Yatagindan kalkamayan kadini evde kaderine terkediyor muamelesi yapmissiniz.

Pardonda ben bu kadar ilgiyi kimden talep edicem ? Yoldan gecen adamdan mi ? Herkesin esine karsi sorumlulugu var. Ben ne yapiyorsam.karsimdakinden aynisini gormek isterim.

Ciddimisinizzz ??

Esin bir grip icin böyle triplendiyse senin ameliyatin icin de gitmemesi lazim öyleyse.

Bende gitmesini istemezdim. Saglik düğünden daha önemli. Dugun sahibi de ameliyat denilince anlayis gosterir zaten.

Ciddimisinizzz ??
Bartolin kisti apseden hallicedir evet hatta tekrarlama durumunda var
Annem ameliyat olucakti bugün kala bartolin kisti patladı acile aldılar sıçramış 3 gün yoğun bakımda kaldı

Sizin başınıza gelir demiyorum ama başındaki sivilceyi patlatıp menenjit olanında gördüm ttani baksan sadece sivilce dersin
Sen o anesteziyi alcakmisin alacaksın o hastaneye gircekmisin gireceksin bu bile insanın sınırını bozuyor
Ağır grip de olabilirsin sadece eş dediğin moralin bozukken veya halsizken yanında olması demek değil mi
Düğüne gidene para mı veriliyor sonraki düğüne gitsin

Hiç birşey olmasa seni yanımda görmek isterim denen bile yeterli olmalı kalması için hiç birşey olmasa bile

Siz tavrınızda haklısınız,ne duşu o anda. İnsan hiçbişey düşünmez.. ama bu konudaki durum bence başka..

narkoz verilen her operasyon ciddidir.
grip olduklarında dünya dursun isteyen adamlar bir zahmet eşleri hasta olduğunda da aynı tepkiyi versinler
sanki çok önemli işyerindeki amcanın torununun sünneti

Bunları baştan söylesene anası şartlamış eşini karın hastalıklı diye ondan bu öküzlüğü
Ne demek annemi haklı çıkardın hastalık bu Allahtan gelen bişey eşin bu kafayla giderse Allah bi hastalık verir kendisine o anası da el olur sana muhtaç olur kafasını taşlara vurur
Düğün ne ya sünnet bi de dıdının dıdısı
Çok düşüncesiz ya da değer vermiyor ve değersiz hissetmekte çok haklısın

narkoz verilen her operasyon ciddidir.
grip olduklarında dünya dursun isteyen adamlar bir zahmet eşleri hasta olduğunda da aynı tepkiyi versinler
sanki çok önemli işyerindeki amcanın torununun sünneti

Hih tam olarak anlatmak istediğim buydu. Akrabasi veya yakin çevresi olur amenna. Zaten anlayış gosteririm ama sanki gitmesse dünyanın sonu gibi bi tavri var. Adamla is disinda herhangi bi diyalog samimiyet yok birakin torunu. Dış kapının dış mandali. Yanimda kalmayi tercih etmesini beklerdim. Benim.ikinci evliligim bu esimin ilk. Kv basta cok iyiydi sonradan gercek yuzunu gosterdi. Ve kadin hastaliklari oldugu icin esim sanki daha once evlendim diye basima geliyor saniyor. İmali bi tavrı oluyor hep. Sanki beni suclar gibi sanki evlenmeseydim daha once gayet saglikli olurmusum gibi. Buda beni zorluyor. Ve canimi yakiyor. Git bak hastanelere yüzlerce kadin var diyorum, bekar kizlar bile kac yaslarinda bi ton kistle hastalikla geliyorlar bekar birini alsan hic mi hastalik yasamicakti diyorum. Sonrada sen beni yanlis anladin diyor. Aslinda yalnis anlamiyorum sadece kendisi kendi gercek dusunceleriyle yüzleşmek istemiyor. Ama ben eminimki altta yatan neden tam olarak bu. Benim gecmiste yasadigim evlilik.

Bence kesinlikle haklısınız ama erkekler böyle imalı laflardan pek anlamaz açıkça ve güzellikle onu yanınızda istediğinizi aksi durumun onu uzecegini söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…