- 20 Kasım 2022
- 339
- 113
- 23
- 28
- Konu Sahibi uzakdiyarlardan8
-
Seninki çok kavisli mıydı ya , belli zaman sonra dolgu oturuyormuş yaptırmaya gerek bile kalmayabilir dokuyla bütünleşiyor herhaldeBurun ucuna yapanlari gordum ama ucunu kaldirmak icin ama guzel olmuyor garip gorunuyor, kavisi dolduranlar var guzel dogal gorunuyor ama en fazla bir sene kaliciligi var galiba
Evet kapatır da tekrar ameliyatı fikrin yoksa yaptır varsa riske atmaBenimki aslinda cok kavisli degil, etrafimdaki insanlar duz oldugunu bile soyluyorlar ama ben karakterli burunlari sevdigimi anladim iki goz arasi boşlugunu begenmiyorum, doktoruma o bolgenin degismemesin dememe ragmen daha guzel olur diye kirdi kemigi ameliyatta . Yandan herkesin cok begendigi bir burun oldu ama benim estetik algım farklı sanirim. Ucunda da bir kusur var bir boşluk gibi onu kapatirmi dolgu merak ediyorum , yaptirmadan sorularimizin cevabini alamayiz galiba :
Sanki oraya boşluk ve çukur değil mi doktorunuz ne dediBenimki aslinda cok kavisli degil, etrafimdaki insanlar duz oldugunu bile soyluyorlar ama ben karakterli burunlari sevdigimi anladim iki goz arasi boşlugunu begenmiyorum, doktoruma o bolgenin degismemesin dememe ragmen daha guzel olur diye kirdi kemigi ameliyatta . Yandan herkesin cok begendigi bir burun oldu ama benim estetik algım farklı sanirim. Ucunda da bir kusur var bir boşluk gibi onu kapatirmi dolgu merak ediyorum , yaptirmadan sorularimizin cevabini alamayiz galiba :
Evet malesef fotogrami mi gordunuz ?Sanki oraya boşluk ve çukur değil mi doktorunuz ne dedi
Inan ameliyata bulasmak istemiyorum artik, surekli bir entrika yasamak yetti yeni depresyondan ciktim bir daha asla :Evet kapatır da tekrar ameliyatı fikrin yoksa yaptır varsa riske atma
ameliyatli buruna sakin sakin dolgu yapma canim cok riskli cok arastir gorursun zaten nekroz olma ihtimali var her seyi iyi dusunArkadaşlar merhaba,
1.5 yıl önce burun ameliyatı oldum. Kalkık ve kavisli olmasından rahatsızım. Kavisli kısma dolgu yaptırmak ne kadar doğru, aranızda bu durumda olup dolgu yaptıran var mı? Görüşlerinizi merak ediyorum.
Yok göremedim isterseniz özele atın bende size burnumu atarım orası değişmiyor ödemler gidince daha belirgin oluyorEvet malesef fotogrami mi gordunuz ?
Doktorumla gorusemiyorum yurt disindayim , fotograf attim ilk aylar odem var dedi 4 ay sonra bisey degismedi kontrole gelin dedi bu yaz gidicem
Oylemi bilmiyordumameliyatli buruna sakin sakin dolgu yapma canim cok riskli cok arastir gorursun zaten nekroz olma ihtimali var her seyi iyi dusun
Evet konuşmuştuk özelde deInan ameliyata bulasmak istemiyorum artik, surekli bir entrika yasamak yetti yeni depresyondan ciktim bir daha asla :dolgu doldurursa yeterli olcaktir senede bir yaptiririm en azindan dolguyu eritme şanşimiz var bir sorun olursa ameliyatin geri donusu olmuyor
evet var ameliyatli burun basli basina riskli zaten bi de dolgu iyice zarar veriyor youtube da bi suru insan dolgudan burnunu kaybetmis.. bi de ameliyatli burna yaptirmak dusunemiyorum iyi arastirmak lazim ama yine de siz bilirsinizOylemi bilmiyordumiki sene gecmis olsa bile riski varmi yinede?
öyle mi dersiniz.. evet nekroz ihtimalini biliyorum fakat iyi bir dolgu malzemesi ile bir şekilde kavisi düzleştirirsem daha iyi olur ihtimali vardı aklımda, tabi hiçbir şeyin garantisi de yok :/ burnumun nekroz olmasını da hiç istememameliyatli buruna sakin sakin dolgu yapma canim cok riskli cok arastir gorursun zaten nekroz olma ihtimali var her seyi iyi dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?