- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kas üstü Arion marka 355 cc takıldı peki bu ödemse eğer ödem gidince küçülecek anlamına mı geliyor canım
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun dün yine konuşmuştuk konunu görünce yardımcı olmak istedim.Ben yan yatmaya 5-6 gün önce başladım.Bugün 22.günüm.Ama yine de yan yatmadan önce doktoruna danış çünkü protezlerinin durumuna bağlı bu.Herkeste iyileşme aynı şekilde aynı sürede gerçekleşmez.O sütyeni bence çıkarmamalısın çünkü zaten amacı bolca sıkıp protezi sabitlemek herhangi bir kaymaya mahal vermemek.Benim doktorum gerek görmeyip takmamıştı ama senin doktorun taktıysa illa ki bir bildiği vardır canım sık dişini lütfen.Size nasıl takıldı .benim göğüs dokum vardı sana kas üstü uygun dedi doktorum ben kas altı düşünüyodum ama tabiki Doktor dah iyi bilir ben sadece büyüklük konusunda biraz ısrarcı oldum ameliyattan Çıktığımda iyiki seni dinlemiş büyük takmışım dedi doktor ona kalsa o 245 cc lerden bahsediyordu .şuan ağrım hafifledi yalnızca ben ne zaman yan yatıcam birde en azından geceleri çıkartmak istiyorum bu sütyeni çok sıkıyor çünkü
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun dün yine konuşmuştuk konunu görünce yardımcı olmak istedim.Ben yan yatmaya 5-6 gün önce başladım.Bugün 22.günüm.Ama yine de yan yatmadan önce doktoruna danış çünkü protezlerinin durumuna bağlı bu.Herkeste iyileşme aynı şekilde aynı sürede gerçekleşmez.O sütyeni bence çıkarmamalısın çünkü zaten amacı bolca sıkıp protezi sabitlemek herhangi bir kaymaya mahal vermemek.Benim doktorum gerek görmeyip takmamıştı ama senin doktorun taktıysa illa ki bir bildiği vardır canım sık dişini lütfen.
çok geçmiş olsun hayırlı olsun memişlerin umarım en kısa sürede sıkıntılarını atlatırsın.
Canım ilk zamanlar taş gibiydi o yüzden genel bir sertlik vardı ama silikonun bulunduğu yeri elimle tespit edemezdim.Yani öyle elime hiç gelmedi silikonumCanım teşekkür ederim öncelikle yardımların için el mecbur takıcax artık seninde kas üstüymüş peki nasıl hissediyorsun alt kısmını elleyince silikon elime geliyo gb şimdi ben daha alışamadığım için mi böyle acaba sende hissediyor muydun böyle şeyler
Canım ilk zamanlar taş gibiydi o yüzden genel bir sertlik vardı ama silikonun bulunduğu yeri elimle tespit edemezdim.Yani öyle elime hiç gelmedi silikonum
Benim göğüs dokum biraz vardı,cildim protezi kavramaya uygun sıkılıktaydı ve genç olduğum için doktorum göğüs kasımı boş yere kesmek istemedi.Bu 3 nedenden ötürü kas üstü ameliyat oldum.Ayrıca bu kadar kasma şimdiden 2 hafta geçsin her şeyi anlamaya başlarsınAnlayamıyorum ben tam olarak ödem mi silikon mu normal mi bu durum düzelecek mi senin neden kas üstü oldu
Benim göğüs dokum biraz vardı,cildim protezi kavramaya uygun sıkılıktaydı ve genç olduğum için doktorum göğüs kasımı boş yere kesmek istemedi.Bu 3 nedenden ötürü kas üstü ameliyat oldum.Ayrıca bu kadar kasma şimdiden 2 hafta geçsin her şeyi anlamaya başlarsın
Aynen öyle canım benimm kesinlikle bu ameliyat hem bedenimizi hem psikolojimizi düzeltiyor :)Pazartesi kontrolüm var bakalım ne durumda neler dicek doktorum çok güzel bir duygu ağrılarım azaldı ve ben iyiki yaptırmıştım demeye başladım bile
hepsi gecicek tüm arkadaşların yaşadığı süreç gerçi bende önümüzdeki ay mızmızlanırım buralarda ama en azından korkmam sayenızde bir sürü bilgilerim oldu.Teşekkür ederim canım inşallah heyecanla bir ay sonrasını bekliyorum kendime yeni sütyenler almak için sabırsızlanıyorum.:)ama kalıp gibi yatmak çok zor
Geçmiş olsun bende salı günü oldum ameliyat sütyeni benide mahvediyor ama sıkıcaz dişimizi başka çare yok herkes 1 haftadan sonra çok daha iyi olacaksın diyor .ilk defa bu gece 3saat deliksiz uyudum sırtıma krem sürdürüp ağrı kesici içip yattım biraz olsun rahattım .sabır diyorum ama bunları bilseydim bu ameliyatı olurmuydum şüpheliyimTeşekkür ederim canım Çarşamba günü oldum amelyatımı
hepsi gecicek tüm arkadaşların yaşadığı süreç gerçi bende önümüzdeki ay mızmızlanırım buralarda ama en azından korkmam sayenızde bir sürü bilgilerim oldu.