Ameliyatıma son 3 gün!!! Heyecan stres maximum düzeyde!!!:(

makeupbyneslihan

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
103
56
35
Doktoruma çok güveniyorum, ameliyat olacağım için mutluyum çünkü bu burnumdan kurtulacağım ama ameliyat günü yaklaştıkça stresten heyecandan kendi kendimi yiyip bitiriyorum elimde olmadan. 1 haftadır kesintisiz her gece rüyamda narkoz alıyorum, sabah uyanınca çok değişik bir psikolojide kalkıyorum sanki narkozla uyumuşum gibi. kafayı mı yedim acaba :)) çok stresliyim, ameliyat nasıl olacak, canım yanacak mı, sonrası nasıl olacak diye düşünmekten delirdim iyice. buradaki tüm güzel yorumları okudum, beni çok motive ettiniz sağolsun herkes ama insan yinede ister istemez heyecan yapıyor... Nasıl bu stresle başa çıkacağım??

Geçicek hepsi
Takma kafanı narkoza filan
Tatlı tatlı uyu uyan hissedeceğin bu
Ama sonraki bi hafta özellikle ilk üç gün biraz acı olacak nefes alamayacaksın söyleyim beklentini düşür ki yaz çıkarsa bahtına:))
Öbür hafta gelicek çabucak anlamadan işte
Yarın alçısı çıkacak biri olarak yazdım bunları

Nefes zaten şuanda alamıyorum nefes alamama o yüzden alışkın olduğum birşey ama beni şuan tek endişelendiren şey narkoz alma, uyanma, sonrasında mide bulantısı baş dönmesi olacak mı vs, yani endişelerim daha çok ameliyat anıyla alakalı. Sonrasında da zor olacak biliyorum ama ameliyata girip çıkayım hayırlısıyla gerisine katlanabilirim gibi geliyor

Merak etme ben de çok stresliydim ,o gece hiç uyuyamadım ama doktorumu gorunce hepsi geçti..Güzelce uyu uyandığında hepai bitmiş,yeni bir serüven başlamış olacak ..Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…