• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatıma 6 gün kala bi sorum var!

mumsema

Zaman bende bi' yolcu
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
179
95
48
Merhaba herkese, ameliyatıma bir haftadan az kaldı. Size bir şey danışmak istiyorum kiminize komik gelebilir ama benim hala ümidim var :KK28:
16 yaşında bir göğüs ameliyatı geçirmiştim o zaman her şeyimi çıkartıp (sadece altımda şort vardı) ameliyat önlüğüyle götürmüşlerdi.
Şimdi burun ameliyatım var, ne yapmalıyım tamamen çıplak olmak istemiyorum da :KK43:o_Oo_O ne gibi hazırlık yapıyorsunuz ameliyat öncesi? Deneyimi olanlar bu konuda biraz bilgi verebilirse çok çok iyi olur :KK73:
teşekkürler şimdiden!

Önce sonra fotoğraflarımı ve haftalık gelişimi paylaşmayı düşünüyorum bu arada :KK16:

yine aynı şekilde oluyor..altta çamaşırınız kalıyor yani.

Demekki farklı her yerde
Sütyen çıktı benimde
Ama üzerimde kolsuz bir t-shirt ve altımda çamaşırım ve eşofmanımla girdim ben
En üstte ameliyat önlüğü tabi:)

Çok teşekkürler cevaplar için Hoppa gelen cevaplardan anladığım kadarıyla yere ve duruma göre değişiyor. Öyleyse her duruma hazırlıklı gitmekte yarar var psikolojik olarak :halay:

İç çamaşırınızla gidiyorsunuz ama tabi yine de hastaneye giderken sorun çünkü bazıları onu bile kabul etmiyor. Her ihtimale karşı temiz çamaşır götürün.

Back