Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle okumuştum ama kabul edilmedi demekki hayırlısı buymuşHayırlısı buymus demekki ama geçen biri yazdı forumda regl olmanın sakıncası gokmus ameliyat sırasında diye. Doktoru demis.
5.gunundeyim şimdi alıyorlar benide korkuyorum beni ne bekliyor bilmiyorum dua edinBenim reglimin 8.gunuydu girdigimde
Geçmiş olsun canım ne bekliyor biliyor musun sağlıklı guzl bir hayat5.gunundeyim şimdi alıyorlar benide korkuyorum beni ne bekliyor bilmiyorum dua edin
Hayırlısı olmus.Cunku bende adetimin ilk gunu ameliyat olacaktım kişisel bir sebepten dolayı erteledim.Iyi ki de öyle olmuş.5.gunume ameliyat gününü ayarladım.Cunku 2 gün zaten başkasının yardımıyla tuvalete gidebilyosun ve sürekli yatıyorsun.Ameliyata girerken regl oldum.Amwliyathane kapısından döndüm .bidaha bu stresi kaldiramam
Bitti iyiyim korkulacak kaadar degilmis bunca zmn boşuna beklemisimGeçmiş olsun canım ne bekliyor biliyor musun sağlıklı guzl bir hayat
Evet iyiki erteledim diyorum yoksa ikide bir ped deği mi hele bu haldeHayırlısı olmus.Cunku bende adetimin ilk gunu ameliyat olacaktım kişisel bir sebepten dolayı erteledim.Iyi ki de öyle olmuş.5.gunume ameliyat gününü ayarladım.Cunku 2 gün zaten başkasının yardımıyla tuvalete gidebilyosun ve sürekli yatıyorsun.
Geçmiş olsun kucultme mi buyultme miEvet iyiki erteledim diyorum yoksa ikide bir ped deği mi hele bu halde
KüçültmeGeçmiş olsun kucultme mi buyultme mi
Geçmiş olsun benim 29.gunumKüçültme
Süreç nedir nasıl olacak bundan sonrasiGeçmiş olsun benim 29.gunum
5.gunden sonra pansumanini yapıyorsun sargı bezi kapatıyorsun hersey mükemmel ilerliyor. Pansuman krem surmekSüreç nedir nasıl olacak bundan sonrasi
Tşk ederim5.gunden sonra pansumanini yapıyorsun sargı bezi kapatıyorsun hersey mükemmel ilerliyor. Pansuman krem surmek