Ameliyati iptalmi etsem :(

Meli03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
12
1
37
Merhaba,

Ben haftaya ameliyat olacagim
Sizde hic ameliyat öncesi böyle korkular yasadinizmi?
Yani onca zaman beklerken.. heyecanla, sevincle, simdi ansizin yanlis karar veririmmi kusurlari sardi :KK43:(
Ben die ülkeden katildigim icinmi bukadar korkuyorum?
Ya döndügümde siıkıntım olursa, da protez dönerse, ya ayarlarim iyilesmezse, doktorum ise tr de olacak, baska dr.a gitsem dis ülkede yaptirdim diye dogru düzgün bakmiyacak vs.
Yetiyornu gercekten ameliyat sonrasi 1kereliye mahsus olan pansuman?
Sonra gerekmiyormu hic muayene, kontrol vs?
Kafam allak bullak, cocuklarimi anneme birakacagim, zar zor esimi ikna edebildim.. simdi ise bu endiselerden verdigim karara karsilik dimdik duramiyorum
Ne olur biraz yardimci olurmusunuz?
4gün ameliyat sonrasi yeterlimi
Keske yaptirmasaydim diyende varmi aranizda?

Merhaba,

Ben haftaya ameliyat olacagim
Sizde hic ameliyat öncesi böyle korkular yasadinizmi?
Yani onca zaman beklerken.. heyecanla, sevincle, simdi ansizin yanlis karar veririmmi kusurlari sardi :KK43:(
Ben die ülkeden katildigim icinmi bukadar korkuyorum?
Ya döndügümde siıkıntım olursa, da protez dönerse, ya ayarlarim iyilesmezse, doktorum ise tr de olacak, baska dr.a gitsem dis ülkede yaptirdim diye dogru düzgün bakmiyacak vs.
Yetiyornu gercekten ameliyat sonrasi 1kereliye mahsus olan pansuman?
Sonra gerekmiyormu hic muayene, kontrol vs?
Kafam allak bullak, cocuklarimi anneme birakacagim, zar zor esimi ikna edebildim.. simdi ise bu endiselerden verdigim karara karsilik dimdik duramiyorum
Ne olur biraz yardimci olurmusunuz?
4gün ameliyat sonrasi yeterlimi
Keske yaptirmasaydim diyende varmi aranizda?
Bu soruların cevabi sizde aslında karar vermeden önce iyice arastırdınız mı? Doktorunuz kim ? Daha önceki operasyon sonuçları ne ? Kendisine yapılan yorumları okudunuzmu? Türkiyede en tecrübeye sahip şehir İstanbul, İstanbulda mı yaptırıyorsunuz? Eğer bütün bu detayları gözden geçirdiysen bence paniğe gerek yok canım :eğlence:

4 gün yeter bence, ben dün ameliyat oldum cok ağrım vardı ilk gün ama bugün sabah cıktım hastaneden eve geldim cok rahatım yemek bile yaptım az önce. Ben 12 gün sonra dönücem yurtdısına.
Aslında 10.gün kontrolu şart. Doktor pansumanlar haric kontrolde ediyor protezleri bence Uzatabilirseniz uzatın tatilinizi ve refakatcı sart, ilk gün yalnız tuvalete gitmek bile zor drenleriniz oluyor cünkü. Korkulcak bir ameliyat değil inan

4 gün kesinlikle yetmez diye düşünüyorum. Hiç değilse bir hafta kal öyle git çünkü yolculuk seni daha da yoracak. Bende yurtdışından gelip ameliyat oldum, keşke de acele etmeseydim diyorum, keşke kaldığım ülkede olsaydım da kontrollere gitseydin diyorum. Zaten iyi olmadı, kısmetse burada tekrar ameliyat olup değiştireceğim

rve3417, post: 62427677, member: 977046"]
Bu soruların cevabi sizde aslında karar vermeden önce iyice arastırdınız mı? Doktorunuz kim ? Daha önceki operasyon sonuçları ne ? Kendisine yapılan yorumları okudunuzmu? Türkiyede en tecrübeye sahip şehir İstanbul, İstanbulda mı yaptırıyorsunuz? Eğer bütün bu detayları gözden geçirdiysen bence paniğe gerek yok canım :eğlence:
[/QUOTE]

Evet haklisin, bagzi cevablar bende olsada, cevablar tatmin etmiyor :KK43:
8-9ay arastirdim, kas alti veya üstümü, hangi marka vs.
Mentor takiliyor, heralde en yumusak olani olsun degilmi? Mentor sert diye yazanlar cok cünki🤔 doktorum eser aydogmus, sade kadinlarin oldugu hastahane istedim cünki.
Iste tam bu noktada cok korkularim var, doktorumla Hic görüsmedim, dis ülkeden katilacagim icin😪 yorumlari okudum, iyi bi okadarda kötü yorumlar var, kafam cok karisti😫
Halbuki ucak bileti, otel hepsini ayarladim ödedim🤪 istanbulda yaptiracagim acibadem atasehirde, sizdemi istanbulda yaptirdiniz?
Kac gün sonra iyilestiniz, memnunmusunuz?

4 gün yeter bence, ben dün ameliyat oldum cok ağrım vardı ilk gün ama bugün sabah cıktım hastaneden eve geldim cok rahatım yemek bile yaptım az önce. Ben 12 gün sonra dönücem yurtdısına.
Aslında 10.gün kontrolu şart. Doktor pansumanlar haric kontrolde ediyor protezleri bence Uzatabilirseniz uzatın tatilinizi ve refakatcı sart, ilk gün yalnız tuvalete gitmek bile zor drenleriniz oluyor cünkü. Korkulcak bir ameliyat değil inan
Sizde ameliyat kas altimi yapildi?
Ne güzel hemen ayaklanmissiniz, cok sasirdim ve bi okadar sevindim!
Ay birazda rahatladim
10gün maglesef cok zor, cünki cocuklarim kücük annem cok fazla yorulurdu :KK43:
Ben cuma ameliyat olacagim, sali kontrol oöacak, carsamba geri ucacagim🙉
Drenler ertesi günmü aliniyor?
Ve ameliyatin faturasini ameliyattan önceki ödüyorsunuz? Sizdemi ameliyattan hemen önce muayene olup, ameliyatami girdiniz?
Kusura bakmayin cok soru sordum 😟

4 gün kesinlikle yetmez diye düşünüyorum. Hiç değilse bir hafta kal öyle git çünkü yolculuk seni daha da yoracak. Bende yurtdışından gelip ameliyat oldum, keşke de acele etmeseydim diyorum, keşke kaldığım ülkede olsaydım da kontrollere gitseydin diyorum. Zaten iyi olmadı, kısmetse burada tekrar ameliyat olup değiştireceğim
Merakimi ne olur hos gör, neden tekrar ameliyat oluyorsun?
Hangi sehirde ameliyat oldun?
Ya tam endiselerimden yazmissin, döndükten sonra keske burada ameliyat olsaydim dermisim.. problem cikarsa kimse gidecegim? Ev doktorunami, acilemi? Kimse muayene etmek istemiyecek
Ama bakarlar degilmi sorun olursa?
Ins.olmaz, cünki manevi zarardan öte tekrar bi ameliyati karsiliyacak maddi durumum hic yok ;(

Sizde ameliyat kas altimi yapildi?
Ne güzel hemen ayaklanmissiniz, cok sasirdim ve bi okadar sevindim!
Ay birazda rahatladim
10gün maglesef cok zor, cünki cocuklarim kücük annem cok fazla yorulurdu :KK43:
Ben cuma ameliyat olacagim, sali kontrol oöacak, carsamba geri ucacagim🙉
Drenler ertesi günmü aliniyor?
Ve ameliyatin faturasini ameliyattan önceki ödüyorsunuz? Sizdemi ameliyattan hemen önce muayene olup, ameliyatami girdiniz?
Kusura bakmayin cok soru sordum 😟
Benim Drenler Cuma alinacak yani salidan cumaya kadar kalcak drenler. Ameliyattan önce ödedim ben doktorun asistanina verdim ücreti.
evet ameliyatgünü hastaneye cagirdilar kan aldilar ultrasonla memelerime baktilar yaklasik Sonra doktor geldi protez yerlestirecegi yeri cizdi kac cc takacagini söyledi fotograf cekti sonra da beni götürdüler ameliyathaneye. Giderken uyusturucu bi ilac verdiler kafam 1 milyondu Allah bilir neler sacmaladim 🤣
Evet kas alti yerlesim suanda sadece cok agir et kesilmesi hissini düsün öyle bi his var ama ilk gün yanma batma oldu normal hemen geciyo bana demislerdi eve gidince toparlicaksin diye inanamiyodum ama cidden öyle oldu insan cabuk toprliyo

Merakimi ne olur hos gör, neden tekrar ameliyat oluyorsun?
Hangi sehirde ameliyat oldun?
Ya tam endiselerimden yazmissin, döndükten sonra keske burada ameliyat olsaydim dermisim.. problem cikarsa kimse gidecegim? Ev doktorunami, acilemi? Kimse muayene etmek istemiyecek
Ama bakarlar degilmi sorun olursa?
Ins.olmaz, cünki manevi zarardan öte tekrar bi ameliyati karsiliyacak maddi durumum hic yok ;(
18 ay önce ameliyat oldum ve göğüslerim hala çok sert. Otururken bile rahatsız ediyor, ben burdayım diyip kendini belli ediyor. Sütyen takamaz hale geldim.Yüz üstü yatmayan bir insanım fakat arada sırada bir deneyeyim dediğimde silikonlar patlatacak gibi. Bir dönem göğsümde acayip ağrılar oluyprdu, şiddetli bıçak saplanmış gibi, ağlardım. Doktora ne zaman yazdıysam asistanı cevap verirdi, günde 5 defa masaj yapacakmışım, yüz üstü yatacakmışsın, hep aynı. Kalmış ki protezleri kas zarının altına koydu, bana sormadan. Takılan protez yurtdışında yasaklanan protezlerden. Hiç değilse burada oldaydım doktor kafasına göre yapamazdı, muayeneye istediğim gibi gidebilirim. Yazıyorum asistanına acaba kapsül mü oluştu, oluşma duramam dimi diye resim gönder diyor. Türkiye ameliyat olup yaşadığın ülkede aile doktoru pek bakmaz gibi. Alanı değil, bilmeyebilir. Kaldığım ülkede yurtdışında ameliyat olduysan bakmazlar sana git kendi doktoruna derler. Muayeneler gerçekten çok önemli

Çok zorlanırsın bence ya olduğun yerde ol ya da iptal et . Ben yaşadığım yerde olduğum halde ilk 1 ay süreç zor geçti. Sorun yaşamadım ama eski haline dönmen endişelerinin geçmesi, silikonu hissettmemen 1 ay sürüyor en az. Çocuklarda küçükmüş. Tabi herkesin durum farklı ama bu ameliyatı geçirmiş biri olrak yazdıklarınızı okurken bana düşünmesi bire zor geldi

Kizlar ameliyata 6günüm kaldi, je iyice tedirginlestim. Son mailleri okurken, söyle bi yutkundum..ne yapmisim ben dedim
Aranizda kimse yokmu, 5gün kalip dönen?
Yani disülkeden gelenler nasil bukadar uzun kalabiliyorki?
Agrilarim elbette olur, ama sizi agrilariniz oldukca doktorami gidiyorsunuz? Yani agrisada insan evde oluyor degilmi, gececek diye.. hani her hafta muayene okunuyor diye düsünüyordum?
Ameliyatin ardindan 4gün sonra pansuman olacak, ardindan muayene 1daha yok.. sizler hepiniz muayenemi oldunuz?
Ya ne olur, bana biraz ümit verin, biletlere para verdim, is yerimden özel izin aldim, yaptirmayi cok istiyorum, ama icimdeki bu kara bulut gibi birakmadin negatif hislerden
kurtulamiyorum;(
Sans meselesi degil mi sizce.. yani bagzilarinda yaver gidiyor bagzisinda ise bitmez cile oluyor.
Kismet diyip.. artik olacaginami birakmak lazim?
Sizler hepiniz istanbuldami oldunuz, az bucuk fiyatlar nekadardi?
En azinda fiyat konusunda icim rahat olsun.
Benim ameliyat 15000 tutacak

Kizlar ameliyata 6günüm kaldi, je iyice tedirginlestim. Son mailleri okurken, söyle bi yutkundum..ne yapmisim ben dedim
Agrilarim elbette olur, ama sizi agrilariniz oldukca doktorami gidiyorsunuz? Yani agrisada insan evde oluyor degilmi, gececek diye.. hani her hafta muayene okunuyor diye düsünüyordum?
Ameliyatin ardindan 4gün sonra pansuman olacak, ardindan muayene 1daha yok.. sizler hepiniz muayenemi oldunuz?
Ya ne olur, bana biraz ümit verin, biletlere para verdim, is yerimden özel izin aldim, yaptirmayi cok istiyorum, ama icimdeki bu kara bulut gibi birakmadin negatif hislerden
kurtulamiyorum;(
Sans meselesi degil mi sizce.. yani bagzilarinda yaver gidiyor bagzisinda ise bitmez cile oluyor.
Doktorunu ne kadar araştırdın? İçindeki kötü hisler ona bağlı olabilir mi? Gitmeden önce forumda yokla bakalım, belki son kararını öyle alırsın 😊

kurtulamiyorum;(
elinizden geldiğince pozitif düşünün , vazgeçerseniz muhtemelen daha pişman olursunuz , yanlış hatırlamıyorsam ameliyatın 2 .günü ve 6. günü kontrole gitmiştim sonra da altıncı ayda tekrar gelin dedi , bir sorunla karşılaşırsanız ki inşallah karşılaşmazsınız yine kontrole gidebilirsiniz , şöyle düşünün sadece 2 kontrol koymuşlarsa demek ki normali bu , demek ki bu yeterli görülüyor , evdeyken yataktan kalkarken zorlanyordum , doktor ağrı kesici vermişti , o ağrı kesiciler işe yarıyordu , aman aman bir acım olmadı , siz de böyle atlatacağınıza inanın , ağrının geçici olduğunu unutmayın :)

Cok tesekkür ederim kizlar son msj dahil, okuduklarim bana biraz cesaret verdi!
Ay cok az kaldi, persembe Istanbula ucus, cuma ameliyat!
Sünnet dügünümpz icin alisverisde yapmak istiyordum, hani türkiyedeyken yapayim diye, ama bendede maymun hevesi var, hepsi bi kac güne sokusladim, nasil yapacaksam🤪🙉
Tabi kendimi iyi hissedersem cikarim, yoksa artik otelde gün sayacam😫
Bu konuyla pek alakali yok ama, sünnet misafir hediyeleri nerden bakabilirim Istanbulda?
Atasehire yakin 1yerse öyle alisveris caresi varmi🙃

Cok tesekkür ederim kizlar son msj dahil, okuduklarim bana biraz cesaret verdi!
Ay cok az kaldi, persembe Istanbula ucus, cuma ameliyat!
Sünnet dügünümpz icin alisverisde yapmak istiyordum, hani türkiyedeyken yapayim diye, ama bendede maymun hevesi var, hepsi bi kac güne sokusladim, nasil yapacaksam🤪🙉
Tabi kendimi iyi hissedersem cikarim, yoksa artik otelde gün sayacam😫
Bu konuyla pek alakali yok ama, sünnet misafir hediyeleri nerden bakabilirim Istanbulda?
Atasehire yakin 1yerse öyle alisveris caresi varmi🙃
Su an çektiğim acılar dogrultusunda asla olmayın ama 1 hafta oldu daha o yüzden iyileştikten sonra ne düşünürüm bilmiyorum

Su an çektiğim acılar dogrultusunda asla olmayın ama 1 hafta oldu daha o yüzden iyileştikten sonra ne düşünürüm bilmiyorum
Nerde ameliyat oldunuz?
acilar olacaktir mutlaka :KK43:( beni daha cok doktor yanimizda olmayinca sorun oluyormu sorusu kurcaliyordu.. aci cekerken, doktora tekrar gitme ihtiyaci duymadiniz degilmi
Yani cektiginiz sıkıntılar enfeksyon sebebiyle degil umarim?:KK43:
Kas altimi oldunuz? Kac cc?
Cok sordum🙈

Nerde ameliyat oldunuz?
acilar olacaktir mutlaka :KK43:( beni daha cok doktor yanimizda olmayinca sorun oluyormu sorusu kurcaliyordu.. aci cekerken, doktora tekrar gitme ihtiyaci duymadiniz degilmi
Yani cektiginiz sıkıntılar enfeksyon sebebiyle degil umarim?:KK43:
Kas altimi oldunuz? Kac cc?
Cok sordum🙈
Bilmiyorum ki belki de benim acı esigim cok düsük olduğu içindir ve 3 gün sonra adet oldum omun da etkisi olabilir ben inanını bi yattım mi bi daha kalkmak istemiyorum o kadar berbat bir sey ki gerçekten ihtiyacım olmama rağmen sorguluyorum su anda değer miydi diye. Ben ameliyattan bir gün önce görüsmeye gittim. Sürec tam olarak sonuçlanana kadar doktor ismi vermeyi düsünmüyorum. Enfeksiyon kapmadım yani en azından bende belirtileri yok sadece 1 hafta olmasına rağmen her gün daha iyi olmak yerine her gün yeni bir tarafım acıyor. Bir kaç gün daha geçsin onu bekliyorum çünkü 8. Gün iyileştim diyen de var 10. Gün de belki Ben de bi sabah kalktigimda acilarim gecmis olur o yuzden sabretmeye calisiyorum. benim meme dokum vardi gayet 350 - 375 mentor takilmis

X