- 9 Mayıs 2024
- 49
- 15
- 31
- Konu Sahibi merve orhanoglu
Kizlar meme ameliyatina giricem birazdan bana dua edin olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım mutlu olacağın şekilde neticelensin , sen de sağlıklı çık ve çabucak iyileşKizlar meme ameliyatina giricem birazdan bana dua edin olur mu
Çıktın mı kızzz ay merak ediyorumKizlar meme ameliyatina giricem birazdan bana dua edin olur mu
Teşekkür ediyorumHadi bakalım mutlu olacağın şekilde neticelensin , sen de sağlıklı çık ve çabucak iyileş
Ciktimm korsenin sikmasindan kaynakli kollarim uyusuyor sızlıyor simdilik cok buyuk acilarim yok umarim da olmazÇıktın mı kızzz ay merak ediyorum
Hadi geçmiş olsun. Sonuç istediğin gibi olur umarım:)Ciktimm korsenin sikmasindan kaynakli kollarim uyusuyor sızlıyor simdilik cok buyuk acilarim yok umarim da olmaz
Kaç cc yaptırdınCiktimm korsenin sikmasindan kaynakli kollarim uyusuyor sızlıyor simdilik cok buyuk acilarim yok umarim da olmaz
İki gogusede 375ccKaç cc yaptırdın
Cok tesekkur ediyorum gazli bez koyduk sikan yerlere ama saatler geçtikçe gogsum cok sisiyor ve baski yapiyor sirtimda agriyor ama genel anlamda okuduğum deneyimler gibi agir gecirmiyorum cok sukurÇok geçmiş olsuninşallah kolayca toparlanırsınız. Ödemeden dolayı korse çok sıkmıştı hatta sırtımı kesmişti. Korsenin sıkan yerlerine penye kumaş, pamuk... koyduk, çok rahatlatmıştı, aklınızda bulunsun.
Cok tesekkur ediyorum insallah guzel olur korkularim yersiz kalirHadi geçmiş olsun. Sonuç istediğin gibi olur umarım:)
Merhaba bugun odemlerim daha cok ama gecicekk surekli kendimi telkin ediyorum agri sizi dayanılmayacak gibi degil hersey iyi simdilikMerhaba bugun nasilisiniz agriniz varmi
Cok sevindim hastaneden ciktiniz mi sizinde kas altimi bide agriyo tarif etseniz edebilrmisinizMerhaba bugun odemlerim daha cok ama gecicekk surekli kendimi telkin ediyorum agri sizi dayanılmayacak gibi degil hersey iyi simdilik
Evet ciktim hastaneden kas alti benimde yani aman aman muthis agrilar cekmedim gayet olmasi gerekn agri cekiyorum o da korse sıkıyor ondan agriyor sirt ve gogusCok sevindim hastaneden ciktiniz mi sizinde kas altimi bide agriyo tarif etseniz edebilrmisiniz
Kontrole gittiğinde doktor korsenin kopçalarını en dış kısma takmıştı, biraz rahatlamıştım. Ödem içinde enfla C kullanabilirsin demişti.Cok tesekkur ediyorum gazli bez koyduk sikan yerlere ama saatler geçtikçe gogsum cok sisiyor ve baski yapiyor sirtimda agriyor ama genel anlamda okuduğum deneyimler gibi agir gecirmiyorum cok sukur
Bende aldım enfla c gunde kac kere ictinizKontrole gittiğinde doktor korsenin kopçalarını en dış kısma takmıştı, biraz rahatlamıştım. Ödem içinde enfla C kullanabilirsin demişti.
Net hatırlayamadım ama sanırım 1 adet kullanmıştım.Bende aldım enfla c gunde kac kere ictini