• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyata bile razı olurum

bluepinkk

Koleksiyon olarak kendimi topluyorum 💭
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
285
335
53
29
Kızlar kusura bakmayın asla midenizi bulandırmak istemezdim fakat psikolojik olarak çöktürdü beni bu illet hijyenime o kadar dikkat etmeme rağmen hala düşüyolar bu konuda bilgisi olan biri bana yardım edebilir mi yaklaşık 3 veya 4 ay boyunca sürekli kıl kurdu düşürdüm bitmek bilmiyodu ilaç filan kullandım ama sadece düşürmeye yarıyo ilaç düş düş bitmiyo zaten sonra birden kesildi kurtuldum diye sevinirken bir ay sonra yine gelmeye başladı allahım kafayı yiycem artık yokmu bunun bi çözümü bağırsaklarımı söküp alsınlar ona bile razıyım allah düşmanımın başına vermesin

Kızlar kusura bakmayın asla midenizi bulandırmak istemezdim fakat psikolojik olarak çöktürdü beni bu illet hijyenime o kadar dikkat etmeme rağmen hala düşüyolar bu konuda bilgisi olan biri bana yardım edebilir mi yaklaşık 3 veya 4 ay boyunca sürekli kıl kurdu düşürdüm bitmek bilmiyodu ilaç filan kullandım ama sadece düşürmeye yarıyo ilaç düş düş bitmiyo zaten sonra birden kesildi kurtuldum diye sevinirken bir ay sonra yine gelmeye başladı allahım kafayı yiycem artık yokmu bunun bi çözümü bağırsaklarımı söküp alsınlar ona bile razıyım allah düşmanımın başına vermesin
Konuyla ilgili bi bilgim yok ama en kisa zamanda Allah sifanizi verir insaAllah. Bilgisi olan arkadaslar muhakkak yazacaktir insaAllah faydasi olur

Kurutulmuş portakal kabuğunu sütle karıştırıp içerseniz aç karnına 1 haftada kurtulursunuz
Kekik daha etkili ama keskindir kokusu 3 gün aç karnına kekik çayı için biter

İ
Kurutulmuş portakal kabuğunu sütle karıştırıp içerseniz aç karnına 1 haftada kurtulursunuz
Kekik daha etkili ama keskindir kokusu 3 gün aç karnına kekik çayı için biter
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama sorun şu ki düşmesi bitmiyo kabak çekirdeği ve yağını da denedim düşürdü ama bitmiyo nasıl bi illetse ben anlamadım siz denemişmiydiniz peki bu yöntemleri

Peki varmı çevrenizde bununla ilgili giden napıyolar neden kaynaklı olabilir gibisinden
Bende de ayni sorun var kac defa ilac kullandim gecer gibi olup tekrar basliyor.su an iyiyim ama tekrarlarsa dedigim bolume gidecegim.siz de dahileyeye gidin once zaten o sizi yonlendirir.

Bende de ayni sorun var kac defa ilac kullandim gecer gibi olup tekrar basliyor.su an iyiyim ama tekrarlarsa dedigim bolume gidecegim.siz de dahileyeye gidin once zaten o sizi yonlendirir.
Dahiliyeye gittim iki defa hiç bişey yapmadılar aynı ilacı verip gönderdiler

Back