Sivilceli Ciltler ameliyat ve sivilce izleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

semi44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
27
0
50
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum yazılarınızı takip ediyorum
ben yağlı ve sivilceli (ara ara çıkıyolar) bir cilde sahibim burnumda siyah yüksek bir ben vardı bir ay önce onu aldırdım bide çenemde uzun süredir geçmeyen bir sivilce vardı doktor onuda aldı ama alındıktan sonra sürekli iltihaplandı doktorum antibiyotik hap ve krem(stafine) verdi onları kulandım geçti arkasından izi için contractubex kullanmamı söyledi tam kullanıyordum tekrar iltihaplandı doktor kremi kesmemi tekrar antibiyotiği sürmemi istedi iz kremi iltihaba neden olmuş olabilirmi tekrar başlayayımmı şaşırdım bide tretin bu izleri geçirirmi? Buarada bütün kan tahlilleri yapıldı iltihap nedenini anlayamadı... sorunum hakkında bilgi sahibi olanlar yazsın lütfen
bide leke oluşmaması için güneş koruyucuya başladım (sebamed) yağlı ciltler için sizce ne uygun??:bbo:

gecmıs olsun canım.bu konuda bı bılgım yok ama ben aldırman ılgımı cektı bende çok uzun zamndır dusunuyorum ama cesaret edemıyorum bır turlu:KK43: bayada var hemde yuzumde ben 6 tane aldırmak ıstıyorum doktor cabuk gecer dedı ama bılemıyorum ya bıde sen boyle deyınce....

gecmıs olsun canım.bu konuda bı bılgım yok ama ben aldırman ılgımı cektı bende çok uzun zamndır dusunuyorum ama cesaret edemıyorum bır turlu:KK43: bayada var hemde yuzumde ben 6 tane aldırmak ıstıyorum doktor cabuk gecer dedı ama bılemıyorum ya bıde sen boyle deyınce....

önce cilt doktoru muayene ediyo zaten sonra genel cerrah yada plastik cerrah alıyo yelnız işlemi ameliyathanede yapıyolar bilgin olsun... genelde çabuk iyileşiyomuş benimki iltihaplandı doktorda olmaması lazım dedi ama şimdi iyi izleri var inşalah daha iltihaplanmaz...şakkıdı

X