- Konu Sahibi prettywitch
-
Sen nasıl oldun?kaçıncı günündesin?tonimer sıkıyorum ama değişiklik olmuyor.zorlamaya da korkuyorum.Yarın dikişlerim alınacak.Senin alınırken acımış mıydı? Tıkanıklıkların geçti mi?Tıkanıklık olması çok normal daha yeni ameliyat olmuşsunuz. İçeride dikişler, yaralar, pıhtılar var. Okyanus suyu kullanırsanız daha rahat nefes alırsınız. Bir de 2-3 tane yastığı üst üste koyarak uyumaya çalışın. Ben kendimi burundan nefes almaya alıştırmak için uyanıkken aklıma geldikçe burundan nefes alma egzersizi yapıyordum.
Summerrain yarın alçın ve dikişlerin alınırken burnunun içinide temizliyorlar ve nefes alabiliyorsun ( burunun içinden çıkanlardan korkma :))) dikişin alınmasına gelince kaş aldırmak daha acıtıyorSen nasıl oldun?kaçıncı günündesin?tonimer sıkıyorum ama değişiklik olmuyor.zorlamaya da korkuyorum.Yarın dikişlerim alınacak.Senin alınırken acımış mıydı? Tıkanıklıkların geçti mi?
Haklısın o eski fotoğrafları her yerden kaldırmak lazım :) mobilden değiştirmeye çalıştım ama fotoğraf yan yattı :):) bir ara düzeltirim.Bence artık profiline yeni resmini koymalısın ofelia
Benim 1,5 ay oldu. Nefes alma konusunda sıkıntım yok. Sadece çok kalın derili olduğum için biraz şişlik var hala burnumda. Her gün farklı geliyor gözüme burun :) dikişler alınırken birazcık acıyor. Dikişler alınırken birazcık acıyor ama silikonlar çıkınca çok rahatlayacaksın ve inşallah hepsine değecek sonucu görünce.Sen nasıl oldun?kaçıncı günündesin?tonimer sıkıyorum ama değişiklik olmuyor.zorlamaya da korkuyorum.Yarın dikişlerim alınacak.Senin alınırken acımış mıydı? Tıkanıklıkların geçti mi?
Dikisler alinirken acimiyor canim ama plastik tampon alinirken benim cok acidi makas gibi birsey sokuyor burnuna dikisi kesti sonra tamponu cikardi inanilmaz acidi benim yas geldi gozumdenAcıycak mı acaba :-(
Yeni imajın çok hoş olmuşHaklısın o eski fotoğrafları her yerden kaldırmak lazım :) mobilden değiştirmeye çalıştım ama fotoğraf yan yattı :):) bir ara düzeltirim.
İnşallah dediğin gibi olur..Benim 1,5 ay oldu. Nefes alma konusunda sıkıntım yok. Sadece çok kalın derili olduğum için biraz şişlik var hala burnumda. Her gün farklı geliyor gözüme burun :) dikişler alınırken birazcık acıyor. Dikişler alınırken birazcık acıyor ama silikonlar çıkınca çok rahatlayacaksın ve inşallah hepsine değecek sonucu görünce.
Benim tamponlar dün alındı..fazla acımadı.. Yarın dikişler alınacak,3 gün sonrasında da alçı alınacak..umarım dediğin gibi acımaz..Dikisler alinirken acimiyor canim ama plastik tampon alinirken benim cok acidi makas gibi birsey sokuyor burnuna dikisi kesti sonra tamponu cikardi inanilmaz acidi benim yas geldi gozumden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?