Ameliyat sonrası tamponuma yapışık kemik var

Edanuralya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
37
7
36
Malatya
Burnumda kıkırdak, kemik eğriliği ve et sorunum vardi. Estetik istemiyordum aslında kırık, yamuk duran kısım gitsin yeter diyip bı KBB' ciye gittim ve telefonunda ki uygulamadan yapıp gösterdi. Gerçekten de güzel olmuştu. Orda yaptırmaya karar verdik. Doktora da defalarca söyledim burun deliklerim açık olmasın, burnum havaya kalkmasın diye. Ama başıma geleceği varmış. Fare gibiyim şuan. İki gün evimizde cenaze kalkmış gibiydi. O kadar kötü durumdaydı burnum yani. Neyse ailem bir daha yaptırırız üzülme filan...şimdi de burnumun içinde kıkırdak mi desem, kemik mi desem tampona yapışmış orada (ince ama büyük sayılabilecek) bir şey var. Başta dedim burnum akmıştır, kurumuştur orada filan.(malum koca burun deliklerimi görünce ağlamaktan öldüm. Akmıştır burnum kurumustur dedim.) Sonra iyice inceleyince ucunu hafif makasla kesmeye çalışınca çıktı ortaya ne olduğu...burnumdan çıkan kemikleri bir şeye koyup göndermişti doktor. Onun içinde ki parçaların küçüğüne benziyor. Az önce de tamponlar alçı alınıcak, diye burnumun iç kısmını temizlerken dikişi kopardim galiba. Orda dikiş olduğunu bilmiyordum. Burnumun berbat oluşuna mı yanayım, daha 18 imde bu burunla naparım? Yoksa burnumun içinden sarkan kıkırdağa mı yanayım...Ya bir de burnumun iç dikisi kopardim diye düşerse

Allah allah, o yapisan sey kemik olamaz ki. Benim de tamponlardan haric iki tane uzun ince cubuk gibi birsey vardi, doktorum önce onlari cikardi, sonradan silikon tamponlari cikardi. O olabilir mi acaba? Kemik oldugunu hic düsünmüyorum.
Suan moralin cok bozuk olabilir ama o „fare“ görüntüsü gececek, inan bana. Sikma cakini

Bilmiyorum ki. Ama çubuğa benzemiyor. Ameliyattan sonra burnumdan çıkan kemikleri bı sıvı içinde gondermisti. O parçalara benziyor.
Görüntü olarak da yandan bakınca burun deliklerim yok gibi. Yandan çok rahat burun için gözüküyor. Çok çok ne kadar inebilir ki...
Zaten ameliyata girmeden önce dahi odasına gidip büyük burun deliği istemiyorum yandan bakınca burun icim gozukmesin demiştim ama... çiftetelli oynamış gibi burnumda. Bir sürü tamponlu burun gördüm hiçbiri nde yandan bakınca burun içi gözükmüyor. Sanki kaza geçirmişimde burnumun yarısi kazada gitmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…