Canim kas alti olduysan merak etme kaslar kendini saldikca göğüs buyuyecek birazdaha dolgunlasacak. yani diktorun doğru söylüyor. ama kas alti olmadiysan onu bilemicem. insallah istedigin gibi olurlar daha 20 gun olmus sabret 80 gunun vararkadaslar herkese merhaba
bu konu hakkinda bir baslik bulamadigim icin yeni konu acmak istedim.
20 gun once ameliyat oldum.
ameliyattan once 75-84 tu olculerim
dr um 290-330 cc arasi deneyip hangisi uyarsa onu koyucagini soyledi ve c cup olucagimi soylemisti
minyon yapiliyim kisa boylu ve zayif oldugum icin zaten cok kocaman istememistim ama en azindan 2 beden buyumek istemistim.
300 cc high profile mentor takilmis.
malesefki bugun olctugumde gogus cevrem 89 cm cikiyo
yani nasil oluyorda 300 cc ile sadece 5 cm buyudu goguslerim anlam veremiyorum ve mantigimada uymuyo malesef.
dr um deri gevsicek yerine oturunca buyucek dedi ama onada inanmiyorum, ben olcum 93-94 olsun istiyodum nasil olucakta 5 cm buyucek
basina boyle bir durum gelen varmi acaba merak ediyorum, simdiden tesekkur ediyorum
Haha ay kiyamam canim ya ben yasayarak tecrube etmedim maalesefCanım sen tecrübelisin benimde 15. Günüm bugün, cm olarak ölçüde büyüme oluyormu? Yolsa şu an ki halinin şeklimi yumuşayıp güzelleşiyo:)Khaleesi_
Olsunnn tecrübenin her türlüsü:))) okuyarak veya yaşayarakHaha ay kiyamam canim ya ben yasayarak tecrube etmedim maalesef
Okuyarak tecrube edenlerdenimkusura bakma kuzum. ama 100 gün sonra en son seklini aldığını biliyorum
Tiramisu35 canimm 9 cm doku b cup mu oluyoo yeni ogrendim bende sayende
Ama bu durumda benimde d olmam gerekirdi ama imkansiz d cok buyuk gelir bana meselad olmak bana yakismaz zaten istemezdim cuce gibiyim zaten
Canım bence biraz bekle, sonradan büyüyenler de çok var bu forumda. Belki seninde öyle olucak biraz sabırlı ol, son durumunu bizede yazarsın:)tesekkur ederim kizlar, anladigim kadariyla kimsenin basina boyle bisey gelmemis, dilerimde gelmez..gercekten sinir bozucu bisey cunku ameliyat olup 5 cm buyumesi..
beklemekten baska carem yok malesef
Arkadaşın 9 cm dokusu varmış öncesinde, benimde 10 cm vardı benim 300 cc ile 93 cm oldu göğsüm..Odemler gectikce kuculecek. Buyumeyecek dogallasip yerine oturacak diyelim. Uzgunumoyle bir beklentiniz olmasin. Ha belki cok siki kaslariniz vardir zamanla acilir onu bilemem ama az dokuya 300 cc buyuk bir boyut degil zaten
Arkadaşım cm'den önce cup önemli. cm esasen senin göğüs çevrenle alakalıdır. Cup ölçündeki değişime bak, aklını karıştırma cm ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?