Ameliyat sonrası konuşurken dişlerin görünmemesi

bibalprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
2.149
2.734
333
Merhaba. 2 ay önce ameliyat oldum. Uzunca bir süre gülerken üst dişlerim görünmüyordu acayip çirkin bi gülüşüm vardı. O son zamanlarda düzeldi artık rahat gülebiliyorum ama konuşurken üst dişlerim gözükmüyor. Hatta alt dişlerim daha çok gözüküyor. Sanki üst dudak kısmım sarkmış gibi. Önceden konuşurken dişlerim inci gibi gözükürdü. Şu an çok kötü bi şekilde. Bu durum geçici mi ? Ne olur düzeliyor deyin konuşmaktan soğudum 🫤

Benim de 2 ay geçti üzerinden gülerken dudağım düşüyor dişlerim görünmüyor hala hiç beğenmiyorum gülüşümü bu yüzden, geçer herhalde buradaki herkes geçer demiş herkesin yüzündeki ödemi atma süresi farklı demek ki

Benim de 2 ay geçti üzerinden gülerken dudağım düşüyor dişlerim görünmüyor hala hiç beğenmiyorum gülüşümü bu yüzden, geçer herhalde buradaki herkes geçer demiş herkesin yüzündeki ödemi atma süresi farklı demek ki
Konuşurken nasıl peki ? Normalde üst dişler az bişey görünür ya konuşurken, benim dudağım tamamen kapatıyor dişleri. Umarım düzelir ya

Ben de eylülün sonlarında oldum 25. Güne kadar ağzımı kısıtlı açabiliyordum, gülmeye çalışırken garip bir şekil alıyodu üst dişlerim gözükmüyordu, şu an hala tam gözükmese de dişlerimin yarısı gözüküyor, eskiye göre daha iyi mimik yapıyorum, doktorum da 2-3 aya geçer demişti, o yüzden moral bozmadan beklemek en iyisi

Back
X