Herkese merhaba çeşitli konulara yazdım ama ayrıca konu açmak istedim daha çok kişi görsün diye.şubat 2014 te sinüzit ve rinoplasti oldum. Dr ve hastane ismi vermeyeceğim. Düz kalkık olmayan bir burun istemiştim. 8 ayın sonunda kemerim olduğu gibi duruyordu ve ameliyat öncesi yamuk olmayan burnum hafif sağa doğru yanlamıştı. En büyük problemim kemer olduğundan yamukluğu çok umursamadum. Geçen ay dr uma gttim ufak bir operasyonla kemiği törpüleyeceğini düz olacagını belirtti. 15 gün önc kapalı teknikle kemer törpülendi. Bantlar cıkınca gördüm ki hala kemer var. Ne yapmalıyım. 3 . Ameliyat için dr uma mı başvurmalıyıö. Maddi olarak yeni dr yeni ameliyat masraflarını karşılayamam. Sizde inceleyip lütfen yorum yapın ve yol gösterin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat sonrası kemer problemi görüş ve değerlendirmelerinizi bekliyorum
- Konu Sahibi Darly
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2014
- 40
- 0
- 11
- 43
Aynı sorun bende de var. Ameliyat olalı 35 gün oldu doktorum oranın kemer deģil ödem olduğunu söylüyor ama benim araştırmalarım sonucu bu gibi bir sorunun operasyonsuz geçmeyeceğini söylüyorlar. Ben 6. Ayımı beklıyorum. Sizin ikinci operasyondan sonda tekrar kemerin durması ilginç ikinci operasyondan sonra ne kadar zaman geçti doktorunuzla tekrar iletişime geçseydiniz neden böyle bir sorunla karşılaştığınızın cevabını en iyi o verir umarım geçici bir dönemdir ve istediğinız gibi olur herşey.Herkese merhaba çeşitli konulara yazdım ama ayrıca konu açmak istedim daha çok kişi görsün diye.şubat 2014 te sinüzit ve rinoplasti oldum. Dr ve hastane ismi vermeyeceğim. Düz kalkık olmayan bir burun istemiştim. 8 ayın sonunda kemerim olduğu gibi duruyordu ve ameliyat öncesi yamuk olmayan burnum hafif sağa doğru yanlamıştı. En büyük problemim kemer olduğundan yamukluğu çok umursamadum. Geçen ay dr uma gttim ufak bir operasyonla kemiği törpüleyeceğini düz olacagını belirtti. 15 gün önc kapalı teknikle kemer törpülendi. Bantlar cıkınca gördüm ki hala kemer var. Ne yapmalıyım. 3 . Ameliyat için dr uma mı başvurmalıyıö. Maddi olarak yeni dr yeni ameliyat masraflarını karşılayamam. Sizde inceleyip lütfen yorum yapın ve yol gösterin
- 14 Ağustos 2014
- 40
- 0
- 11
- 43
Benimki dahada belirgin. Ama o kadar yukarıdan başlamıyor tam ortada benim kemerim geçmiyeceği çok belli yani Sizinkinin şişlik olduğu bariz belli. Canınızı sıkmayın bence 15 gün 2. Bir operasyon için çok erken bir süre geçeceği belli rahat olun siź.Cok tesekürler sizinki de benimki kadar belirgin mi? Ikınci operasyonun üZerinden 15 gun gecti. Ellediğimde elime kemik geliyo. Sadece kemeri için bi operasyon yapılırda kemer gtmez mi ben anlam veremiyrm. Bugun yarın tekrar dr a gidicem.
- 16 Şubat 2019
- 56
- 10
- 6
- 37
- 14 Şubat 2019
- 124
- 31
- 48
- 27