• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası kemer problemi görüş ve değerlendirmelerinizi bekliyorum

Darly

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
52
0
16
34
İstanbul
Herkese merhaba çeşitli konulara yazdım ama ayrıca konu açmak istedim daha çok kişi görsün diye.şubat 2014 te sinüzit ve rinoplasti oldum. Dr ve hastane ismi vermeyeceğim. Düz kalkık olmayan bir burun istemiştim. 8 ayın sonunda kemerim olduğu gibi duruyordu ve ameliyat öncesi yamuk olmayan burnum hafif sağa doğru yanlamıştı. En büyük problemim kemer olduğundan yamukluğu çok umursamadum. Geçen ay dr uma gttim ufak bir operasyonla kemiği törpüleyeceğini düz olacagını belirtti. 15 gün önc kapalı teknikle kemer törpülendi. Bantlar cıkınca gördüm ki hala kemer var. Ne yapmalıyım. 3 . Ameliyat için dr uma mı başvurmalıyıö. Maddi olarak yeni dr yeni ameliyat masraflarını karşılayamam. Sizde inceleyip lütfen yorum yapın ve yol gösterin :(

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 761
  • image.jpg
    image.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 810
  • image.jpg
    image.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 681
Herkese merhaba çeşitli konulara yazdım ama ayrıca konu açmak istedim daha çok kişi görsün diye.şubat 2014 te sinüzit ve rinoplasti oldum. Dr ve hastane ismi vermeyeceğim. Düz kalkık olmayan bir burun istemiştim. 8 ayın sonunda kemerim olduğu gibi duruyordu ve ameliyat öncesi yamuk olmayan burnum hafif sağa doğru yanlamıştı. En büyük problemim kemer olduğundan yamukluğu çok umursamadum. Geçen ay dr uma gttim ufak bir operasyonla kemiği törpüleyeceğini düz olacagını belirtti. 15 gün önc kapalı teknikle kemer törpülendi. Bantlar cıkınca gördüm ki hala kemer var. Ne yapmalıyım. 3 . Ameliyat için dr uma mı başvurmalıyıö. Maddi olarak yeni dr yeni ameliyat masraflarını karşılayamam. Sizde inceleyip lütfen yorum yapın ve yol gösterin :KK43:
Aynı sorun bende de var. Ameliyat olalı 35 gün oldu doktorum oranın kemer deģil ödem olduğunu söylüyor ama benim araştırmalarım sonucu bu gibi bir sorunun operasyonsuz geçmeyeceğini söylüyorlar. Ben 6. Ayımı beklıyorum. Sizin ikinci operasyondan sonda tekrar kemerin durması ilginç ikinci operasyondan sonra ne kadar zaman geçti doktorunuzla tekrar iletişime geçseydiniz neden böyle bir sorunla karşılaştığınızın cevabını en iyi o verir umarım geçici bir dönemdir ve istediğinız gibi olur herşey.

Cok tesekürler sizinki de benimki kadar belirgin mi? Ikınci operasyonun üZerinden 15 gun gecti. Ellediğimde elime kemik geliyo. Sadece kemeri için bi operasyon yapılırda kemer gtmez mi ben anlam veremiyrm. Bugun yarın tekrar dr a gidicem. :(

Cok tesekürler sizinki de benimki kadar belirgin mi? Ikınci operasyonun üZerinden 15 gun gecti. Ellediğimde elime kemik geliyo. Sadece kemeri için bi operasyon yapılırda kemer gtmez mi ben anlam veremiyrm. Bugun yarın tekrar dr a gidicem. :KK43:
Benimki dahada belirgin. Ama o kadar yukarıdan başlamıyor tam ortada benim kemerim geçmiyeceği çok belli yani Sizinkinin şişlik olduğu bariz belli. Canınızı sıkmayın bence 15 gün 2. Bir operasyon için çok erken bir süre geçeceği belli rahat olun siź.

bende kemerden 2 gun once tekrar ameliyat oldum bandajlar duruyor umarim kemer gitmistir sizinki sis gibibduruyor

Ben resimlerde kemer göremedim tek şey var çok düz olmuş ayrıca şişte olabilir şuan bence bekleyin burun hergün değişiyor neticede böyle kalmayacaksınız

bandajlarim bugun cikti ama bende kemer gorukmuyor sizinki sislik belkide kemer ayni yerdemiydi torpuden once onu merak ettim burnunuz cok duz biraz kavisli isteseydiniz keske

Back