How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ameliyat sonrası kedilerimiz

AyseguL90

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
6
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Ben şu anda ameliyat olan kızım için bu konuyu açıyorum. Sizlerin de soracağınız ve verilen cevaplardan istifade edeceğinizi düşündüm.
Önce kedimin durumu ozet olarak aktarayım size. Ultrasonda karnında portakal büyüklüğünde kist tespit etti hekimimiz. Kist rahmine veya bagirsagina bagli olabilir, bunu operasyonda gorecegiz dedi. Velhasili ameliyat oldu. Kist yumurtaliklardan kaynaklı imiş, rahimle kist ayrılmadan birlikte alınmış. Gaz yoluyla özel anestezi verildiği icin cok rahat uyandı. Hekim ister götürün isterseniz burada küvezde kalsın dedi. Ama size maddi kulfet olmasın hem de moral açısından eve goturmeniz daha iyi olur dedi. Sıvı pahalı bir mama önerdi bu tüm ihtiyacını karşılayacaktır dedi. Biz de recetemizi aldık eve döndük. Ertesi gun yani bugün serum antibiyotik vs vermeye başladık. Katı birşey hic yemedi. Yalnız dışkısında bir sorun var. 1. Bordo renginde cıvık
2. Kanlı hatta kakadan çok janla karışık sıvı

Ve her dışkı kakadan uzak balgamsı ve her aşamada rengi açılan sarı tonlarına döndü.
3. Tuvalete çıkışında hekimi aradım. Böyle böyle anlattım. Ağrı kesici şurup yapmış olabilir onu hemen kesin dedi. Surubu da kendisi şırıngaya cekip vermişti o yüzden markasını bilmiyorum. Ve mide koruyucu bir ilaç söyledi. Onu da yarın alacağız.

Ben tecrübe sahiplerine böyle bir durumla karşılaşıp karşılaşmadıklarıni soracaktım. Eğer karşılaştılarsa nasıl neticelendi?

Uzun bir yazı oldu. Umarım sizi fazla yormamışımdır...

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun..
Bu konuda fikrim yok yazık ki..
İlaçların yan etkisi olabileceğini düşündüm ben de..

Geçmiş olsun, çok üzücü bir durum.. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Cok gecmis olsun oncelikle ilac yan etkisidir yada anestezi yan etkisidir buyuk ihtimalle tabiki en dogru bilgiyi veterineriniz verecektir.

Kedimin dışkısı normale döndü. Serumu da kestik. Pek su içmiyor. Karaciğeri rahatsız onun için milk thistle kullanıyor. Sabırla ilgimizi gösteriyoruz.

Back