Ameliyat sonrası kas ağrısı

Sweetladyy940

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
64
27
30
İyi akşamlar kızlar. 1 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Gülünce filan sağ üst göğsüm o kadar çok acıyor ki sanki bi şeyler sıkışıyor içerde. Normal mi acaba bu durum yaşadınız mı böyle bir şey

Merhaba bende 13 haziranda ameliyat oldum aşırı olmamakla beraber bende oldu şuan daha rahatim

Selamlar ameliyat ve iyileşme süreciniz nasıl geçiyor?Ben de 20 temmuzda ameliyat olacağım. Emzirmeyi 5 ay önce kestim hala süt geliyor.bu yüzden korkmaya başladım
Merhabalar . Şuan 13. Günüm Allah’a şükür ilk zamanki ağrılarım kalmadı. İlk 5 gün filan baya ağrılı geçmişti. Ama şuan o ağrılardan eser yok. Çünkü gün geçtikçe daha iyi oluyorsunuz Kesi yerim koltukaltından olduğu için biraz hareket kısıtlılığı var . O da çok normal. Sabır gerektiren bir süreç. Sütün kesilmesi gerekiyor dimi ameliyat olmanız için. Ama daha ameliyatınıza var iyi düşünelim iyi olsun

cok gecmıs olsun acaba kıme oldunuz amelıyatınızı ben de olmak ıcın arastırmaya basladım hayırlısyla . amelıyat sonrası cok mu fazla agrı sancı oluyor

cok gecmıs olsun acaba kıme oldunuz amelıyatınızı ben de olmak ıcın arastırmaya basladım hayırlısyla . amelıyat sonrası cok mu fazla agrı sancı oluyor
Çok teşekkür ederim. Ben Ankara’da Volkan Tayfura oldum. İlk 5 gün Ağrılı oluyor. Bana diren de takılmıştı. Direnler çıkınca biraz daha rahat ettim. Ama sonra hızlı iyileşme kaydedersiniz. Bi de bünye meselesi. Herkes de aynı olmaz.

aynen tabıkı herkesın bunyesı agrı eşiği farklı olur ama genel anlamda ılk 1 hafta sanırımbaya agrılı gecıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…