• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası kanama bir bakın kızlar

Ceyda3566

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
57
10
8
Geçen hafta salı günü çikolata kisti ameliyata oldum kızlar. O gün adet günümde adet oldum yani bugün adet olmam da imkansız. Bir anda çok fazla kanamam başladı adet olmuş olabilir mi yoksa başka bir sorun var mıdır? cumartesi günü bir de bugün aksilik işte :KK43:

Aradan epey zaman geçmiş. Doktora gittiniz mi neden kanamanız olmus? Ben de haftaya çikolata kistinden ameliyat olacagim nasil gecti sizinki cok agriniz oldu mu uyandiginizda?

Aradan epey zaman geçmiş. Doktora gittiniz mi neden kanamanız olmus? Ben de haftaya çikolata kistinden ameliyat olacagim nasil gecti sizinki cok agriniz oldu mu uyandiginizda?

Benim 2. Ameliyatım diğer ameliyatımda hemen ayağı kalkıp rahat rahat yürümüştüm. Bu Ameliyatım zor geçtiği için ilk 2 gün zorlandım biraz ama şükür sonra rahat rahat topladım kendimi. Sizede geçmiş olsun korkmayın ameliyatınızı olun hemen topluyorsunuz kendinizi. Visanne ilacı verildi bana ben ondan dolayı sanıyordum ama değilmiş yeniden kist oluşuyormuş 1 aydır kanamam var ilaç verdi rahatlatması için şuan iyiyim şükür

Back