• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası hüsran lütfen yardım

Sorun var mı yok mu sizce de

• Var. Dava aç

OY: 16 100,0%
  • Yok. Büyütüyorsun

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    16

yeya

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
97
26
18
Arkadaşlar merhaba.
Bundan 6 ayı geçkin süre önce 24 Nisan 2016 tarihinde Izmir Karataş Hastanesi'nde dr Sezgin Öztürk e tamamen estetik amaçlı 4500 tl ücret ile ameliyat oldum. Yaptığı burunları görünce çok heveslendim fakat adam tabi ki iyi olan burunları paylaşacak benim gibi şikayet edenleri takmıyor bile. Ondan (domuz burnu olmamak şartıyla) kalkık ve kavisli bir burun istedim. Eski burnum da kötü değildi ben daha güzelini isterken bana kalkık olmayan kavisten eser olmayan ara ara durduk yerde sorunlu bölgesi şişip duran ve önden bakınca eski burnumun aksine tamamen simetri den yoksun kalın ve yamuk bir burun yaptı. Memnun olmadığımı söylediğim de "eski burnundan güzel mi ona bakacaksın ben bu burun da sorun göremiyorum bence senin sorununu burun ameliyatı değil psikolog çözer" gibi beni kaale almayan ve yaralayan kelimeler kullandı. Simdi de burnum devamlı şiştiği için ona yazdığım hiçbir mesaja ""görüp"" cevap vermiyor !! Lütfen yardım edin hasta hakları nelerdir ne yapabilirim ? Ayrıca nefes problemim olmamasına rağmen ufak bir deviasyon var onu da halledeceğim dedi 6 aydır burnum sürekli kaşınıyor hapşırıyorum alerjik bir sorun oluştu sanırım ameliyat sonrası. Her açıdan maddi manevi psikolojik sağlık vs vs bana zararı oldu bu adamın. Üstüne kesinlikle ilgilenmiyor deliriyorum inanın çöpe atacak 4500 TL param yoktu çok kötü durumdayım . Resim aşağıda ekledim

Son düzenleyen: Moderatör:
20161105_062516.jpg
20161105_062453.png

Eklentiler

• 20161105_063746.png
    20161105_063746.png
    132 KB · Görüntüleme: 649
  • 20161105_062811.png
    20161105_062811.png
    166,4 KB · Görüntüleme: 679
Ya neresini yaptirdiniz ayni duruyo ve burnunuza ne olmus ya bulmusta bunuyorsunuz sanki. Benimki de patlican burun :KK45:biraz ama kötü olur diye hic cesaret edemiyorum. Siz nasil nasil zatrn duzgun olan burnu cesaret edipte ameleyat oldunuz ki :olamaz: bu saatten sonra ne denilir ki bi avukatla konusuno_O

Ya neresini yaptirdiniz ayni duruyo ve burnunuza ne olmus ya bulmusta bunuyorsunuz sanki. Benimki de patlican burun :KK45:biraz ama kötü olur diye hic cesaret edemiyorum. Siz nasil nasil zatrn duzgun olan burnu cesaret edipte ameleyat oldunuz ki :olamaz: bu saatten sonra ne denilir ki bi avukatla konusuno_O
Daha kötü olduğu ve sorun olduğu konusunda hem fikir miyiz acaba ? Dr bu buruna güzel diyor çünkü ve kabul etmiyor.. Evet mahvettim eski burnumu arıyorum şu anda en azından 4500 TL vermemiştim

Evet şişlik cok belli ama 1 yılda iner diyorlar o ayrı kavis hiç yok ve ucunu kaldırmamış
Doktorun davranışı yüzünden bile mahkemeye başvurmalısın bence
Yanında bi şahit var miydi doktor bu hakaretleri yaparken
Genelde şahit soruyorlar yada kanıt çünkü adam inkar edecek
Bide bir sürü şey imzalatıyor doktorlar kim bilir neler yazıyor hiç okumadan imzaladık.
Sen imzaladığın belgeyi iste nelere imza atmışsın bi oku belki faydalı biseyler vardır avukata sor. İnsallah bir sonuç alırsın uzuldum durumuna

Merhaba,
1.sislik oldugu cok belli
2. Sizin burnunuzda hicbir degisiklik yapilmamis sanki..ucu kalkik istemissiniz ama ben oncesi ve sonrasi resimlere bakinca bi fark goremiyorum.
3. Kavisli istemissiniz ama kavistende eser yok..belki halen odem oldugu icin kavis belli olmuyordur ama ne bileyim bana yinede tuhaf geldi..
Umarim bi cozumunu bulabilirsiniz,cok gecmis olsun

Bende dört ay önce Samsun'da ameliyat oldum , bir burun deliğim diğerinden büyük burun ucum tamamen sola bakıyor , her görüşmemizde yamukluğu düzeltmeye çalıştığı için dolgu yapıyor, dolgu yüzünden ameliyat sonrası beğendiğim tek şey olan kaviste yok artık . Tipplasti ile gel düzeltelim dedi ama aynı kişiye gel de güven... Ameliyattan önce ilgi alaka her şey mükemmel , sonuç kötü olup da yüzlerine söyleyince ancak avutmaya çalışıyorlar.

Evet şişlik cok belli ama 1 yılda iner diyorlar o ayrı kavis hiç yok ve ucunu kaldırmamış
Doktorun davranışı yüzünden bile mahkemeye başvurmalısın bence
Yanında bi şahit var miydi doktor bu hakaretleri yaparken
Genelde şahit soruyorlar yada kanıt çünkü adam inkar edecek
Bide bir sürü şey imzalatıyor doktorlar kim bilir neler yazıyor hiç okumadan imzaladık.
Sen imzaladığın belgeyi iste nelere imza atmışsın bi oku belki faydalı biseyler vardır avukata sor. İnsallah bir sonuç alırsın uzuldum durumuna
Evet tüm görüşmelere arkadaşlarım ile gittim bana cevap vermeyip ilgilenmediği mesajlar da duruyor ben dava açmak istiyorum fakat korkuyorum da parası olan güçlü çünkü elim boş kalır bir de karşı tarafın dava masrafları üstüme kalır diye

Bende dört ay önce Samsun'da ameliyat oldum , bir burun deliğim diğerinden büyük burun ucum tamamen sola bakıyor , her görüşmemizde yamukluğu düzeltmeye çalıştığı için dolgu yapıyor, dolgu yüzünden ameliyat sonrası beğendiğim tek şey olan kaviste yok artık . Tipplasti ile gel düzeltelim dedi ama aynı kişiye gel de güven... Ameliyattan önce ilgi alaka her şey mükemmel , sonuç kötü olup da yüzlerine söyleyince ancak avutmaya çalışıyorlar.
Aynen önce ameliyat öncesi süper vaatler ilgiler ana ameliyat sonrası sıkıntı olunca mesaja bile cevap vermemek üstüne kendi hatanı kabul etmeyip hastanın psikolojisine baskı yapmak vs vs ben tekrar ameliyat istedim yaparım ama daha kötü olma ihtimali var dedi sana risk raporu imzalatırım dedi daha güzel güzelin düşmanıdır burnun kötü olabilir dedi gözümü korkuttu şimdi gel yapcam dese de yaptıramam ona çünkü belge de imzalatacak inadına daha kötü yapıp ben söylemiştim diyebilir

Evet tüm görüşmelere arkadaşlarım ile gittim bana cevap vermeyip ilgilenmediği mesajlar da duruyor ben dava açmak istiyorum fakat korkuyorum da parası olan güçlü çünkü elim boş kalır bir de karşı tarafın dava masrafları üstüme kalır diye

Bunu dava açmadan avukatınla konus öyle bir durumda ne olur sor
Madur olan sensin
Emin olmadan dava açma

Odemler ameliyattan sonra zaten olusmus oluyor bandajdan cikan burun odemli burun oluyor kimse kusura bakmasin 4. Aydan sonra odem mi olurmus bu nasil bir avutma sekli. Kendi doktoruma gostersem nereye carptin der oyle bir sislik soz konusu kusura bakmayin inanilmaz sinirlenerek yaziyorum boyle insanlara hic gelemiyorum. Kesinlikle hakkinizi arayin, sahitlerinizi de kullanin, dava sonucun da kaybetme sansiniz yok. Doktorunuza daha fazla cevap vermezse eger, tum haklarinizi kullanicaginizi inkar edemeyecegini elinizde kanit oldugunu bildirin. Hicbir doktor boyle bir sorumsuzluk yapamaz, boyle bir haklari yok. Normal bir kbb gidip burnunuzu gosterip ne sorun varmis onun raporunu talep edin, doktorunuza kbb almis oldugunuz belgeyi atin, bu sizin sorumlulugunuzda eger ki bu burnu duzeltmezseniz veya parami iade etmezseniz hakkimi aramak icin yasal yollara basvurucam diye bildiriniz. Cok gecmis olsun

Odemler ameliyattan sonra zaten olusmus oluyor bandajdan cikan burun odemli burun oluyor kimse kusura bakmasin 4. Aydan sonra odem mi olurmus bu nasil bir avutma sekli. Kendi doktoruma gostersem nereye carptin der oyle bir sislik soz konusu kusura bakmayin inanilmaz sinirlenerek yaziyorum boyle insanlara hic gelemiyorum. Kesinlikle hakkinizi arayin, sahitlerinizi de kullanin, dava sonucun da kaybetme sansiniz yok. Doktorunuza daha fazla cevap vermezse eger, tum haklarinizi kullanicaginizi inkar edemeyecegini elinizde kanit oldugunu bildirin. Hicbir doktor boyle bir sorumsuzluk yapamaz, boyle bir haklari yok. Normal bir kbb gidip burnunuzu gosterip ne sorun varmis onun raporunu talep edin, doktorunuza kbb almis oldugunuz belgeyi atin, bu sizin sorumlulugunuzda eger ki bu burnu duzeltmezseniz veya parami iade etmezseniz hakkimi aramak icin yasal yollara basvurucam diye bildiriniz. Cok gecmis olsun
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ameliyat olalı 6 ay 10 gün oldu hatta geçti bile ama hâlâ ara ara şişme oluyor eskiden en azından cevap verip "arada olur böyle" derdi şimdi ise hiçbir şekilde cevap vermiyor ve görüldü raporunu da alıyorum üstelik. Ben o doktora bir daha ameliyat olmaya cesaret edemem fakat en azından paramın yarısını bile alsam kar diye düşünüyorum gidip düzgün bir doktora tedavi olmak için. Teşekkür ederim yorum için :(

Ben de aynı şeyi düşünüyorum ameliyat olalı 6 ay 10 gün oldu hatta geçti bile ama hâlâ ara ara şişme oluyor eskiden en azından cevap verip "arada olur böyle" derdi şimdi ise hiçbir şekilde cevap vermiyor ve görüldü raporunu da alıyorum üstelik. Ben o doktora bir daha ameliyat olmaya cesaret edemem fakat en azından paramın yarısını bile alsam kar diye düşünüyorum gidip düzgün bir doktora tedavi olmak için. Teşekkür ederim yorum için :KK43:

Mahkemede ameliyat masraflarını da talep edersin
Başka doktora olsan bile bu hale getirene ödetirler
Sen iyi bir avukat bul alabildiğini alır

Ben bu konuyu tesaduf gordum. 2022'de Dr. Sezgin Öztürk'e ameliyat oldum, ona hergün lanet ediyorum, burnumu mahvetti. Kesinlikle sorumluluk kabul etmiyor üstüne ben kafamdan uyduruyormusum gibi beni sucluyordu, En son Instagramdan engelledi, butun yorumlarimi siliyor. Bukadar rezil bir doktor gormedim. Umarim benim kötü tecrübem baskalarina ornek olur.

Eklentiler

• 20230411_135901.jpg
    20230411_135901.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 20230504_183221.jpg
    20230504_183221.jpg
    138,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 20230504_183232.jpg
    20230504_183232.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 69
  • GridArt_20230411_220927475.jpg
    GridArt_20230411_220927475.jpg