Gebeliğe Hazırlık Ameliyat sonrasi hayit suyu icilir mi? Acillll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin ağzından bal damlıyor canım. Sen ne kadarlık evlisin ne kadar süredir uğraşıyorsun?
2,5 senelik evliyim hastaneye git gel derken zaman çabucak geçiyor yaklaşık 1,5-2 senedir uğraşıyoruz. Ama Benim şanssızlığım doktorlardan yana oldu. Rahim filmini bile ben söylemeden çekelim diyen olmadı. En son bir doktor söyledi kendiliğinden ondan sonra çorap söküğü gibi geliyor herşey çok şükür. Ameliyatımı da oldum bugün tam olarak 5 Gün oldu, bakalım kontrolüm var hafta içi doktor ne diyecek merak ediyoruz. Denemeler nasıl gidiyor _BaLgirL_ 3 ay deneme sonunda inşallah miniğinize sağlıkla kavuşursun

Iyi canım sağlıklı olda gerisi önemli değil
Ağrın varmı hala
Denemeler güzel canım insaAllah rabbim ol derde bu ay olur bat 27 nisan hayırlısı artık

Ağrın varmı hala
Denemeler güzel canım insaAllah rabbim ol derde bu ay olur bat 27 nisan hayırlısı artık
Bugün daha iyiyim çok şükür ilk günler çok yormuştu sinirlerimi bozmuştu ağrılar ama değer inşallah . beklediğin sonucu çabucak alırsın banada umut olur inşallah _BaLgirL_

Ağrın varmı hala
Çok geçmiş olsun, hayit suyu nereden aldınız nasıl kullandınız Instagramda beralife hayit suyu gördüm bı bilginiz var mı güvenilirligi konusunda

Çok geçmiş olsun, hayit suyu nereden aldınız nasıl kullandınız Instagramda beralife hayit suyu gördüm bı bilginiz var mı güvenilirligi konusunda
Teşekkür ederim hayıtın tohumunu eşim toplamış dağdan bayadır da uzun zaman oldu kullanali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…