Gebeliğe Hazırlık Ameliyat sonrasi hayit suyu icilir mi? Acillll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_BaLgirL_

Annelik muhteşem bir duygu 💕
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.580
2.646
133
Ameliyat olalı 5 gün oldu histereskopi ve laparoskopi oldum hayıt suyu içebilir miyim ?

Merhaba bende 2 gun once ameliyat oldum ve ayni seyi dusunuyodum ama sanirim icicem bence zararinsan cok yarari olacaktir vucudun kendini toplamasinda

Korkma benim de 5 gün erken geldi bugün 6.günüm üzülme

Merhabalar bende regl bitince haftaya operatif histereskopi ve laparoskopi ameliyatı olacağım. Ameliyat ne kadar sürdü ve nasıl geçti sonrasında nasıl oldunuz biraz korku var bende o yüzden bilgi verebilir misiniz kızlar?

Ben laparaskopi + histereskopi oldum inan korkulcak birşey yok 1.5 saat sürmüş çıkınca sadece sağ kısımda ağrı oldu sonrasi birseyin kalmıyor 4 günde falan ağrıların geçiyor

Ben laparaskopi + histereskopi oldum inan korkulcak birşey yok 1.5 saat sürmüş çıkınca sadece sağ kısımda ağrı oldu sonrasi birseyin kalmıyor 4 günde falan ağrıların geçiyor
Çok geçmiş olsun. Ne zaman oldun ameliyatı _BaLgirL_ ? Laparoskopi yumurta rezervini etkiliyor mu peki doktorun birşey söylemiş miydi? İnşallah Benimde çabucak iyileşir.

Çok geçmiş olsun. Ne zaman oldun ameliyatı _BaLgirL_ ? Laparoskopi yumurta rezervini etkiliyor mu peki doktorun birşey söylemiş miydi? İnşallah Benimde çabucak iyileşir.
Teşekkür ederim hazan 12 martta oldum olmam gerekiyordu bu ameliyatı doktor bununla ilgili birşey demedi kötüye dair ıyi olmam icin mecbur olmam gerekiyordu ve suan cok şükür iyiyim 3 ay verdi doktor deniyoruz bakalm rabbim ne zaman nasip ederse

Allah yardımcımız olsun. Mecburiyet olunca dilimiz lal oluyor. Allah en hayırlı en güzel en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Çifter Çifter hayırlı sağlıklı evlatlarla dolsun kucaklarımız. :)

Allah yardımcımız olsun. Mecburiyet olunca dilimiz lal oluyor. Allah en hayırlı en güzel en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Çifter Çifter hayırlı sağlıklı evlatlarla dolsun kucaklarımız. :)
Amin ağzından bal damlıyor canım. Sen ne kadarlık evlisin ne kadar süredir uğraşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…