Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 2 gun once ameliyat oldum ve ayni seyi dusunuyodum ama sanirim icicem bence zararinsan cok yarari olacaktir vucudun kendini toplamasinda
Bende bugün başladım hayırlısı artık
Hayirlisi olsun ins
Amin insaAllah
Endometriozis laparoskopi ve histereskopi cnmNe ameliyatı oldun canım
Canim gormemisim mesajimi cok sukur suan iyiyim ama lucrin yapmislardi normalde adet olmamam gerekiyordu smdi regl gibiyim bende anlamadimŞimdi nasılsın iyimisin
Etkenmi geldi yani kanamamCanim gormemisim mesajimi cok sukur suan iyiyim ama lucrin yapmislardi normalde adet olmamam gerekiyordu smdi regl gibiyim bende anlamadim
Evet canim 1 hafta oncesi oldu ama tam bi regl gibi de degil daha azEtkenmi geldi yani kanamam
Çok geçmiş olsun. Ne zaman oldun ameliyatıBen laparaskopi + histereskopi oldum inan korkulcak birşey yok 1.5 saat sürmüş çıkınca sadece sağ kısımda ağrı oldu sonrasi birseyin kalmıyor 4 günde falan ağrıların geçiyor
Teşekkür ederim hazan 12 martta oldum olmam gerekiyordu bu ameliyatı doktor bununla ilgili birşey demedi kötüye dair ıyi olmam icin mecbur olmam gerekiyordu ve suan cok şükür iyiyim 3 ay verdi doktor deniyoruz bakalm rabbim ne zaman nasip ederseÇok geçmiş olsun. Ne zaman oldun ameliyatı_BaLgirL_ ? Laparoskopi yumurta rezervini etkiliyor mu peki doktorun birşey söylemiş miydi? İnşallah Benimde çabucak iyileşir.
Allah yardımcımız olsun. Mecburiyet olunca dilimiz lal oluyor. Allah en hayırlı en güzel en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Çifter Çifter hayırlı sağlıklı evlatlarla dolsun kucaklarımız. :)Teşekkür ederim hazan 12 martta oldum olmam gerekiyordu bu ameliyatı doktor bununla ilgili birşey demedi kötüye dair ıyi olmam icin mecbur olmam gerekiyordu ve suan cok şükür iyiyim 3 ay verdi doktor deniyoruz bakalm rabbim ne zaman nasip ederse
Amin ağzından bal damlıyor canım. Sen ne kadarlık evlisin ne kadar süredir uğraşıyorsun?Allah yardımcımız olsun. Mecburiyet olunca dilimiz lal oluyor. Allah en hayırlı en güzel en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Çifter Çifter hayırlı sağlıklı evlatlarla dolsun kucaklarımız. :)