Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ameliyat sonrası doğu kontrol haı kullanan oldu mu?
ameliyat olduktan kısa bi süre sonra( 15 gun , 1 ay , 1,5 ay gibi) doğum kontrol hapı kullanan oldu mu kızlar? doğum kontrol hapı, göğüslerde dolgunluk hassasiyet vs oluşturduğu için bi sakıncası olabilir mi acaba?
ameliyat olduktan kısa bi süre sonra( 15 gun , 1 ay , 1,5 ay gibi) doğum kontrol hapı kullanan oldu mu kızlar? doğum kontrol hapı, göğüslerde dolgunluk hassasiyet vs oluşturduğu için bi sakıncası olabilir mi acaba?
ne kadar oldu ameliyat olalı. bence de alakası yok da , yine de göğüslerde dolgunluk oluşturacağı için aklıma takıldı . sen hangisini kullanıyorsun . göğsünde şişlik yaptı mı
canım ben amelıyat oncesı amelıyat gunu ve sonrası yanı 6 yıldır hıc ara vermeden kullanıyorum bı sakıncası yok merak etme ben doktorumla konuşmuştum bu konuyu
Tatlım ben ameliyattan önce kullanıyordum. Doktor bir ay önceden bırakmam gerektiğini söyledi. Ameliyattan on gün sonra devam edebilirsin dedi. Ben hala kullanamıyorum adetim gecikti. Ama zararı olmaz ya. öyle dolgunluk falan yapmıyordu bende.