Ameliyat sonrası çıkıntı ve yamukluk sorununa cevap

BaharCgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
64
13
1 ay sonra 1 sene olacak ameliyat olalı. Alçı ilk çıktığında bir çıkıntı vardı ve doktorum o kısımdan kemer alındığı için geçeceğini söyledi. Yamukluk yoktu ilk başta. Çünkü şişti, kusurlar belli olmuyordu. Çıkıntı dışında hiçbir sorun yoktu. Kalkıklığı falan harikaydı. Zamanla kalkıklığı bir nebze de olsun indi. Ve keşke inmeseydi diyorum. Doğal mı? Doğal. Ama ben kalkık istiyordum. İneceğini bilsem özellikle kalkık isterdim. Kusurlu mu? Evet kusurlu. Aylar geçtikçe şişler indi ve yamukluk ortaya çıktı. Sağ burun deliğimdeki nefes almamı engelleyen kemik eğriliği hala devam ediyor. Burnum bariz eğri duruyor. Doktorların devamlı ''geçer o geçer, ödemdir'' dedikleri çıkıntı ise geçmedi. Tam aksine daha da belli etti kendini zamanla. Bu forumda deli divane kendimi avutmak için gezindim, oysaki hiç gerek yokmuş. O çıkıntı geçmeyecek arkadaşlar boşuna araştırıp kendinizi yormayın bunu size psikolojik açıdan fazla zarar görmüş birisi olarak söylüyorum. Doktorumla görüştüm ve burnumda yamukluk olduğunu bile kabul etmedi. ''İllaki o kadarcık olacak ama istiyorsan 1.000 tl bir ücret daha verirsin kıkırdak ekleriz yamukluk gider'' dedi. Mükemmel bir burun yaptığını sanıyor heralde. Ben ciddi anlamda iyi bir doktorun 2. ye hiç gerek kalmadan 1. de mükemmeli yakalayacağına inanıyorum. Bu yüzden bir daha genel anestezi olup narkoz yiyerek o adama kendimi teslim edecek güvenim yok. Yapabileceğine inanmıyorum. Sadece çıkıntıyı törpületicem. O da lokal olduğu için. Yani ameliyat değil küçük bir işlem. 10 dakika sürüyormuş. Çıkıntıyı törpületirseniz onda sorun yok ama yamukluk varsa vay halinize. 1000 tl verip o adama revizyon olacağıma param olunca Emre İlhan'a 15.000 vermeye razıyım. Sonuçta burnumun 3. bir ameliyat görmesini istemiyorum. Verdiğim 5.000 de sonuna kadar haram olsun. Ameliyat sonrası burnun yandan görünüşü kadar önden görünüşü de çok önemliymiş bunu anladım

emre ilhan çok başarılı evet kbb ci olması da bunda etkili sanırım hem sağlık problemlerini çözmüş olur bir kbb ci olarak en başarılı onu buldum bu sitede geze geze kusursuz burunları var hiç memnun olmayan da görmedim

OTE="BaharCgl, post: 42027603, member: 482098"]1 ay sonra 1 sene olacak ameliyat olalı. Alçı ilk çıktığında bir çıkıntı vardı ve doktorum o kısımdan kemer alındığı için geçeceğini söyledi. Yamukluk yoktu ilk başta. Çünkü şişti, kusurlar belli olmuyordu. Çıkıntı dışında hiçbir sorun yoktu. Kalkıklığı falan harikaydı. Zamanla kalkıklığı bir nebze de olsun indi. Ve keşke inmeseydi diyorum. Doğal mı? Doğal. Ama ben kalkık istiyordum. İneceğini bilsem özellikle kalkık isterdim. Kusurlu mu? Evet kusurlu. Aylar geçtikçe şişler indi ve yamukluk ortaya çıktı. Sağ burun deliğimdeki nefes almamı engelleyen kemik eğriliği hala devam ediyor. Burnum bariz eğri duruyor. Doktorların devamlı ''geçer o geçer, ödemdir'' dedikleri çıkıntı ise geçmedi. Tam aksine daha da belli etti kendini zamanla. Bu forumda deli divane kendimi avutmak için gezindim, oysaki hiç gerek yokmuş. O çıkıntı geçmeyecek arkadaşlar boşuna araştırıp kendinizi yormayın bunu size psikolojik açıdan fazla zarar görmüş birisi olarak söylüyorum. Doktorumla görüştüm ve burnumda yamukluk olduğunu bile kabul etmedi. ''İllaki o kadarcık olacak ama istiyorsan 1.000 tl bir ücret daha verirsin kıkırdak ekleriz yamukluk gider'' dedi. Mükemmel bir burun yaptığını sanıyor heralde. Ben ciddi anlamda iyi bir doktorun 2. ye hiç gerek kalmadan 1. de mükemmeli yakalayacağına inanıyorum. Bu yüzden bir daha genel anestezi olup narkoz yiyerek o adama kendimi teslim edecek güvenim yok. Yapabileceğine inanmıyorum. Sadece çıkıntıyı törpületicem. O da lokal olduğu için. Yani ameliyat değil küçük bir işlem. 10 dakika sürüyormuş. Çıkıntıyı törpületirseniz onda sorun yok ama yamukluk varsa vay halinize. 1000 tl verip o adama revizyon olacağıma param olunca Emre İlhan'a 15.000 vermeye razıyım. Sonuçta burnumun 3. bir ameliyat görmesini istemiyorum. Verdiğim 5.000 de sonuna kadar haram olsun. Ameliyat sonrası burnun yandan görünüşü kadar önden görünüşü de çok önemliymiş bunu anladım[/QUOTE]
Cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…