- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ah ahh dert ettigin seye bak yaa harika gozukuyor burnun.@Sevgi113 kusura bakmayın mesajları tam yazmadan gönderdim. Ben gercekten bir akıl istiyorum. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Uc kısmı düşük. Karşıdan bakıldığında kalkik durmasın dedim ama önden Burun ucunda aşağı sarkan kısım beni çok rahatsız ediyor. Yandan her burun güzel. Ama on görüntü
Canım önden çok düşük yaAh ahh dert ettigin seye bak yaa harika gozukuyor burnun.
Yandan çok güzel zaten öndende bence şişlikten öyle duruyor 1 yılda burun ucu ancak şekil alıyomuş.Canım önden çok düşük ya
İnanın çok üzülüyorum. O kadar eziyete sonuç bu olmamalı. Hiç bir hava katmadi bana.herkes gülüyor bana degismemissin aynı diyorlar. Hiç söylemediklerim kesinlikle farketmiyor. İnanın kemerli olmadığı sürece her burun yandan iyi duruyor. On görüntü çok önemli o da şu an çok kötüYandan çok güzel zaten öndende bence şişlikten öyle duruyor 1 yılda burun ucu ancak şekil alıyomuş.
Yani eski burnunuzda bu şekilde kemersiz ve düz şekildeydi ise haklısınız umarım şişler inince istediğiniz şekilde durur.benim kemerli bi burnum vardı şuanda bir taraftan yine kemer görüntüsü oluştu oyüzden yandan sizinkini çok beğendim.önden hafif kalkık istemiştim fakat benimkide şuan sizinki gibi düz duruyor.doğal olsun dediğim için sanırım.atel ilk çıktığında hafif kalkıktı ve o şekilde kalsın isterdim uç kısmını.ama maalesef herkesin söylediği gibi düşüyor zamanla.Daha fazla düşmezse böylede alıştım.fakat bi kişiyi okumuştum bu forumda ödemler inince ucu hafif kalktı kavis meydana çıktı yazmıştı.yani böyle olanda var demek ki.keşke bizede uğrasa o şans:)İnanın çok üzülüyorum. O kadar eziyete sonuç bu olmamalı. Hiç bir hava katmadi bana.herkes gülüyor bana degismemissin aynı diyorlar. Hiç söylemediklerim kesinlikle farketmiyor. İnanın kemerli olmadığı sürece her burun yandan iyi duruyor. On görüntü çok önemli o da şu an çok kötü
En son doktor ne dedi canım sana ben haftaya gideceğim 3 ayım dolduYani eski burnunuzda bu şekilde kemersiz ve düz şekildeydi ise haklısınız umarım şişler inince istediğiniz şekilde durur.benim kemerli bi burnum vardı şuanda bir taraftan yine kemer görüntüsü oluştu oyüzden yandan sizinkini çok beğendim.önden hafif kalkık istemiştim fakat benimkide şuan sizinki gibi düz duruyor.doğal olsun dediğim için sanırım.atel ilk çıktığında hafif kalkıktı ve o şekilde kalsın isterdim uç kısmını.ama maalesef herkesin söylediği gibi düşüyor zamanla.Daha fazla düşmezse böylede alıştım.fakat bi kişiyi okumuştum bu forumda ödemler inince ucu hafif kalktı kavis meydana çıktı yazmıştı.yani böyle olanda var demek ki.keşke bizede uğrasa o şans:)
Canım gidemedim bende 15 tatili bekliyorum.gidince burdan yazarım.umarım ödemdir.En son doktor ne dedi canım sana ben haftaya gideceğim 3 ayım doldu
Evet aynen öyleydi. Bilmiyorum ya şu an umutsuzum. Sans hepimize gülsünYani eski burnunuzda bu şekilde kemersiz ve düz şekildeydi ise haklısınız umarım şişler inince istediğiniz şekilde durur.benim kemerli bi burnum vardı şuanda bir taraftan yine kemer görüntüsü oluştu oyüzden yandan sizinkini çok beğendim.önden hafif kalkık istemiştim fakat benimkide şuan sizinki gibi düz duruyor.doğal olsun dediğim için sanırım.atel ilk çıktığında hafif kalkıktı ve o şekilde kalsın isterdim uç kısmını.ama maalesef herkesin söylediği gibi düşüyor zamanla.Daha fazla düşmezse böylede alıştım.fakat bi kişiyi okumuştum bu forumda ödemler inince ucu hafif kalktı kavis meydana çıktı yazmıştı.yani böyle olanda var demek ki.keşke bizede uğrasa o şans:)
Ben gercekten cok begendim burnunu ama senide anliyorum, okadar ameliyat oluyorsun zor bir surec ve sonuc olarak hayal ettigin gibi olmasini istiyorsun.@Sevgi113 kusura bakmayın mesajları tam yazmadan gönderdim. Ben gercekten bir akıl istiyorum. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Uc kısmı düşük. Karşıdan bakıldığında kalkik durmasın dedim ama önden Burun ucunda aşağı sarkan kısım beni çok rahatsız ediyor. Yandan her burun güzel. Ama on görüntü
Önden kötü ama ya.Ben gercekten cok begendim burnunu ama senide anliyorum, okadar ameliyat oluyorsun zor bir surec ve sonuc olarak hayal ettigin gibi olmasini istiyorsun.
Inan ki ben begendim hem oyle top gibi degil gayet ince öndenÖnden kötü ama ya.
Insallah oyle olur :) Cok tesekkur ederim seninde diledigin gibi olmustur insallah burnunKalıcı değil tabikide bende oldum ve şişliklerimin tamamen inmesi 6 7 ayı buldu. Burnun çok güzel olmuş şanslısın
Merhaba kizlar,
Burun ameliyatimin 25. Gunundeyim suan ve baya bi sis gorunuyor. Suan burnumu hala buyuk buluyorum özellikle burun ucumu ve oyle cok asiri fark yok once ki haliyle simdilik. Acaba ayni durumu yasayan var mi ve sonradan burnu kuculen? Ayni zamanda burnumda hafif bir cikinti gorunuyor. Bunu bandajlari cikarttigimda da farketmistim. Sizce sislikten dolayi mi yoksa kalici birsey mi?
Kaşların arasında oluşan ödem görünümü o kadar değiştiriyor ki. Bence kesinlikle sıkıntı yapmayın, benim beşinci ayını yaşayan arkadaşımda da sizinki gibi bir çıkıntı var ve kesinlikle ödem. Ben de 5. günümdeyim, arkadaşlarımın sürecini birebir izlediğim için hazırladım kendimi her şeye. O burun daha kaç kere inecek şişecek sabahları... İçinizi ferah tutun. Bu arada çok beğendim.
Valla dedigin gibi de oldu :) inmisti baya ama ikidebir gelip gidiyor ödemler.. yani bi şis bi degil anlayamadim bende.. Cok tesekkur ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?