Ameliyat sonrasi cikinti ve sislik? (Resimli)

Ah ahh dert ettigin seye bak yaa harika gozukuyor burnun.

Yandan çok güzel zaten öndende bence şişlikten öyle duruyor 1 yılda burun ucu ancak şekil alıyomuş.
İnanın çok üzülüyorum. O kadar eziyete sonuç bu olmamalı. Hiç bir hava katmadi bana.herkes gülüyor bana degismemissin aynı diyorlar. Hiç söylemediklerim kesinlikle farketmiyor. İnanın kemerli olmadığı sürece her burun yandan iyi duruyor. On görüntü çok önemli o da şu an çok kötü

Yani eski burnunuzda bu şekilde kemersiz ve düz şekildeydi ise haklısınız umarım şişler inince istediğiniz şekilde durur.benim kemerli bi burnum vardı şuanda bir taraftan yine kemer görüntüsü oluştu oyüzden yandan sizinkini çok beğendim.önden hafif kalkık istemiştim fakat benimkide şuan sizinki gibi düz duruyor.doğal olsun dediğim için sanırım.atel ilk çıktığında hafif kalkıktı ve o şekilde kalsın isterdim uç kısmını.ama maalesef herkesin söylediği gibi düşüyor zamanla.Daha fazla düşmezse böylede alıştım.fakat bi kişiyi okumuştum bu forumda ödemler inince ucu hafif kalktı kavis meydana çıktı yazmıştı.yani böyle olanda var demek ki.keşke bizede uğrasa o şans:)

En son doktor ne dedi canım sana ben haftaya gideceğim 3 ayım doldu

Evet aynen öyleydi. Bilmiyorum ya şu an umutsuzum. Sans hepimize gülsün

Ben gercekten cok begendim burnunu ama senide anliyorum, okadar ameliyat oluyorsun zor bir surec ve sonuc olarak hayal ettigin gibi olmasini istiyorsun.

Kalıcı değil tabikide bende oldum ve şişliklerimin tamamen inmesi 6 7 ayı buldu. Burnun çok güzel olmuş şanslısın

Kalıcı değil tabikide bende oldum ve şişliklerimin tamamen inmesi 6 7 ayı buldu. Burnun çok güzel olmuş şanslısın
Insallah oyle olur :) Cok tesekkur ederim seninde diledigin gibi olmustur insallah burnun

daha 25 gün olmuş yahu, el insaf.... ilk 3 ay burnunuzla ilgili bir beklentiye girmeyin...yavaş yavaş şekilleniyor burun... şişlikler de inecek, harika bir burnunuz olacak. geçmiş olsun...

Kaşların arasında oluşan ödem görünümü o kadar değiştiriyor ki. Bence kesinlikle sıkıntı yapmayın, benim beşinci ayını yaşayan arkadaşımda da sizinki gibi bir çıkıntı var ve kesinlikle ödem. Ben de 5. günümdeyim, arkadaşlarımın sürecini birebir izlediğim için hazırladım kendimi her şeye. O burun daha kaç kere inecek şişecek sabahları... İçinizi ferah tutun. Bu arada çok beğendim.

Valla dedigin gibi de oldu :) inmisti baya ama ikidebir gelip gidiyor ödemler.. yani bi şis bi degil anlayamadim bende.. Cok tesekkur ederim bu arada

Bende de vae 2.5 ay oldu ama sert kemik gibi gecti mi sizinki ben elimi sürüyorum surekli odem midir kemik midir diye

Her doktor burun ucu küçültmede başarılı olamıyor ne yazık ki. Halbuki en önemlisi de o zaten. 2 seneye yaklaştı, benim burnum hala büyük. Ödem var mı? Arada daha da büyüyor, var tabii ama mucize beklemek olur gerisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…