Ameliyat sonrası burun şişliğinin ne kadar sürdüğüne dair örnek bir fotoğraf..

leyloss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
3
0
Arkadaşlar yabancı bir forumda burun ameliyatı olan birisi ameliyat sonrası 7.ay ve 36.aylık fotograflarını koymus, burun ucu ınanılmaz ınmıs, resmen baska bır burnun ucu gıbı, cok hafıf yukarı kalkmıs..zaten fotografı ekleyen kısı de altına yazmıs, doktorlar 6 ay diyor ama aslı oyle degıl daha uzun dıye..
ustelık bu fotodaki ince derili burun, kalın derili burunlar daha bıle gec ıner muhtemelen, umıtlendım yenıden :dance:

link ekleyemedim hakkım yokmus henuz, ama su asagıdaki cumleye kopyalayıp google da ararsanız ilk linkte cıkacaktır..

-Pictures of how long swelling lasts after rhinoplasty

aaaa bu nasil olur yaaaaa kaydirigubbakcemile2
cok sasirdim 36 ay sonra inen sislik :lepi:

Aslında 36 ay sonra degil de 1 yıldan bıraz uzun surdu dıye yazmıs bu kısı, ama sonrasında cok cok minik sekilde oturmaya devam etmiş burun. yani asagı yukarı 1.5 -2 yıl arası son seklıne cok yaklastı yazmıs... bir yıl dolmadan once revızyon yaptırmayı bıle dusunmus... aynen su an benım hıssettıklerım...

hmm cok tuhaf ya senin burnunun fotolari varmi?
belkide sana öyle geliyodur cnm ya sislikler kolay kolay gecmiyo düzelir ins merak etme

Ya bende umutlandim simdi benimde burnum baya sis ve revisyon olmakda geiyor kafamdan. Birazda olsa rahatladim simdi.

AYY bende umutlandım,benimde 5 ay doldu ve hiç beğenmiyorum revizyona kesin karar vermiştim ama bu kadarda değişirmi yaa....

leyloss arkadaşlık teklifimi kabul edersen sevinirim merak ediyorum albümünü canım.....

benim burnumda 3 ay oldu ama hala şiş olduğu kanısında ben ve herkes gecer inş

tamam değişim süper yani şişliklerin inmesi flan ama her halukarda güzel bi burun olmamış bnce :l

şişlikler indikçe kusurlar belli olmuş sanki. bir de ücretsiz revizyon hakkı diye bir şey var mıydı? mesela şişliklerimizin inmesini beklesek bir buçuk sene filan sonra doktora yok beğenmedim desek yine ücretsiz ameliyat yapacak mı yani

şişlikler indikçe kusurlar belli olmuş sanki. bir de ücretsiz revizyon hakkı diye bir şey var mıydı? mesela şişliklerimizin inmesini beklesek bir buçuk sene filan sonra doktora yok beğenmedim desek yine ücretsiz ameliyat yapacak mı yani

evet yha bnde çok merak ediyorum .mesela beğenmedik en az 6 ay geçmesini beklememiz lazım peki dr ücretsiz revizyon yaparmı .. bu konu hakkında cvp verrmisinz teşekkürler..!

bende 4 şubatta oldum acayip morardı yüzüm şişti halen ağzımdan nefes alamıyorum tamponu 2. gün çıkardılar dudaklarımdada dikiş var dudakla burun arasını ayarlamış görüntü olarak çok kötü haldeyim çok kan akıo burnumu tıkıyo ne yapabilirim vve burnum çok kalkık duruyo alçı çıkınca iner diolar süresi nekadar okulum var 2 hafta sonra acaba ozamana kadar düzelirmiyim alçı hep kan içinde

bende 4 şubatta oldum acayip morardı yüzüm şişti halen ağzımdan nefes alamıyorum tamponu 2. gün çıkardılar dudaklarımdada dikiş var dudakla burun arasını ayarlamış görüntü olarak çok kötü haldeyim çok kan akıo burnumu tıkıyo ne yapabilirim vve burnum çok kalkık duruyo alçı çıkınca iner diolar süresi nekadar okulum var 2 hafta sonra acaba ozamana kadar düzelirmiyim alçı hep kan içinde

canım ben de 26 ocakta ameliyat oldum.bir hafta içinde morluk ve şişlikler geçti.tabiki burunda şişlikler kalıyor ama insan içine çıkmak için 2 hafta süre yeterli merak etme o zamana kadar iner şiliklerin.kalkıklığa gelince alçının içinde öyle duruyor.benmde öyleydi ama doktor alçıyı çıkarınca baktımki öyle değilmiş.alçının kan içinde olmasına bişey diyemiyorum.benimki o kadar kanamamıştı.ilk gün kanama olmuştu ama sonrasında kesildi.senin tamponları niye ikinci gün aldılar çok erken değilmi.benim tamponlar tam 10 gün kaldı.tamponlar alındığı iin belki kanama oluyordur.

iiki aldı ya öle rahatladımki tamponları alınca dünya varmış dedim öle damla damla bile deil sadece arada sızıo çok hafif bende anlamadım akşam 4 buçukta oldum 3 saat sürmüş ameliyat ertesi gün sbah tamponu çıkardı zaten çook küçük bişeydi ıslak olduğu içinde burnumun içi çook kolay çıktı bumuydu oldum ben acı çekcem diye beklerken herkes korkutmuştu cımzıla çok küçük bi bez çıkardı ama alçı ve dikişlerden inanılmaz korkuyorum bide görüntüsünü dehşetle merak ediyorum ben bide komaya giriodum ameliyat sonrasında ağrı kesici iğne istedim o ilaca alerjim varmış vücudum uğuştu duymamaya başladım sonunda bayılmışım tekrar iğne yaptılar artık burnumdan vazgeçmiştim ya çok feciydi

X