- 6 Ocak 2016
- 64
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi birgaripcadi
-
canım şişlerin orantısız iniyordur cok normal. 1-2 haftaya düzelir benım o günlerde ortası inmişti kavisli gibi duruyodu burnum. şimdi düzleşti hafifKizlar bugun 9. gün ve gün gecmiyo ki ben yeni bi acı yasamayayim yasisliklerim inmeye basladi cok sukur yavas yavas . Ama yandan burnuma bi baktim ust kemik yuksek ortasi alcak ucu sis . Boyle bisey yasayan var mi duzelir mi bu egrilik
Ya benim bu sisliklerim bi inseydi herkes kurtulcak cok evham yapiyorum galibacanım şişlerin orantısız iniyordur cok normal. 1-2 haftaya düzelir benım o günlerde ortası inmişti kavisli gibi duruyodu burnum. şimdi düzleşti hafif
bende öyleyim canım bi farkım yok merak etmee :)Ya benim bu sisliklerim bi inseydi herkes kurtulcak cok evham yapiyorum galiba
Ahh ahhbende öyleyim canım bi farkım yok merak etmee :)
Aramıza hoşgeldin canım:)benim 3,5 ayım doldu,aynı sorunu yaşıyorum,sırt ve uç şiş,ortası inik,ortadaki ödem daha erken iniyormuş,benim 3.aydan sonra uç ve sırt da inmeye başladı hızla,sabırlı olmaktan başka yapacak birşey yok:/Kizlar bugun 9. gün ve gün gecmiyo ki ben yeni bi acı yasamayayim yasisliklerim inmeye basladi cok sukur yavas yavas . Ama yandan burnuma bi baktim ust kemik yuksek ortasi alcak ucu sis . Boyle bisey yasayan var mi duzelir mi bu egrilik
Bekliyorum bende ama aynaya baktikca moralim bozuluyo degisim gormeyinceAramıza hoşgeldin canım:)benim 3,5 ayım doldu,aynı sorunu yaşıyorum,sırt ve uç şiş,ortası inik,ortadaki ödem daha erken iniyormuş,benim 3.aydan sonra uç ve sırt da inmeye başladı hızla,sabırlı olmaktan başka yapacak birşey yok:/
TesekkurlerrAceleye gerek yok, zamanla düzelecektir.
İnsallah duzelir bu durum yaMalesef bende ayni sorunu yasiyorum. Alci ilk ciktiginda burnum sis oldugu icin farketmemistim ama smdi burnumda sanki kemer hala duruyomus gibi ve ortasi inmis 2 kas arasi daha sis durumda tuhaf yani Bugun 23. Gunum sabirla bekliyorum.
Janny :)) sence doktoru kimdi dersin. .canım şişlerin orantısız iniyordur cok normal. 1-2 haftaya düzelir benım o günlerde ortası inmişti kavisli gibi duruyodu burnum. şimdi düzleşti hafif
İnsallah duzelir bu durum ya[/QUOTE
Bekleyip gormekten baska yapicak bisey yok gibiama cesitli forumlardan edindigim bilgilere gore bu gecici bir durum.
canım geçti mi acaba bu tumsek. ben revizyon oldum.tumsek için suan ikinci ay ve mutsuzum çünkü eski.hali.daha.daha iyiydi...Kizlar bugun 9. gün ve gün gecmiyo ki ben yeni bi acı yasamayayim yasisliklerim inmeye basladi cok sukur yavas yavas . Ama yandan burnuma bi baktim ust kemik yuksek ortasi alcak ucu sis . Boyle bisey yasayan var mi duzelir mi bu egrilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?