• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat sonrasi burun sırtında cıkıntı ?

birgaripcadi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
64
7
1
30
Kizlar bugun 9. gün ve gün gecmiyo ki ben yeni bi acı yasamayayim ya :mad: sisliklerim inmeye basladi cok sukur yavas yavas . Ama yandan burnuma bi baktim ust kemik yuksek ortasi alcak ucu sis . Boyle bisey yasayan var mi duzelir mi bu egrilik :KK42:

Kizlar bugun 9. gün ve gün gecmiyo ki ben yeni bi acı yasamayayim ya :mad: sisliklerim inmeye basladi cok sukur yavas yavas . Ama yandan burnuma bi baktim ust kemik yuksek ortasi alcak ucu sis . Boyle bisey yasayan var mi duzelir mi bu egrilik :KK42:
canım şişlerin orantısız iniyordur cok normal. 1-2 haftaya düzelir benım o günlerde ortası inmişti kavisli gibi duruyodu burnum. şimdi düzleşti hafif

Aramıza hoşgeldin canım:)benim 3,5 ayım doldu,aynı sorunu yaşıyorum,sırt ve uç şiş,ortası inik,ortadaki ödem daha erken iniyormuş,benim 3.aydan sonra uç ve sırt da inmeye başladı hızla,sabırlı olmaktan başka yapacak birşey yok:/

Aramıza hoşgeldin canım:)benim 3,5 ayım doldu,aynı sorunu yaşıyorum,sırt ve uç şiş,ortası inik,ortadaki ödem daha erken iniyormuş,benim 3.aydan sonra uç ve sırt da inmeye başladı hızla,sabırlı olmaktan başka yapacak birşey yok:/
Bekliyorum bende ama aynaya baktikca moralim bozuluyo degisim gormeyince :(

Malesef bende ayni sorunu yasiyorum. Alci ilk ciktiginda burnum sis oldugu icin farketmemistim ama smdi burnumda sanki kemer hala duruyomus gibi ve ortasi inmis 2 kas arasi daha sis durumda tuhaf yani Bugun 23. Gunum sabirla bekliyorum.

Bende aynı nedenlerden revizyon oldum malesef. Sivilce kadar bir çıkıntı vardı derimi delmek üzereydi. İnternette birçok yorum okudum çok kişinin başına gelmiş masaj yapın deniyordu bastıra bastıra masaj yaptım günlerce ama nafile. Herkesin iyileşme süreci ve yapısı farklıdır umarım seninki geçer bu noktada doktorun en doğru referans olacaktır ona sorman en doğrusu :KK52: mesela benimki kemiği kırdığımız yerden kemik kendi kendini onarmaya çalışmış gibi saçma sapan bir yorumda bulunmuştu ve asla bir daha kapısını çalmadım

Ben altıncı ayımı doldurmak üzereyim,burnumun üstündeki eşitsizlik ciddi derecede düzeldi,hiç moralinizi bozmayın,6 aya kadar olan şeyler genellikle geçici oluyor.

canım geçti mi acaba bu tumsek. ben revizyon oldum.tumsek için suan ikinci ay ve mutsuzum çünkü eski.hali.daha.daha iyiydi...

Bugün 16.günüm benimde burun ucu çok şişik ve üstteki kemer duruyo o kadar çok kafaya takıyorum ki düzelmeyecek diye ama doktorum ameliyattan sonra çektiği fotoğrafı gösterdi burun ucu normal boyutta kemerde yok hala içim rahat olmamakla beraber bekliyorum şişliklerin inmesini :(

Ya canım psikolojini ben çok iyi anlıyorum ben de ameliyat oldum 2 sene önce burnum çok güzel oldu iki sene sonra doktora kontrol oldum ucunda biraz tumsek kalmış dedi ama yan profil mükemmeldi benim daha güzel olacak dedi ve revizyon oldum ilk.günler şişti anlamadım. şimdi ikinci ay tam bugün. ama sanki burnumda işlem gören yer sisik duruyor ama kemik.gibi anlamadim.kontrolüm bir ay sonra çok uziluyorum. iki ay sonra dugunum de var. seni anlıyorum şişler ödem falan.diyorlar ama bilmiyorum.. senin de şişler farklı.iniyor olabilir

Back