ameliyat sonrasi burun kalinlaşmasi

selen23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
352
48
33
kizlar yardiminiza gercekten cok ihtiyacim var burun köküm cok kalin gozlerimin yanlari dolu doktor burun sirtima kikirdak yerlestrms daha duzgun dursun diye bu kikirdaklarin kalinlastrma etkisi var mi gozlerimin yanlarina kadar bi kalinlasma soz konusu cnku bidebbenm burnum gayet inceydi ve bu benim 3. ayim ve ustelik bu revizyondu yani burnumda kütük bir göruntu var 2.ameliyatta sislikler daha uzun surermis dogrumu yoksa benimi kandiriyolar 3. bi ameliyati olmak istemiorum okadar kotu bi haldeyim ki anlatamam size bu durumu yasiyan varmi 3. ayda bu goruntu normalmidir yada bu kikirdak olayini bilen var mi cok pismanliklar yasiyorum 6 ay 1 sene bekle diye kendimi bosa mi avutuyorum lutfen bana yardim edin

Canim gecmis olsun o kalinlasmanin sislik oldugunu dusunuyorum kesinlikle benim cok belli belirsiz bi kemerim vardi doktor onu torpuledi suanda bariz bi kemerim var ve burun sirtim oncekinin 2kati genisliginde. Bunu doktor genişletmis olamaz tabiiki sislik. Sana kikirdak eklenmis ama anormal boyuta gelecek sekilde eklememistir tabiiki. Kikirdak suni bir madde mi? oyleyse zaten vucudun ona karsi bir reaksiyon gosterecektir sislik ve morarma olmasi cok normal. Benim 17.gunum ve hala sisiyorum gittkce cirkinlesiyo burnum ama sabretmeye calisiyorum :/

yok canim suni degil burun ucundaki kikirdaklari un haline getirip tekrar burun sirtina sermis aslinda kemer torpulemede ve ozellikle kemik kirilip tekrar sekil verildgnde yapilan bi islemmis bur da bi kac kizda daha duymustum ve bende saglikciyim milyon tane doktorla konustum ole dediler ama yinede icim icimi kemirio boyle kalirsam napicam diye cnku ilk ameliyatim torpuydu ve gram sislik morluk yasamamistm hatta goguslerimede silikon taktrmstm ayni ameliyatta doktora gttm ateli cikarmsti muthis bir burundu inan direk kuafore kosup sacimi boyatip giyinip suslenip erk arkla bulusmtm morlugun m si yoktu yuzmde bile gram sis degildi burnum beni yaniltan o oldu zaten boyle olucagni bilsem asla bu ise kalksmazdm yeni goruntumede alisamiyorum dogal olarak zaten pskolojik olarak buruna takan bi insaniz ki oyuzden ameliyat oluoruz ama smdi halime bakiorum dehsete kapiliorum eskiden kemeri takardim yandan gorunuyo die yan oturamazdm ama smdi yandan muthis duruo onden goruntu gitti bundan snrada yan profilden mi konuscan insanlarla doktorum cok dogal olucak derken bu kadar dogalini hic beklemiodum hiccc ameliyat olmamis gbi oldu

kizlar yokmu boyle olupda duzelen bize yardimci olucak bakin bu 3 ayim bu 6 ayim 1 senem dicek kimse yok muuuuu

merhaba bende 2. Defa oldum ve burun sırtım cok yamuk oldugu ıcın kaburgamdan kıkırdak alındı ve eklendı ( kı acısı agrısı ölümden beterdi) suan ıncecık olan burun sırtım onden genıs bası yok gıbı yandan super zaten guzeldı eskısı de bozulma yok en azından ama onden evlere senlık 4.5 ay oldu hala degısme yok odem mı boyle kı kalacak cevap arıyorum

İlk ameliyatı olduktan ne zaman süre sonra ameliyat oldunuz

9 sene sonra oldum 1. Estetık degıldı nefes alma sorunum vardır onun ıcın kucuk bı kıkırdak aldırdım ama amelıyatlıyken darbe aldım bu yuzden sola dogru egrılık oldu sımdı egrılık duzeldı ama burun sırtım cok kalın acaba kıkırdak koyuldugu ıcın mı bılmıyorum

9 sene sonra oldum 1. Estetık degıldı nefes alma sorunum vardır onun ıcın kucuk bı kıkırdak aldırdım ama amelıyatlıyken darbe aldım bu yuzden sola dogru egrılık oldu sımdı egrılık duzeldı ama burun sırtım cok kalın acaba kıkırdak koyuldugu ıcın mı bılmıyorum

Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum 10 ay oldu ameliyat olalı benim de revizyondu ama hala düzelmedi siz ne zaman ameliyat oldunuz durumunuz nasıl şuan?

Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum 10 ay oldu ameliyat olalı benim de revizyondu ama hala düzelmedi siz ne zaman ameliyat oldunuz durumunuz nasıl şuan?
Merhaba ben ilk amelıyatımı ocakta oldum agıstostada burun sırtı kalınlıgı ıcın bır kapalı amelıyat daha gecırdım suan 46.gunumdeyim

Merhaba ben ilk amelıyatımı ocakta oldum agıstostada burun sırtı kalınlıgı ıcın bır kapalı amelıyat daha gecırdım suan 46.gunumdeyim
Öncelikle geçmiş olsun doktorunuz kıkırdak mı koymuş kalınlığın sebebi neymiş ve kime ameliyat oldunuz? Memnun musunuz şuan?

Öncelikle geçmiş olsun doktorunuz kıkırdak mı koymuş kalınlığın sebebi neymiş ve kime ameliyat oldunuz? Memnun musunuz şuan?
Evet burun ucum sola dogru yamuktu onu duzeltmek adına kaburgamdam kıkırdak alınıp koyuldu. Genıs olmasının sebebı burnumun sag tarafındakı kemık kendını acmıs saga dogru o zamanda cok genıs oldu sımdıkı operasyonsa kemıkler kırılıp duzeltıldı daha cok yenı 2 ay bıle olmadı ama eskıye gore cok cok ıyı resımlerı kendı actıgım konu baslıgında paylastım ordan gorebılırsınız doktorum yusuf ozturkcuydu

Merhaba ben de 10 ay oldu ameliyat olalı,benim de burun kemiğimle ucu arasında kemer oluştuinanılmaz rahatsızım.Doktorumla geçen hafta görüştüm.Törpüleme işlemi yapacağını söyledi,ancak hala bana ödemmiş gibi geliyor.Biraz daha beklemeliyim sizce? Revizyon geçirmiş biri olarak şu anki durumunuzdan memnun musunuz? Bir de doktorunuz ücret,hastane masrafı vs birşey talep etti mi?

Merhaba 10 ay gectıyse artık o odem degıldır odem ılk 6 ay ıcerısınde %80den fazla kayboluyor törpüleme zor bır ıslem degıl benım kemıkler kırıldı yınede zor gelmedı ama ödemler basa dondu o ayrı... suan yıne soldan bakınca cıkıntı var ama bastırınca ınıyor bu ay sonu dr kontrolune gıdecegım. Ben sadece tahlıl ucretı verdım hastanede yatmadım 2 saat sonra ıyıydım cıktım . Bence beklemenıze gerek yok gıdıp duzelttırebılırsınız hangı dr oldunuz

Selam tekrar,benden 2.500 tl gibi bir hastane masrafı istendi.Revizyondan doktor ücret almayacağını söyledi.Aralıkta 1 sene doluyor,dolduktan sonra yapalım dedi.Masaj yaptığımda inceliyor sanki yok olacak gibi,bazen çıkıntı çok belli bazen yok.Napıcam inanın bilmiyorum kafam karmakarışık.

Selam tekrar,benden 2.500 tl gibi bir hastane masrafı istendi.Revizyondan doktor ücret almayacağını söyledi.Aralıkta 1 sene doluyor,dolduktan sonra yapalım dedi.Masaj yaptığımda inceliyor sanki yok olacak gibi,bazen çıkıntı çok belli bazen yok.Napıcam inanın bilmiyorum kafam karmakarışık.

Bana sıze soylenen ucret cok geldı ben 500 tl verdım tahlıller ıcın onun dısında hıcbı odeme yapmadım. 10 ay olmus odem olsa ınmıs olması gerektı ordakı kemık kendını yana acmıstır benım 8. Ayın sonunda operasyon yapıldı. 1 yılın dolunca yaptırabılırsın ıstersen ıslemı. Ben cok rahatsız oluyordum psıkolojım alt ust olmustu o yuzden ne kadar erken o kadar ıyıydı. Dusunme takma cunku ınan cozumu var

Peki operasyonu özelde mi oldunuz yoksa devlette mi? Bana da ücret çok yüksek geldi.Hatta indirim istedim onu bile yapmadılar.Doktorum tamam revizyona ücret almıyorum dedi ama tahliller ve narkoz için ciddi bir rakam bence.Onun dışında benim de psikolojim alt üst oldu.Revizyonu olduktan sonra başka sıkıntılar yaşamaktan da korkuyorum.Burun estetiği gerçekten sıkıntılı bir operasyonmuş ve çoğunluk gördüğüm kadarıyla 2. Operasyonu yaşamak zorunda kalıyor.Umarım herşey iyi olur..

Ben özelde oldum butun ıslemlerımı narkoz ılacı evet cok pahalı ama benden alınmadı zaten benım sucum yoktu yanı 2. Amelıyatı ben ıstemedım ılk amelıyattakı eksıklıkten oldu benım revızyonum cok kolaydı septumda kesık yoktu tampon yoktu cok az sıstı yuzum burnumun ıcınde dıkısler vardı ama suan burnum odemlı
Evet maalesef estetıklerın hıcbırı %100 basarı vermez kusurlar oluyor ve bunu kabul edenlerın olması gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…