Ameliyat sonrası agrılar

cici0644

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
6
2
34
merhabalar ben 15 agustosta ameliyat oldum sol tarafımda agrım daha cok ve baskı hissediyorum kaburgamda nefes alırken zorluyo hissettiklerim normalmi diken gibi batıyor bazen ..sol tarafa 350. Sag tarafa 325 takıldı koltuk altlarım acıyor ve sol kolumu cok oynatamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ne zaman gececek bu agrılar

Daha 2 gün olmuş gı tabi normal
Hem böyle demeyin bak benim gibi ameliyata gün sayanlara moral vermeniz lazım :işsiz:

Benim sol kolumda karıncalanma oluyordu. Nefes alırken batma tarzı ağrılarım olmadı fakat sırt üstü yatmaktan biraz tutulmuştum bununla ilgili ağrılarım vardı bir de kalkarken yine ilk 2 gün destekle kalktım. Ama şunu söyleyebilirim her saat bile iyileşiyorsunuz bu çok motive edici. Ve 1 haftada bu sorunları atlatmış oluyorsunuz:)

Kızlar yarın dikişlerim için gidicem banlar cıkartılıcak ama hala batmam war ii kuvetli bi ilaç alıyorum onu aşdıgımda sıkıntım yok batma yok ama ilacn etkisi gecince batmalarım başlıyor. Birde solum cok acıyıp batıyor büyük oraya takıldı diemi yoksa kalp tarafı diemi bilemedim

Al iste herkez uyurken ben ayakta. Karnim gazdan davul gibi sis. Saygılarımla yetmiyormuş gibi bide karnim baski yapiyor. Deliricem.

Al iste herkez uyurken ben ayakta. Karnim gazdan davul gibi sis. Saygılarımla yetmiyormuş gibi bide karnim baski yapiyor. Deliricem.
Cnm merhaba nasıl oldun agrıların nasıl senn sargıların acılmıstır tahminimce ebatları nasıl oldu senn boy kilo kac baya büyük taktırsmıssın maslhh

X