• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası

alyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
6
2
1
34
Arkadaşlar merhaba 6 gün önce kas altı 350 cc göğüs altı kesisi ile meme büyütme ameliyatı oldum süreç hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim

hangi doktora olduğunuz acaba ? bir de olduktan sonra hayata dönüş nasıl oldu yani ağrı sızı işerinizi kendiniz halledebiliyor muydunuz ?

Antalyada oldum dr atilla fesli yaptı.Yatmak uyumak işkence özellikle sabah kalktığımda ameliyatın ilk günü gibi sanki ama yarım saat sonra açılıyosun onun dışında günlük işlerimi yapabiliyorum yemek bile yaptım bugün

Antalyada oldum dr atilla fesli yaptı.Yatmak uyumak işkence özellikle sabah kalktığımda ameliyatın ilk günü gibi sanki ama yarım saat sonra açılıyosun onun dışında günlük işlerimi yapabiliyorum yemek bile yaptım bugün

ben istanbuldaym, daha çok ameliyat sonrası durumu merak ediyorum
peki eğer çalışıyorsanız çalışabilceğinizi düşünebiliyor musnz rahatca
yani diyolarya masa başı işe hemen dönebilirler diye

10.günden önce zor diye düşünüyorum evet suan çalışabilirim belki ama iş yerindekiler ameliyatımı bilmiyolar ve hareketlerim biraz ağır çekimde gibi raftan dosya almak 2 dk sürer mesela.Sabah kalkıp hazırlanmak var tabi bir de , sabahın o ilk ağrılarıya giyinemem mesela şuan

10.günden önce zor diye düşünüyorum evet suan çalışabilirim belki ama iş yerindekiler ameliyatımı bilmiyolar ve hareketlerim biraz ağır çekimde gibi raftan dosya almak 2 dk sürer mesela.Sabah kalkıp hazırlanmak var tabi bir de , sabahın o ilk ağrılarıya giyinemem mesela şuan
anladım canım doğru söylüyosun bende öyle düşünüyordum

Back
X