- 24 Ağustos 2012
- 67
- 18
- 88
- Konu Sahibi strotesphere
-
Canım hayırlı uğurlu olsunMerhabalar herkese,
Sonunda 2 hafta önce ameliyat oldum:) kas altı, yuvarlak, 385cc. fotoğraf ekledim, izleyebilirsiniz.Darısı isteyen herkesin başına..
Ameliyat olana kadar çatladım şimdi de sorularım bitmiyor :) tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum iki göğüs arası farklılar oldu mu? Şuan sağ göğsüm daha büyük ve çok daha ağrılı. Fazla zorlamamaya çalışıyorum.
Bir de doktorum masaj önermedi pütürlü yüzey silikon olduğu için. Yine de kendim yavaş yavaş masaja başlamalı mıyım? Sanki iyi gelecek gibi hissediyorum..
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Canım hayırlı uğurlu olsunhaftada geçmedi mi ağrılar daha inşallah i an önce geçer kuzum
Masaj çok rahatlatıyor, pütürlü olsun ne var, benim de öyle ama 6 aya kadar neredeyse masaj yaptim.
Hayirli olsun canim, umarim en kisa surede toparlarsin. 385 sifirdan mi koyuldu? Yani gogus dokun var miydi
Faydası olmaz olur mu, masaj cidden önemli.. Protezin yerine yerleşmesini de hızlandırıyor, doğallaşmasını, yumuşamasını da.. Kas ağrılarını da hafifletiyor.oyle mi yaptin? ben de aynisini dusundum ya..faydasi olduysa yavas yavas ben de baslayacagim
Canım bi göğüs diğeri ne göre daha geç iyiyesiyomus sanirsam sen moralini yüksek tut Allah in izniyle geçer bu günlertesekkur ederim canimm... agrilarin cogu gecti ama sag gogus hala sorunlu:) bakalim artik insallah..
Cok tesekkur ederim insallah, cok az bir dokum vardi 75A sutyen kullaniyordum canim
Canım protezle ilgili genel bi şikayet veya sıkıntı yaşasinmi uzun süre olmuş ya ondan merak ettim... Bide hangi yöntem kaç cc olmuştunameliyat olalı iki seneden fazla oldu. 7 ay kadar düzenli yaptım. hala aklıma geldikçe ara ara yapıyorum. nadiren de olsa... masajın bir zararı yok. hele ki kapsül oluşma riskinin ilk 3 senede gerçekleştiği düşünülürse...
Her birinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için... ben de başlıyorum masaja o zaman :) internette bulabilirim nasıl yapmam gerektiğini sanırım değil mi?
Umarım hepimiz bu güzelliklerin tadını yıllarca sağlıklı kapsülsüz bir şekilde çıkarırızz.... :))
Canım yuvarlak protezin dönme riski varmı o damla için degilmibazı doktorlar protezin dönme riskine karşı masaj vermiyor. kafaya göre masaj yapmak doğru değil. doktoruna danış lütfen.
Canım yuvarlak protezin dönme riski varmı o damla için degilmi
Benim ameliyatım da 4 gün sonra yaklaşık bir senedir buradaki yazıları takip ediyordum:) rica etsem fotograf gonderebilir misin? Çok gecmiş olsuntesekkur ederim canimm... agrilarin cogu gecti ama sag gogus hala sorunlu:) bakalim artik insallah..
yuvarlak protez dönse de memenin biçimi bozulmaz sanıyorum. ama belki başka bir nedenle de masaj önermemiştir, bunu bilemeyiz değil mi? kendini riske atma ve sor doktoruna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?