• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası nefes alamamak

Asiye0999

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
43
6
6
21
İyi geceler ben 14 gün once ameliyat oldum nefes alamiyorum sürekli burnum tıkanıyor zaten nefes alamadigim icin ameliyat oldum ilac kullaniyordum şimdi doktor ilaci kullanma alişiyorsun diyor ama böylede olmuyor doktor daha cok yeni burnunda yaralar var ondan dolayı dedi ama nefes bu alamiyorum sinirlerim bozuluyor böyle bir sorun sizde de var mi? Ne yapa bilirim?

İyi geceler ben 14 gün once ameliyat oldum nefes alamiyorum sürekli burnum tıkanıyor zaten nefes alamadigim icin ameliyat oldum ilac kullaniyordum şimdi doktor ilaci kullanma alişiyorsun diyor ama böylede olmuyor doktor daha cok yeni burnunda yaralar var ondan dolayı dedi ama nefes bu alamiyorum sinirlerim bozuluyor böyle bir sorun sizde de var mi? Ne yapa bilirim?
Merhaba, benim 25. günüm ben de tam olarak nefes alamiyorum.Sanırım ilk 3 ay iyileşme süreci olduğu için bu normal ki sizinki de çok yeni zaten. Zamanla daha iyi olacaktır.

Zamanla geciyo burun ici ödemli suan çünkü

Back