• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat öncesi ve sonrasi vitamin, mineral, krem ve yaglar

Zuyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
132
11
38
- Yurtdışı
Kizlar merhaba

Benim merak ettigim ameliyat öncesi ve sonrasi özel birsey kullandinizmi? Kullandiysaniz nekadar sürede kullandiniz ve hangi ürünü?

Yara izini kaybetmek icin.
Krem yada yaglar deriyi ameliyat öncesine hazirlamak icin.

Evet biliyorum e- vitamini omega 3 gibi haplari 2 hafta önce ve sonrasi alinmiyacak.
Peki multi vitamini bunu alabilirmiyiz ? Alan oldumu ?

Ben farkli sayfalarda okudum meme ameliyati olmadan önce. 3 hafta bio oil süren oluyormus meme derisinde catlaklar olusmasin diye ve yara kapandikran sonra tekrar sürüyorlarmis .. Memnun kalan cok .. Sizler denedimuzmi bunu??

Ben hem meme büyütme hem lazer lipo ameliyati olacagi
Ve okudugum kadariyla lpg uygulamasi iyimis ameliyat öncesi ve sonrasi. Bunu yapan varmi??

Kusura bakmayin türkcem cok iyi olmiyabilir 😊

Mesajlarinizi bekliyorum

LPG Vakum genellikle kadınların en büyük sorunu kalça, basen ve baldırlar üzerinde yoğunlaştığından LPG Vakum uygulamalarının amacı öncelikle vücudu sıkılaştırmak, sarkık bölgeleri dirileştirmek, metabolizmayı hızlandırmak lokal olarak yağların biriktiği bölgeleri toparlamak, cildin dokusunu iyileştirmek ve uygulanan basınçla vücudun biçimlendirilmesine katkıda bulunmaktır. Popo düşüklüğü, basen çıkıntısı, bel kalınlığı, bacak içi gevşeklikleri ve karında sarkmalar için önerilir.

Merhaba, dr um bana ameliyat sonrası, bir kür E vitamini verdi. Dokuların yenilenmesine destek amacıyla. Daha bir iki gün sonra, göğüslerimdeki batmalardan şikayet edince, bazıı hastalarında böyle hassasiyetin fazla olduğu durumlarda B vitamini önerdiğini ve çok olumlu sonuç aldığını benim de kullanabileceğimi söyledi. Tabii ben hemen aldım. Gerçekten batmalar, yanmalar bir-iki gün içinde geçti. Beneksol kullandım ben. Hem sinirlere de iyi geliyor :)
Yara izim meme ucunda ama nerdeyse yok gibi. O nedenle contraktubex kullanmayı düşündüğüm halde gerek kalmadı.
Ben hergün bebe yağı ile masaj yapıyorum. İyi geliyor. Çatlaklarım hamilelikte vardı zaten. Sizde yoksa ameliyaT öncesi badem yağı veya lierac isimli ürünü kullanın. Çünkü memeler ciddi geriliyor. Cildiniz esnek bile olsa çatlama oluşabilir.
Sevgiler

Merhaba, dr um bana ameliyat sonrası, bir kür E vitamini verdi. Dokuların yenilenmesine destek amacıyla. Daha bir iki gün sonra, göğüslerimdeki batmalardan şikayet edince, bazıı hastalarında böyle hassasiyetin fazla olduğu durumlarda B vitamini önerdiğini ve çok olumlu sonuç aldığını benim de kullanabileceğimi söyledi. Tabii ben hemen aldım. Gerçekten batmalar, yanmalar bir-iki gün içinde geçti. Beneksol kullandım ben. Hem sinirlere de iyi geliyor :)
Yara izim meme ucunda ama nerdeyse yok gibi. O nedenle contraktubex kullanmayı düşündüğüm halde gerek kalmadı.
Ben hergün bebe yağı ile masaj yapıyorum. İyi geliyor. Çatlaklarım hamilelikte vardı zaten. Sizde yoksa ameliyaT öncesi badem yağı veya lierac isimli ürünü kullanın. Çünkü memeler ciddi geriliyor. Cildiniz esnek bile olsa çatlama oluşabilir.
Sevgiler

Bende 1 hafta sonra olacagım b vitamini kullanıyorum çünkü hem '12 eksikligim var hemde vücudumda azalınca çok kötü oluyorum philis sana katılıyorum kesinlikle sinir uçları için kullanılmalı

Back