Kizlar merhaba
Benim merak ettigim ameliyat öncesi ve sonrasi özel birsey kullandinizmi? Kullandiysaniz nekadar sürede kullandiniz ve hangi ürünü?
Yara izini kaybetmek icin.
Krem yada yaglar deriyi ameliyat öncesine hazirlamak icin.
Evet biliyorum e- vitamini omega 3 gibi haplari 2 hafta önce ve sonrasi alinmiyacak.
Peki multi vitamini bunu alabilirmiyiz ? Alan oldumu ?
Ben farkli sayfalarda okudum meme ameliyati olmadan önce. 3 hafta bio oil süren oluyormus meme derisinde catlaklar olusmasin diye ve yara kapandikran sonra tekrar sürüyorlarmis .. Memnun kalan cok .. Sizler denedimuzmi bunu??
Ben hem meme büyütme hem lazer lipo ameliyati olacagi
Ve okudugum kadariyla lpg uygulamasi iyimis ameliyat öncesi ve sonrasi. Bunu yapan varmi??
Kusura bakmayin türkcem cok iyi olmiyabilir 😊
Mesajlarinizi bekliyorum
Benim merak ettigim ameliyat öncesi ve sonrasi özel birsey kullandinizmi? Kullandiysaniz nekadar sürede kullandiniz ve hangi ürünü?
Yara izini kaybetmek icin.
Krem yada yaglar deriyi ameliyat öncesine hazirlamak icin.
Evet biliyorum e- vitamini omega 3 gibi haplari 2 hafta önce ve sonrasi alinmiyacak.
Peki multi vitamini bunu alabilirmiyiz ? Alan oldumu ?
Ben farkli sayfalarda okudum meme ameliyati olmadan önce. 3 hafta bio oil süren oluyormus meme derisinde catlaklar olusmasin diye ve yara kapandikran sonra tekrar sürüyorlarmis .. Memnun kalan cok .. Sizler denedimuzmi bunu??
Ben hem meme büyütme hem lazer lipo ameliyati olacagi
Ve okudugum kadariyla lpg uygulamasi iyimis ameliyat öncesi ve sonrasi. Bunu yapan varmi??
Kusura bakmayin türkcem cok iyi olmiyabilir 😊
Mesajlarinizi bekliyorum