• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat öncesi sonrası deneyimlerim

Merhaba handec burnun çok güzel olmuş güle güle kullan canım
Bende dün ameliyat oldum şu en yüzüm gözüm çok şiş bir gözüm neredeyse kapanacak seninkinden daha çok şişmiş
Sis yerlerim sızlıyor burnumdaki tampon çıkartıldı hiç nefes alamıyorum burnumdan :(

Bende dün ameliyat oldum şu en yüzüm gözüm çok şiş bir gözüm neredeyse kapanacak seninkinden daha çok şişmiş
Sis yerlerim sızlıyor burnumdaki tampon çıkartıldı hiç nefes alamıyorum burnumdan :KK43:

Çok normal şu anda nefes alamamanız okyanus suyuyla bol bol temizleyin kulak çubuğuyla çok rahatlatıyor o

Sis yerlerim sızlıyor burnumdaki tampon çıkartıldı hiç nefes alamıyorum burnumdan :KK43:

Geçmiş olsun çok , şişler her gün inecek merak etme buz uygulaması yap inmesini hızlandırıyor ve yüzünü rahatlatıyor, nefes konusunda ben hep alabildim tamponlarım varkende çıkarılınca daha iyi aldım tabi, oda zamanla açılacak okyanus suyu varsa kullan günde 4 defa inan rahatlarsın, kulak çubuğuyla temizlik yap oda nefesinin açılmasında yardımcı olur

Back
X