- 16 Haziran 2019
- 59
- 21
- 35
-
- Konu Sahibi birsu birsu
doktorunuz F.Ş mü?Daha öncede konu açmıştım kızlar burun ucum önden yamuk mu diye..Doktorums tekrar kontrole gittim bu sefer kendide kabul etti ama senin burnunun içten kemiği eğriydi ben ortaladım diyor şaka gibi.. Ben ilk görüşmeye gittiğimde bana asla senin burnun eğri yamuk olabilir diye beni bilgilendirmedi ve dünyanın parasını ödedim.Bana söyleseydi yamukluk olabilir diye tamam derdim doktor söyledi ben istedim oldum.. Bana dediği şey yüzde 90 başarılı bir burun çok inceleme takma… Resmen insanları aptal yerine koyuyorlar parayı aldıktan sonra hiçbişey kabul etmiyorlar..İtiraz ettiğimde de ya da ismini olumsuz geçirirsem biryerlerde bana üstü kapalı dava açabileceğini böyle bir hakkı olduğunu söyledi..Hayatımda ilk defa bu kadar salak yerine kondum. Olmayı düşünenler bana özelden yazın doktorun ismini vereyim sakın kapısından bile geçmeyin. Bu adam televizyonlara çıkan çok tanınmış bir doktor ben güvendim siz benim gibi paranızı kaptırmayın..
Merhaba saolun..Lokal anesteziyle olabiliyor mu acaba? tekrar revizyona ödeyecek paramda yok aynı doktora da olmam tekrar güvenemem..Merhaba gecmış olsun doktorunuz kimdi acaba birde resim atabilme sansiniz varmi burun ucu icin kucuk bir operasyonla duzeltilebilgini duymustum
Merhaba hayır B…K…doktorunuz F.Ş mü?
Sadece burun ucu olabilir birde doktorunuz kabul ederse kendisi revizyon ucreti almadan yapmasi gerekiyor ya da hastane masrafini siz odeyerek ameliyatindan para almamasi gerekiyor konusmaniz gerekiyor bu konuyuMerhaba saolun..Lokal anesteziyle olabiliyor mu acaba? tekrar revizyona ödeyecek paramda yok aynı doktora da olmam tekrar güvenemem..
Yuzun asimetrik olabilir mi? Ne kadar yamuk bir de? Sen surekli oraya baktigindan fark ediyor da olabilirsin belki. Bir de eski haline bakmak lazim diye dusunuyorum. Nereden nereye geldi? Yuzde 90 sence de basarili mi bu da onemli. Cok inceliyoruz canim. Ben de bakma boyle yaziyorum ama ben de inceliyorum. Ama iste aslinda cok da takilmamamiz lazim. Yalniz ustu kapali tehdit olayini aklim almiyor. Nasil soyler bunu ya. Ciddi ciddi ne diyorlar tam olarak? Siz beni tehdit mi ediyosunuz deseydin keske. Kulhanbeyi sanki :)Daha öncede konu açmıştım kızlar burun ucum önden yamuk mu diye..Doktorums tekrar kontrole gittim bu sefer kendide kabul etti ama senin burnunun içten kemiği eğriydi ben ortaladım diyor şaka gibi.. Ben ilk görüşmeye gittiğimde bana asla senin burnun eğri yamuk olabilir diye beni bilgilendirmedi ve dünyanın parasını ödedim.Bana söyleseydi yamukluk olabilir diye tamam derdim doktor söyledi ben istedim oldum.. Bana dediği şey yüzde 90 başarılı bir burun çok inceleme takma… Resmen insanları aptal yerine koyuyorlar parayı aldıktan sonra hiçbişey kabul etmiyorlar..İtiraz ettiğimde de ya da ismini olumsuz geçirirsem biryerlerde bana üstü kapalı dava açabileceğini böyle bir hakkı olduğunu söyledi..Hayatımda ilk defa bu kadar salak yerine kondum. Olmayı düşünenler bana özelden yazın doktorun ismini vereyim sakın kapısından bile geçmeyin. Bu adam televizyonlara çıkan çok tanınmış bir doktor ben güvendim siz benim gibi paranızı kaptırmayın..
Merhaba geçmiş olsun size de.. takma deyince kime sorsam ucu ysmuk der dedim ameliyata girerken kağıt imzaladınız herşeyi kabul ettiniz benimle ilgili olumsuz konuşamazsın dedi bana…zaten arka arkaya o kadar konuştu ki kafamı karıştırdı konuşamadım bişey…Yuzun asimetrik olabilir mi? Ne kadar yamuk bir de? Sen surekli oraya baktigindan fark ediyor da olabilirsin belki. Bir de eski haline bakmak lazim diye dusunuyorum. Nereden nereye geldi? Yuzde 90 sence de basarili mi bu da onemli. Cok inceliyoruz canim. Ben de bakma boyle yaziyorum ama ben de inceliyorum. Ama iste aslinda cok da takilmamamiz lazim. Yalniz ustu kapali tehdit olayini aklim almiyor. Nasil soyler bunu ya. Ciddi ciddi ne diyorlar tam olarak? Siz beni tehdit mi ediyosunuz deseydin keske. Kulhanbeyi sanki :)