• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat Olmaktan Korkanlar İçin Destek Topiği

tanti

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
486
84
323
İzmir
Arkadaslar ben miyom ve yumurtalik kisti icin ameliyat olmam gerekiiyor ama KORKUYORUMMM

Ameliyat gecirmis arkadaslar ne ameliyati olursa olsun icimizi rahatlatmak icin destek olun lutfen benim gibi igneden bile korkan korkaklar icin:1:
Deneyimleriniz paylasin nasil karar verip hastaneye nasil gittiniz ve neler hissetiginizi paylasalim burda.

Simdiden tesekkur ediyorum

canım öncelikle çok geçmiş olsun her an herkesin başına gelebilcek bir durum, ama korkma eskisi gibi değil artık teknoloji çok gelişti, hiç bir şey hissetmeden şifa bulabilirsin inşAllah, sonra bir bakmıısn ayılmıssın amaeliyat olmuş bitmiş, Rabbim beterinden korusun acil şifalar diliyorum

bende çok detaylı bir kemik ameliyatı geçirmiştim dizimdem ameliyat baya uzun sürünce bizimkiler korkmuş, o çektiğim kemik acıları falan çok beterdi aylarca yürüyemedim ama benim ki baya zor bişeydi, ama geçti bitti, senin ki küçücük sinek ıssırıgı gibi olur inşAllah canım, Allah a bol bol dua et, bizde edelim inşAllah;)

cok tsk ederim arkadasim insallah gececek ama nezman

ben agrilara ragmen hala adim atamadim ztn ameliyat sonrasini suan icin dusunmuyorum o agrilar gececek bi sekilde insallah ama ben o ameliyata girene kadar kalpten gitmek istemiyorum:1:

sanada gecmis olsun arakdasim allah doktorlari basimizdan eksik etmesin ama yolumuzuda dusuremesin demi...

agrilarim cogaldi kanli akintilarim cogaldi ama hala ameliyattan korkuyorum keske benle ayni derdi paylasan bi arkadas yanimda olsa birlikte gitsek ayni anda ameliyat olmaya destek olurduk birbirimize

ah tanti yazını okurken acaba benmi yazdım diye düşündüm :) bende rahimde perde var ameliyat olcam ama birtürlü cesaret edemiyorum aynı dediğin gibi ameliyat sonrası ağrıyı acıyı hiç düşünmüyorum bir girebilsem ameliyata ölmeden :) ya yapılan işlemleri duyarsam hissedersem ama karşılık veremezsem ya heyecandan ölürsem diye diye kendimi bitirdim bakalım nolcak.

ah tanti yazını okurken acaba benmi yazdım diye düşündüm :) bende rahimde perde var ameliyat olcam ama birtürlü cesaret edemiyorum aynı dediğin gibi ameliyat sonrası ağrıyı acıyı hiç düşünmüyorum bir girebilsem ameliyata ölmeden :) ya yapılan işlemleri duyarsam hissedersem ama karşılık veremezsem ya heyecandan ölürsem diye diye kendimi bitirdim bakalım nolcak.

arakadasim aynen bende ya ameliyat esnasinda hisseder ve sesimi duyuramazsam kjorkusu bendede sonradan gelisti bi arastirma yazisini okuduktan sonra.
Ama onu gec o gune kadar bayiltilana kadarki zmn ne yaparim nasil gecer kayafayi yiycem stresten giderim diye korkuyorum

Sen cevap yazali cok olomus ancak gordum kusura bakma bu rahimde perde olayi nedir benim pek bi ilgim yok dogrusu

Back