Ameliyat olmadan once tum revizyon ve primer hastlar buraya dikkat

skyibum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
77
42
35
Selam herkese,
Revizyon arayisinda olanlara oncelikle gecmis olsun diyorum umarim dogru doktoru bulan herkesin saglikli neticelerlerini ve mutlu lluklarina sahit oluruz...Ve yine umarim ilk ameliyatini olmayi dusunen kisilerde bu isin asil onemli kisminin doktor seciminde oldugunun farkindadirlar...
Arkadaslar uzun suredir cesitli basliklar altinda herkesin yere goge sigdiramadigi doktor yorumlarini okuduk belkide bir cogumuz gereksiz yere sisirilmis bu yorumlara daha da onemlisi filtreli shoplu fotolara inanarak yattik o masaya kimimiz hayalimizdeki burna kavustuk kimimizin hayal ettiggi burun yuzune uymadi kimimiz sagligindan oldu kimimiz de vadedilenden cok daha kotu sonuclarlar yasadik ...ve belki hala bircogumuzun cektigi krediler bile henuz bitmeden sorunlar basgosterdi ve ne yazikki doktor arayislarimiz yeniden basladi....Ama ben sahsim Adina oncelikle bunun hatasini once kendimde buluyorum..Yazan cizen 2 uni mezunu master yapmis doktorasina baslayan biri olarak nasil olduda bu kadar kisa surede bu kadar hayati ve radikal bir degisiklik icin yeterince arastirmadan bu ise girdim bilmiyorum.Es dost bile sen boyle badoslama bu ise nasil girdin diye soruyor ya artik bende anlamadim.Neyse bunlari yaziyorum cunku olumlu tecrubeler kadar kotu deneyimlerde paylasilmaliki herkes bu isi her yonuyle gorebilsin....Oncelikle hakikaten ciddi bir sekil bizuklugu soz konusu degilse yuksek sirttin ya da kemikli burunlarin da yuzde farkli bir havasi oldugunu guzel ve seksi gorundugunu bile soyleyebilirim karakteristik yuz baska guzeldir keza herkes Bebek gibi olacak diye birsey yok...gel gelelim hakikaten yuzunuzde benn burdayim diyen sizin yuzunuzden rol calacak kadar dikkat ceken daha da onemlisi butun bunlar yoksa ve siz burnunuzla mutlu degikseniz baskasi icin degl sizin icin de problemse tabi ki estetik olun mutlu olacaksaniz ...yeterki dogru ellerde ve unutmayin sizin estetik alginiza paralel bir doktor secin inanin en iyi estetikci diye tabir edilenlerle ortak bir estetik algi tasimiyor saniz bile uzak durun keza baska birini havalara ucursa da sonuclari sizi memnun etmeyebilir...Emin olun bir cok populer doktorun malesef mutsuz bir cok revizyon hastasi var burunlari istedikleri gibi degil ...Vee en onemlisi uzun donem sonuclari arkadaslar doktorunuzdan cekinmeyin acik acik sorun en uzun takip etigi hastasi kac yillik. revizyon ameliyat oranlari ne kadar...kullandigi teknikler yada burnunuzda kullanacagi teknikler nelerdir ve burnunuza ne yaptigini mutlaka hastene raporlarina dogru kaydetmesini isteyin yoksa kirik deyip gecerler aman ha dikkat....Ameliyat oncesi doktorunuzla olusturdugunuz guven bagi onemli ama inanin sonuclar kotu olunca malesef o bag da kalmiyor bu sebeple tum sonuclar da arkanizda duracak hatasini kabul edebilecek erdeme sahip doktorla karsilasmak onemli ama bu nasil anlasilir bilmiuorum belki oncesinde ameliyat olmus hastalariyla tanisabilirseniz sureclerinizi konusarak fikir sahibi olabilirsiniz...Ama ne olursa olsun ticaretin dibine vuran bu sektordeki iyi is yapanlarin da hakkini yememek lazim ...Umarim yazinin faydasi vardir cok okuyun arastirin doktorlarin reklamlarina degil cv lerine bakin ama ici dolu mu Bosmu o cvlerin bir Google yapin Bu arada gecenlerde karsilastigim bir durumu da es gecmemek lazim mesela yaptiklari ameliyat sonuclarini aleni bir sekilde asistan guruba paylasirken kotu neticelenmis bir sonuctan askerlik anilarini paylasiyor gibi gulerek bahsetmeyecek kadar tip etigine sahip olmalidir bir hekim diye dusunuyorum nacizane bakiniz
www.medimagazin.com.tr/hekim/genel/tr-rinoplasti-ameliyatindaki-hatalar-cerrahlari-guldurdu-2-12-9086.html

fikirleriniz için çok teşekkür ederim kendi adıma
peki size bu yAzıyı yazdıran sebep ne
eğer bir problem yaşadıysanız onu da yazmalısınız ki amaç hedefine ulaşsın
biz de o hatalara düşmeyelim
evet araştırmak gerek teknikleri öğrenmek gerek ama kıstası neye göre almalıyız hala anlayamadım günlerdir bu forumu okumama rağmen

X