- 22 Kasım 2011
- 1.292
- 7
Bugün tam 1 haftadır aranızda yokum çünkü miyomektomi ameliyatı oldum.Cepten de konu açmayı başaramadım,biraz daha iyi oldum ve ilk fırsatta yazıyorum size.Zaten 8.ayda belliydi ameliyat olacağım ama korkumdan gecen haftaya kadar ertelemiştim.Çalıştığım hastanenin doktoru olan Burçin Demirel yaptı ameliyatımı ve çok iyi geçti şükür.Sezeryan yöntemiyle yaptı,yaklaşık 2 saat sürdü ameliyat,10cm büyüklüğünde 1 adet miyom çıkardı ve hasarsız,hasarsız diyorum çünkü rahmi almak gibi bir durum da olabilir demişti ama Allaha şükür ne rahmim ne yumurtalıklarım zedelendi.Doktoruma,arkadaşlarıma,personel arkadaşlarıma,aileme ve bana bebek gibi bakan anneme çok teşekkür ediyorum.15 gun kadar raporluyum,dinleniyorum,yürüyorum evde ve çok cabuk iyileşiyorum.Bu ameliyatı olmayı düşünen herkese moral olsun yazdıklarım,hiç korkmayın kurtulun biran önce.İlk uyanınca çok agrı hissettim karnımda ki bekarım ve 40 yaşındayım.öyle doğum falan da yapmadım önceden ki az buçuk bilgim olsun.Ama sonra ağrı kesicilerle sürekli rahatlattılar beni.Herşey tıkır tıkır işledi ve şimdi ayağa kalkıyorum,yürüyorum,afedersiniz wc ye rahat gidiyorum hatta annem ayakta yıkıyo bile beni:)Fırsat buldukça girip yazarım size,sorularınızı cevaplarım,hasta olan herkese de acil şifalar dilerim,öpüldünüz:)))