Ameliyat oldum ama burnumun ucu kalkık değil :(

sanirimhayattayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
67
23
3
26
Sağlık sorunlarımın yanında kalkık kavisli bir burun istemiştim.Kavisli olmuş ama kalkık durmuyor.Bugün 18. günüm umarım şişlikten öyle görünüyodur ve daha da düşmez

Sağlık sorunlarımın yanında kalkık kavisli bir burun istemiştim.Kavisli olmuş ama kalkık durmuyor.Bugün 18. günüm umarım şişlikten öyle görünüyodur ve daha da düşmez
Benimki de öyle. Çok kaldırmayın demiştim hiç kaldırmamış doktor. İniyor burun ama doktorum düz yada hafif kalkık olacak dedi. Forumda okuduğum kadarı ile bazılarının ki hiç inmiyormuş. Umarım inmez

Aslında düşme payı bırakması lazım doktorların ama neyse inşallah dediğiniz gibi düşmez aynı kalır bizim burunlar daha fazla ama forumda da herkes kalkıklığından şikayetçi anlamadım biz niye böyle olduk

bence birazcık da olsa kaldırması gerekiyor çünkü daha sonra hafif bi düşme oluyor ne kadar olmuyor deseler de çoğu kişide karşılaşılan bir durum
Bana doktorum düşme payı olcağını söylemişti ilk başta özellikle sormuştum hatta ama umarım ona göre bi şeyler yapmıştır bana düşmez dedi ama bilmiyorum oyalamak için mi artık

Hiç sorma ilk başta çok takıyordum düşecek mi falan diye sonra yeni burun problemlerim ortaya çıktı takmamaya çalış inmez inşallah daha fazla

Bugün 4 hafta bitti. Burnumun sağ kanadında çukur var, çökme galiba. Şu an çökme olmasın diye dua ediyorum. 2. ameliyatı olmak istemiyorum hiç
2. ameliyatlar da çok pahalı oluyor ya bize gittikçe iyi olur diyor doktorlar ama gittikçe kötü oluyor of of :/ Umarım ödemden dolayı öyledir ve 2. ye gerek kalmaz.Kime olmuştunuz acaba

Sakın ikinci ameliyatı olma ilk burnunu da ararsın canım. Asıl düşme 6 ay sonra oluyor. Şuan daha çok yeni ve şiştir.
Siz ikinciye oldunuz mu? Benim daha 18 günlük o yüzden çökme olur mu bilmiyorum ama ucu şimdiden düşüyor sanki.Ben ucu düşerse revizyon düşünebilirim ama pişman olur muyum bilmiyorum.Burnumun kavisi var şu an ama umarım kavis belirginleştikçe kalkık durur

16 ocakta amelıyat oldum ve az kavis istedım ama burnum bu sekılde sıslıkler ındıkce dahada kavis oluşmasından korkuyorumEki Görüntüle 2596066
Benim burnuma çok benziyor benimkisi de 1 aylık daha ama ben o kavisi seviyorum ve bence çok hoş görünüyorsun bayıldım valla ama şu var ki daha da kavislenir mi bilmiyorum bu kendim için de geçerli

Benim burnuma çok benziyor benimkisi de 1 aylık daha ama ben o kavisi seviyorum ve bence çok hoş görünüyorsun bayıldım valla ama şu var ki daha da kavislenir mi bilmiyorum bu kendim için de geçerli
Çok geçmiş olsun canım benı de korku sardı kaydırak gıbı olsun ıstemem cok yapy duruyor gercı artık donuste yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…