• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olacagim ama...

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Arkadaslar yine ben yine sizden akil almam gerek..bu aralar cok konu acar oldum ama ne yapayim..
Hatirlayanlar vardir 35 gun once dogum yaptim ve bebegimi kaybettim, bundan dolayi sanirim surekli biseylerle ugrasma istegim var atlattim diyirum zaten ölecegini biliyodum diyorum ama niye boyleyim hala..kendimi herseye aglayan kafayi yemek uzere olan biri goruyorum herkeste dertli bana anlatiyolar dertlerini onlarin sıkıntıları beni iyice bunaltiyor bu sıralar kendimi farklilastirma arayisindayim niyeyse bir an once zayiflak istiyorum Allah vermesinde bazen aklimdan keske anoreksia olsam diye geciyo kafayimi yiyorum bilmiyorum..40im ciksin sacimi kestiriyim boyatiyim diyorum sonra gogus ameliyati olmak istiyirum kucultmek icin biraz ama korkuyorum bir yanimda olmalisin diyor, kendime cirkin ve bakimsizim gibi geliyorum halbuki 2 cocuklu bir anneye gore gayet iyimde, sigarayida biraktim hep bisryleri degisme cabasindayim acaba gogus ameliyatindan once baska doktorami gitsem ki, cok uzun ve karmasik oldu kusura bakmayin ...

Oncelikle basiniz sag olsun. Bu surecte kimsenin derdini dinlemeyin. Size iyi gelen insanlarla olun, sizi mutlu eden seylerle ilgilenin.

Oncelikle basiniz sag olsun. Bu surecte kimsenin derdini dinlemeyin. Size iyi gelen insanlarla olun, sizi mutlu eden seylerle ilgilenin.
Cok tesekkur ederim ama iste anlatmayinda diyemiyorum kırmaktan korkup sonrada iyice psikolojim bozuluyor.

Psikolojik durumunuz düzelmeden ameliyat olmayın. Diyetisyene gidebilir, spora başlayabilirsiniz. Saçınızı boyatabilirsiniz. Bunlar güzel olur. Bebeğiniz için başınız sağ olsun.

Back