Ben bu yorumu alçı çıkartılıp bantlar takıldığında yapmıştım. Bantlar alındıktan sonra burnumdaki şişlikler baya bir gitmişti. O yüzden sormama bile gerek kalmadı. Şu an 24 gün oldu burun ucumda hala şişlik var ama zamanla geçeceğini düşünüyorum yandan burnum gayet iyi duruyor ama alttan ve önden bakınca şiş olduğu belli. Kalkıklık başta gözünüze takılıyor ama bence zamanla alışıyorsunuz. Ki kalkık burun inebiliyor. Ama tam 90 derece falan yapsa biraz da indiğinde kötü bir burun olur. Büyüklük konusunda gerçekten hala karar veremedim. Sabah kalkıyorum büyük geliyor akşama alışıyor muyum yoksa masaj falan yapınca ödem mi azalıyor normal geliyor foto çekiyorum iyi ayarında daha da küçük olsa saçma olur diyorum. Yani sürekli inceliyorum bir çok tatlı geliyor, bir şöyle de olabilirmiş gibi düşünüyorum. Bir de benim kemerim vardı o kısımda iyileşme döneminde doku oluştuğu için tekrar kemer oluşabiliyormuş. Zamanla oluşan doku tekrar gidiyormuş çoğunda. Bende de hafif oluşuyor gibi hissediyorum şimdiki takıntım da o. İnşallah büyümez. Yani uzun bir süreç olacak ve sürekli değişecek. Şu altı ay meselesine bağlanıyor her soru bekleyip göreceğiz.